Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

8,0 gemiddeld
14 reviews
8

Daarom ben ik enthousiast

"goede service"

"kan altijd direct terecht als er een probleem is, ook voor vervanging lampjes. Voor reparaties altijd vooraf een uitgebreide offerte."

2022-05-19 | wim van beek, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Werk is conform afspraken uitgevoerd."

"Gewoon goed."

2022-04-18 | Maarten, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Correcte klantbehandeling en heldere uitleg"

"Correcte klantbehandeling en heldere uitleg (Technische & Financiële mogelijkheden) tijdens mijn orientatie proces . (elektrisch rijden) Tevens uitgebreide mogelijkheid tot het maken van een testrit."

2022-03-29 | jaap, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima onderhoud"

"Jammer dat een dag van te voren gewassen auto, met speciale waslaag wederom werd gewassen. Nu was deze na deze wasbeurt vuil!"

2022-03-16 | Ruud, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"De relatie klant Broekhuis is uitgangspunt"

"Adequaat, persoonlijk en volledig op de klant afgestemd"

2022-03-14 | Hans van de Kant, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer adequaat geholpen, en mijn opmerkingen werden nogmaals telefonisch gecheckt"

"Rekening was misschien iets beknopt"

2022-02-03 | Boss , | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"alles prima"

"goede en persoonlijke ontvangst met goed overleg over d iv wensen"

2022-02-01 | bert, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Fijne goeie garage ziet er allemaal keurig uit , alleen wat ik jammer vind dat als je een auto koopt dat er geen presentje gegeven word . Je koopt geen pakje boter dat vind ik wel jammer . Voor de rest is het super ."

2022-01-31 | Hans, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Opgelost"

"Mijn eerdere ervaring met broekhuis was teleurstellend maar gelukkig zijn we er uit gekomen. Allebei water bij de wijn gedaan en klaar. Fidele deal kunnen sluiten en openminded uit elkaar gegaan. Zeker om nog een keer terug te komen."

2022-01-27 | Patrick, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service, goed geïnformeerd gebleven tijdens bestelproces!"

"Mijn eerste afspraak helaas iets te laat geholpen, maar dat is uiteindelijk helemaal goed gekomen met de manier waarop ik geholpen ben! Er werd uitgebreid de tijd voor me genomen, alle opties duidelijk besproken, om uiteindelijk tot een mooie keuze te komen!"

2022-01-26 | Jean-Paul , | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen"

"De zaak is voor mij op zoek gegaan naar een auto en heeft me daarbij deskundig geadviseerd. Heel plezierige hulp, en snel resultaat. Gisteren is de auto voor de deur afgeleverd, heel blij mee."

2022-01-20 | Renske, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Goede en vriendelijke service"

2022-01-11 | Janke , | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"goed"

"halen brengen van auto prima auto kan er weer tegen tot over een jaar nog hartelijk dank voor kerstbrood"

2022-01-03 | Gerrit, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"goed"

"prettig en goed"

2021-10-05 | Remko Jager, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren