Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

7,7 gemiddeld
10 reviews
8

Daarom ben ik enthousiast

"Ok, altijd tevreden"

"Twee kleine punten van kritiek Het is prettig dat de auto ook van binnen wordt schoongemaakt; de bagageruimte leek wel vergeten Op de checklist staat aangevinkt dat de klok op zomertijd is gezet, dat bleek niet het geval. Geen ramp maar zoiets geeft dan twijfel over de andere vinkjes. Tenslotte, de pluspas. Op zich een goed initiatief maar in mijn geval lastig met het onderdeel pechhulpdienst omdat mijn caravan niet mee mag doen waardoor ik voor pechhulpdienst op de anwb ben aangewezen."

2022-05-25 | Ed, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Heel vriendelijke en goede service "

"Klant vriendelijk en duidelijk"

2022-03-07 | Gorgis, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel en compleet"

"De koop van mijn auto is professioneel afgerond. Aan alle wensen is voldaan en de afspraken zijn prima verlopen."

2022-03-07 | Peter, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"goed geholpen zoals altijd"

"plezierig"

2022-03-01 | HenkLaan, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"vriendelijk, zakelijk en correct"

"vriendelijk ontvangen, de onderhandeling ging zakelijk, weinig speelruimte. Bij aflevering correct en netjes auto afgeleverd, goede uitleg en medewerking bij de werking van allerlei knoppen en telefoon instellen."

2022-02-17 | Lambertus J H Stegehuis, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Naar tevredenheid geholpen"

"Naar tevredenheid geholpen. verder geen bijzonderheden. Enige smetje was dat er geen instructieboekje in de auto was. Dat gaat tegenwoordig digitaal, maar dat wil ik niet. Zou in eerste instantie boekje kunnen kopen voor € 60,00. Te gek voor woorden, maar uiteindelijk toch gratis gekregen. Boekje zou toch standaard bij de auto moeten zijn."

2022-02-01 | Jack, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig zaken doen, prima service."

"Snel en goed zaken doen. Geen tchit chat over kleine dingen. Als prettig ervaren."

2021-12-31 | F. Keuken-Kelder, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geregeld"

"Goede ervaring met jullie werkplaats. Duidelijk verhaal, afhandeling en binnen tijd. Rapport erbij geeft inzicht wat er gedaan is."

2021-12-20 | Jacques, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Betrouwbaar"

2021-12-06 | Johan, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Auto is weer helemaal in orde en netjes gewassen."

2021-09-21 | Dennis Guleij, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren