Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

6,0 gemiddeld
2 reviews
6

Daarom ben ik enthousiast

"Goede logistiek, wat minder telefonische behandeling!"

"Al sinds 4 jaar brengen wij onze auto bij Broekhuis in Amersfoort voor o.a. de jaarlijkse onderhoudsbeurt en APK dit ook mede i.v.m. de mobiliteit garantie. De laatste keer dat ik om een uur of 16.30 vroeg of mijn auto al klaar was, werd ik naar mijn mening onvriendelijk te woord gestaan en dat mag ten alle tijde niet gebeuren ook al wordt Broekhuis per dag 20 keer (zoals werd verteld) gebeld door klanten of hun auto al klaar is! Kreeg telefonisch te horen dat zodra onze auto klaar is dat ik hierover wordt gebeld en daar kon ik het mee doen! Echter 2 minuten later wordt ik gebeld dat de auto klaar is om opgehaald te worden, dat hadden ze ook gelijk even kunnen mededelen bij het 1e telefoontje van mij! Een belangrijke punt van verbetering namelijk een oude motto De klant is altijd koning!"

2021-09-22 | John | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik niet enthousiast

"Teleurstellend"

"Het ontbrak de verkoopadviseur aan gastheerschap en positiviteit."

2021-09-10 | N. | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren