Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

5,0 gemiddeld
1 reviews
5

Daarom ben ik enthousiast

"Jammer van die navigatie"

"Ik ben over het algemeen zeer tevreden over Broekhuis. Maar over de navigatie van mijn XC40 en de service daarvan ban ik niet te spreken. Ik beland vaker op een verkeerde plek, moet kilometers omrijden als ik een afslag mis en mag nog steeds 130 rijden op de Nederlandse autowegen. Over dat laatste heb ik vorig jaar bij de beurt een opmerking gemaakt. De reactie was: we hebben geen licentie om die wijzigingen door te voeren. Dit jaar bij de beurt heb ik nadrukkelijk gevraagd om het up to date maken van het navigatiesysteem. Het blijkt dat de aanpassing van de snelheid nog steeds niet is gebeurd. Zonder daar melding van te maken overigens. Als ik dat aankaart wordt daarop nogal laconiek gereageerd. Dit terwijl er een onbuigzame reactie volgt op mijn verzoek om de verlenging van het on call abonnement niet te laten doorgaan. Ik ervaar dit als meten met twee maten. Jammer"

2022-05-19 | John, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren