Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

9,8 gemiddeld
32 reviews
9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer vriendelijke ontvangst "

"Goede service en Eric Bot is een werknemer die met je mee denkt. Heel prettig."

2022-01-26 | Rhj van Grinsven | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Leuk vriendelijk netjes op tijd en goede service !"

"Wordt altijd vriendelijke ontvangen, goede service, wordt op tijd ingelicht over eventuele extra kosten!"

2022-01-25 | Herman | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service"

"Zeer goed geholpen en fijne service. Alleen bij levering was er een kleine beschadiging aanwezig op het dashboard. Hiervoor ga ik aankomende week nog even langs de dealer om te kijken of ze er wat aan kunnen doen"

2022-01-13 | Dewi | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"keurige afhandeling van de gemaakte afspraken."

"De monteur belde netjes voor het meerwerk wat er te voor voor schijn kwam . Receptie ook keurig behandeld."

2022-01-12 | Willem Bouwer | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Aankoop Seat Arona "

"In december heb ik een Seat Arona aangeschaft. Bij de proefrit en gesprekken werd fijn meegedacht en bekeken welke mogelijkheden er waren. De communicatie was prettig en snel. Ik ben een tevreden klant."

2022-01-10 | Nancy | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel prettig "

"Duidelijke communicatie en zeer flexibel."

2022-01-10 | Gwenny | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Wat een fijne VW dealer"

"Wat een top team! Vriendelijk personeel. Goed bereikbaar"

2022-01-04 | Ron | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"Jesse Veenman was uitermate servicegericht. Geen onnodige kosten aangesmeerd, kortom, een tevreden klant"

2022-01-03 | Roberto | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk, service gericht en vakkundig geholpen"

"De auto had een grote service beurt nodig, APK keuring en winterbanden wissel. Er werden enkele mankementen geconstateerd en deze werden met prijsindicatie telefonisch doorgesproken. Door de vele werkzaamheden bleef de auto een extra nacht over, maar stond gewassen en nog binnen vanwege het vriezende weer op mij te wachten. Receptie is vriendelijk en behulpzaam."

2022-01-03 | Pieter Kaars | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"tot op heden, uiterst tevreden."

"zowel tijdens verkoopgesprek als de after-sales is Jerome voor ons geweldig geweest. hield ons op de hoogte van productie tm aflevering!! na aflevering/ tijdje rijden, hadden wij nog diverse vraagjes welke hij duidelijk aan ons uitgelegd heeft. Per abuis was er voor de trekhaak, een jäger aansluiting gemaakt ipv de afgesproken multicon. dit is nu netjes opgelost en zit de multicon eronder."

2021-12-24 | kees | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geholpen"

"Goed ontvangen door servicemedewerker."

2021-12-21 | Wim | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Ondanks Corona en een hoop zieke garagemedewerkers snel geholpen."

2021-12-20 | Ron | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Je weet altijd waar je aan toe bent......"

"Altijd goede service. Men is altijd duidelijk over wat er aan de auto moet gebeuren en wat het ongeveer gaat kosten."

2021-12-20 | tom | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima geholpen "

"Wij hebben een occasion gekocht en zijn zeer tevreden over de koop."

2021-12-10 | Ruud | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige professionele sfeer"

"Prima"

2021-12-06 | Egon | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Fijn contact, goede service"

2021-12-06 | Cornelis | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel goed "

"Heel goede service Mijn navigatie werd gratis geüpdatet Super leuk"

2021-12-06 | Nel | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"gewoon een zeer goede afhandeling"

"staat al in voorgaande zin."

2021-12-04 | M van Elst | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service!"

"27 oktober een grote onderhoudsbeurt laten uitvoeren voor mijn Golf GTE, alles was top geregeld! Prima service, prijs was wel aan de hoge kant maar alles was uitstekend geregeld! Volgende keer zal ik zeker weer langskomen voor een beurtje vanuit Amsterdam :)"

2021-11-01 | Samet | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geholpen !! En wij zijn VW fan ."

"Altijd prima geholpen deskundige verkoper . Mooie inruilprijs en zijn zeer tevreden over onze nieuwe auto"

2021-10-27 | Cor | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"excellente service"

"al 2 jaar klant voor onderhoud van onze passat - altijd excellente service. Prijsafspraken worden nagekomen"

2021-10-24 | Alexander | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig en terzake doend"

"Alle vragen die ik had werden goed uitgelegd. Ik kon merken dat hij blij voor ons was dat wij zo’n goede keus hadden gemaakt."

2021-09-29 | Lucille | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Onderhoud prima afgehandeld"

"Communicatie was correct betreffende werkzaamheden maar ook over nog te verwachten werkzaamheden in de toekomst. Je krijgt het idee dat men het beste voor heeft met de auto en zijn gebruiker. Goede prijs/kwaliteit."

2021-09-28 | Gijs | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service "

"Uitstekende service met vooraf duidelijkheid over de kosten!"

2021-09-20 | Martijn | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Erg tevreden"

2021-09-20 | anita | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goed"

"goed ontvangen en zeer correct benodigde informatie verkregen van baliemedewerker als van de adviseur verkoop."

2021-09-17 | Dirk | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top bedrijf"

"Netjes geregeld"

2021-09-12 | Bonito | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"ik word altijd top geholpen bij Broekhuis en ook deze keer weer"

"Alles is volgens afspraak verlopen TOP."

2021-09-10 | Michael | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend in de adviezen t.a.v. onderhoud en kosten."

"Zeer positief. Altijd bereid om mee te denken en advies te geven over zaken waar ik niet aan gedacht heb. Zeer goede service, bijvoorbeeld in het regelen van vervangend vervoer."

2021-09-08 | Frans Kuiper | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service"

"Duidelijke, heldere communicatie omtrent de te verrichten werkzaamheden & kosten."

2021-09-07 | Eric van Schalkwijk | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Gewelfig"

"Fijn personeel meedenkend en vriendelijk."

2021-09-07 | Fred | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk en snel!"

"Garantie wordt zonder meer verleend. Ook als je iets ontdekt na de koop."

2021-09-03 | Pieter | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Pieter, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wij hopen u graag een volgende keer weer van dienst te mogen zijn! Een vriendelijke groet, Broekhuis Volkswagen Purmerend

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren