Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

7,5 gemiddeld
2 reviews
8

Daarom ben ik enthousiast

"Op zich ging alles prima."

"Buiten dat het een dure beurt was, kan een keer voorkomen, moest deze beurt in 2 delen worden uitgevoerd. Alles is prima verlopen behalve 1 ding wat ik toch even wil melden. Na de eerste beurt kwam ik de auto halen kreeg ik de sleutel overhandigd. Ik stond daarna nog even te wachten, pakte mijn telefoon om het eerste gedeelte al te betalen. Na even wachten keek de medewerkster van achter haar bureau op naar mij en zei: "U kunt gaan hoor". Ik had het wel prettig gevonden als mij verteld was wat er allemaal al wel en nog niet was uitgevoerd en dat ik pas hoefde te betalen na de 2e deel van de beurt."

2021-11-16 | Marco | Peugeot Almere | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Super "

"De verkoper was vriendelijk professionele meedenkend heel fijn."

2021-10-28 | Oumou Diallo | Peugeot Almere | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren