Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

8,0 gemiddeld
3 reviews
8

Daarom ben ik enthousiast

"goede nette zaak"

"de service is heel goed en als er al problemen zijn worden ze snel en adequaat opgelost"

2022-03-22 | B.A.M. Janssen, | BMW Motorrad Enschede | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn ervaring met Broekhuis Motoren in Enschede is goed."

"Dat wil zeggen de ervaringen met de vestigingsdirecteur en ook de werkplaats zijn goed. De afspraken die we onderling maken worden correct en tijdig nagekomen. Waar ik echter minder over te spreken ben, zijn de reclamecampagnes en de verkoopvoorwaarden met het oog op acties voor accessoires e.d. Hiervan heb ik twee (vervelende) voorbeelden: 1. Ik wilde op mijn nieuwe F750GS graag voor €46 extra een comfortzadel aanschaffen. Dat kon alleen als ik de volledige nieuwprijs van € 358 zou betalen, want de motor die ik uit de showroom kocht, was niet besteld en geleverd met zo'n zadel. 2. De actie voor nieuwe de Navigator VI ad €99 geldt niet voor mijn nieuwe motor, omdat ik een 2022 model heb gekocht. Dit staat niet in de mail die ik hierover heb ontvangen. Beide zaken heb ik met de vestigingsdirecteur besproken, maar hij zegt dat ik inderdaad 2 keer pech heb gehad en hier niet echt iets voor mij in kan betekenen, anders dan eventuele levering van de beide accessoires tegen inkoopprijs. Maar dat is voor mij natuurlijk niet echt interessant. Kortom geen goede ervaring op dit terrein. Dat is wel een domper op de overigens fijne feestvreugde van de nieuwe motor, die goed bevalt."

2021-10-08 | Johan, | BMW Motorrad Enschede | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede verkoop, jammer van levertijd banden."

"Bij aankoop motor aangegeven welke puntjes opgelost zouden moeten worden. Afgesproken dat er Bridgestone banden opgezet zouden worden. Bij aflevering bleek echter dat deze niet leverbaar bleken. Dat was het enige minpuntje, overige punten zijn/worden naar behoren opgelost. Wij zijn een tevreden klant die altijd met plezier terug zullen komen."

2021-09-23 | Guido, | BMW Motorrad Enschede | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren