Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

7,8 gemiddeld
9 reviews
8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Na gesprek kunnen oplossen wat eerst een misverstand was"

2022-01-25 | Roos | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Ze hebben mij gebeld om te zeggen wat er aan mankeerd.En dat hebben ze goed uitgevoerd."

2022-01-11 | Piet Boute | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Prima ervaring"

"Vooraf afgesproken wat er gemaakt moest worden; kreeg melding wat het ging kosten; auto was prima gemaakt en alles was keurig verzorgt"

2022-01-11 | Thijs | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"zeer tevreden "

"heel tevreden"

2021-12-28 | Piersma | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Prima "

"Goede service"

2021-11-30 | Rein Dekkers | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne afhandeling "

"Prima afhandeling door Richard Blink. Hij werd wel vaak gestoord door collega’s die iets van hem moesten. Maakte mij niet uit, maar kan me voorstellen dat dit voor zowel Richard als voor andere klanten niet prettig is. Dus zeker bij belangrijke momenten zoals het afleveren van een auto, dit liever ongestoord laten gebeuren."

2021-11-01 | Pim | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service g"

"Goede service en goede uitleg gehad over dakdragers."

2021-10-31 | Reggy | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goede service"

"Ik kom al vele jaren bij Broekhuizen in Amersfoort en ben altijd zeer ge geholpen. De mensen in het bedrijf, waar ik mee te maken heb gehad, zijn zeer behulpzaam"

2021-10-18 | Harry | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Netjes geholpen door verkoper"

"Ford Kuga aangeschaft (2018) Fijne ervaring (zelfs service aan huis) nette afhandeling verkoop traject."

2021-09-19 | Hans Wtenweerde | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren