Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

7,9 gemiddeld
8 reviews
8

Daarom ben ik enthousiast

"Kon er op wachten en online werken bij de receptie"

"e"

2022-01-25 | Gerard | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Correct afgehandeld "

"Perfect afgeleverd het instructie boekje van Tiguan moet ik nog ontvangen heb ik alle vertrouwen in dat het goed komt. Dit alles mede dankzij uw verkoper Joey van de POL"

2022-01-19 | Geert | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"zoals gewoonlijk uitstekend"

"zie boven"

2021-12-28 | margaretha | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"positief"

"De afhandeling van een onderhoudsbeurt en het daaruit voortvloeiende onderhoud was tot grote tevredenheid. Maar gegeven uw locatie ver buiten de bebouwde kom is vervoer van en naar uw bedrijf lastig als je je auto daar moet achterlaten. Niet iedereen kan (nog) fietsen. Het ophalen en terugbrengen van de auto is niet ideaal, want door krapte in het personeel moesten wij de auto een dag extra missen. Het beschikbaar stellen van een leenauto zou vereweg te prefereren zijn."

2021-12-22 | Jaap | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"We zijn prima door het hele proces geleid"

"Bij het maken van een keus van de voor ons juiste auto kregen we alle handelingsvrijheid. Er werd ons niets opgedrongen. Alle vragen werden correct beantwoord. Ook de formele afwikkeling omtrent de overdracht van de ingeruilde auto en de afwikkeling omtrent de te naam stelling etc is prima gegaan. Wel hadden we achteraf wat meer technische informatie gehad omtrent de nieuwe auto, omdat wij niet op de hoogte waren van de nodige veranderingen, die de laatste jaren in de nieuwe auto's zijn doorgedrongen. Wij reden nml al 20 jaar in een VW Passat"

2021-11-24 | Sipke | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service "

"En een goede uitleg van de auto en vriendelijke personeel"

2021-10-21 | Jan van den berg | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"grote beurt naar tevredenheid uitgevoerd"

"Grote beurt naar tevredenheid uitgevoerd. Geen op of aanmerkingen"

2021-09-14 | Guus | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Wij hebben een goede ervaring bij deze dealer"

"Wij hebben een Volkswagen Tiguan gekocht en kregen een goede prijs voor onze oude auto bij deze dealer, op de Tiguan zat een diepe kras op de bumper deze schade is naar tevredenheid verholpen. Werden netjes gebeld of de auto voldeed naar onze verwachtingen. Wij raden deze dealer zeker aan."

2021-09-12 | Edwin | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren