Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

8,0 gemiddeld
1 reviews
8

Daarom ben ik enthousiast

"Dienstverlenend"

"Vooral fijne wachtruimte als de auto wordt gerepareerd, met fruit, koffieapparaat en cup-a-soup. Zoals je mag verwachten bij een dealer wordt de auto gewoon gerepareerd. Verzoek om meteen de remvloeistof te vervangen kon helaas niet. Daar moet een brug voor 'vrij' zijn en dat was er niet doordat alles strak gepland wordt."

2021-10-13 | C.J. Brouwer | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

1
Filteren