Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

7,9 gemiddeld
13 reviews
8

Daarom ben ik enthousiast

"Heel eenvoudig, service is GOED."

"Positieve ervaring. Ondanks dat ik waarschijnlijk nooit meer op deze vestiging zal komen van Volvo Broekhuis Groningen. Maar het was het zeker waard om 2 keer de rit naar Groningen te maken. Schitterende auto gekocht maar ook een hele mooie volledige V90CC in geruild. Ik verwacht dat de onderlinge eind actie op 2 september vlotjes verloopt. MVrGr Eric van den Meiracker"

12-07-2022 | Eric, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service, heldere uitleg over uitgevoerde werkzaamheden "

"Zie boven"

12-07-2022 | Arie, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed maar niet volledig."

"Onderhoudsbeurt niet vermeld in onderhoudsboekje. Geen Volvocard ontvangen. Vermelding "onderhoudsbeurt" niet uitgezet op dashboard."

09-05-2022 | EGM, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Korrekt bedrijf, alles volgens afspraak geregeld!"

"Zie boven"

19-04-2022 | J. Janssens, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Klant vriendelijk en perfect geholpen"

"Monteur netjes overlegd wat er ging gebeuren . Klantvriendelijk en verder goed geholpen"

16-03-2022 | Gerard, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Alles was prima in orde."

"De APK, de servicebeurt en het wisselen van winterbanden naar zomerbanden is goed uitgevoerd. Een tegenvaller was dat er een nieuwe remklauw geplaatst moest worden."

10-03-2022 | Bert, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Alles OK!"

"eenvoudig afspraak gemaakt, vriendelijke ontvangst, reparatie vlot uitgevoerd, oftewel zoals het hoort"

22-02-2022 | jan, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Plezierig en ontspannen contact "

"Prettig zaken doen in een ontspannen wederkerig contact. Oog voor detail en service/ klant gericht. Doen wat extra's voor je, zonder te focussen op een wederdienst! Dank daarvoor."

26-01-2022 | René, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Onderhoud is goed"

"De garage is schoon. Men krijgt de auto na het onderhoudt mooi en schoon terug. Contact met de monteur is goed en belangrijk. Men krijgt uitleg wat er allemaal gedaan is aan de auto ."

10-01-2022 | Jan, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"goed"

"had"

04-01-2022 | Alwin de Vries, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen, APK en beurt prima. "

"Controle en reparatie goed uitgevoerd. Vriendelijk personeel."

28-12-2021 | Richard, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Tevreden"

"Een plezierige behandeling!"

02-11-2021 | Els, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Dienstverlenend"

"Vooral fijne wachtruimte als de auto wordt gerepareerd, met fruit, koffieapparaat en cup-a-soup. Zoals je mag verwachten bij een dealer wordt de auto gewoon gerepareerd. Verzoek om meteen de remvloeistof te vervangen kon helaas niet. Daar moet een brug voor 'vrij' zijn en dat was er niet doordat alles strak gepland wordt."

13-10-2021 | C.J. Brouwer, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren