Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

9,8 gemiddeld
32 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Hartstikke professioneel en aardig"

"Goede service/ auto werd thuis opgehaald. Tussendoor gebeld om goedkeuring te vragen voor enkele reparaties. Goed advies. Erg aardige mensen al jaren."

2022-01-26 | Bep ketz | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vertrouwen"

"Zelf heb ik geen verstand van auto's, motoren, onderhoud enz. Ik vertrouw op jullie advies en deskundigheid."

2022-01-26 | Ria | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden"

"vriendelijk personeel en alles volgens afspraak uitgevoerd."

2022-01-25 | Henk | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben door Broekhuis Doetinchem uitstekend geholpen"

"Op zeer correcte wijze ben ik behandeld en geïnformeerd over de onderhoudsbeurt aan mijn auto."

2022-01-25 | Martin | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima servises"

"Bij het kopen van een auto werden we goed ontvangen en kregen een goede prijs voor onze auto . Alles werdt netjes geregeld ."

2022-01-12 | Evert Jan | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben zeer tevreden bij broekhuis te doetinchem"

"Mijn auto is op 8 januari voor een beurt geweest, en ik ben zeer tevreden over de behandeling van mijn auto."

2022-01-12 | Bertus Arendsen | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima, zoals verwacht "

"Ik heb bij verkoper Rudie Regelink een Opel corsa gekocht en dit verliep uiterst ontspannen en vriendelijk. Ik ga ervan uit dat de volgende contacten met Broekhuis op de zelfde wijze zullen verlopen"

2022-01-06 | Rob Vieberink | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goed"

"je word er altijd netjes geholpen als je er zelf niet ben en er is iets word je altijd altijd gebeld om te over leggen stel ik zeer op prijs."

2021-12-28 | Theo Teunissen | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"Heerlijk om via internet een afspraak te maken op het tijdstip dat het jezelf uitkomt. na de "beurt" rijdt de auto altijd weer als een zonnetje. Vriendelijk personeel."

2021-12-28 | G.H. van Florestein | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Netjes en vriendelijk geholpen"

"Netjes volgens afspraak geholpen"

2021-12-28 | Wab | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfecto"

"Goede service, gastvrij en 'gewoon normaal volk'."

2021-12-22 | Amersing Juliaans | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Bij auto Kempers in Aalten geweest "

"Zeer vriendelijk en hulpvaardig, voor herhaling vatbaar"

2021-12-16 | Jeroen | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen en duidelijkheid"

"Mijn eerste auto gekocht en heb dat als zeer prettig ervaren bij Broekhuis."

2021-12-16 | Robin | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"We werden uitstekend geholpen "

"We werden uit stekend geholpen door de verkoper."

2021-12-15 | Anita | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel fijn geholpen"

"Geholpen volgens afspraak. Gewacht onder het genot van een kopje koffie. Overlegd wat betreft extra werkzaamheden. Kortom geweldige service."

2021-12-03 | Henk Lamers | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goeie service, vriendelijke mensen. "

"Tevreden klant."

2021-11-29 | Henk | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Volkswagen transporter "

"Super vriendelijk. Komt afspraken na. Top bedrijf."

2021-11-27 | Thymen ten Have | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"super tevreden."

"goede adviezen en heldere en open communicatie. hartelijk in de omgang. Heel blij met onze andere auto. Hartelijk bedankt. M vr gr Fam Timmer. Raalte."

2021-11-20 | Tonnie | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Keurig geholpen"

"De verkoper heeft ons keurig geholpen en dacht goed mee met onze wensen. Ik vond het heel prettig dat er geen druk werd uitgeoefend toen we nog even moesten nadenken over het aanbod. Alle communicatie daarna verliep prima en er werd heel snel gereageerd op vragen. De aflevering verliep vlot, alles wat afgesproken was in de overeenkomst was gedaan en de auto werd heel leuk onthuld. Kortom, zeer tevreden!"

2021-11-20 | Hein | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Service en uitleg zijn top!"

"Bij het onderhoud wordt de rekening altijd goed toegelicht. Ook zijn ze heel gastvrij. Bovendien was de auto heerlijk schoon toen ik er weer instapte!"

2021-11-16 | Wilma | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

" contacten en uitvoering geheel correct afgehandeld"

"goeie ervaring, mijn dealer."

2021-11-11 | Albert Breedveld | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Goed en bekwaam"

2021-11-10 | Jan | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige persoonlijke benadering."

"Auto APK en beurt prima gedaan. Prettige communicatie."

2021-11-09 | Gemma | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima heldere afhandeling "

"De service van de verkoper was prima op orde. Heldere afspraken die goed werden nagekomen. Hoewel je dit mag verwachten toch noemenswaardig."

2021-11-03 | Ton | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"Uitstekende service en zeer correcte afhandeling."

2021-11-03 | Johannes | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekende ervaring"

"goede begeleiding door uw verkoop adviseur nieuwe auto voor ons opgehaald uit filiaal arnhem goed uitgelegd automaat rijden prima gedaan"

2021-10-27 | onno | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Toppy"

"Afspraken worden correct nagekomen"

2021-10-08 | Wim Ros | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zorgzaam en betrokken."

"Ik maak weinig kilometers, maar ben nog erg verknocht aan mijn Zaphira. Extra overleg gehad voor nuttige onderhoudspunten."

2021-10-07 | Willem | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima onderhandeld en nette auto gekocht."

"Deskundige verkoper waarmee een goed gesprek is gevoerd. Bij het ontvangen van de nieuwe auto was men attent door een kleine attentie mee te geven aan beide personen."

2021-10-05 | Gert | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend"

"zeer nette en vriendelijke verkopers alles goed af gehandeld met passie voor hun werk en de klant"

2021-09-21 | fh husmann | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zo lang als wij klant zijn geweldig tevreden"

"goede behandeling goede service zeer vriendelijke mensen goed advies kan dit bedrijf dan ook zeer aan bevelen Zit nog wel te wachten op mijn service pas die ik per mail zou ontvangen"

2021-09-07 | sylvia bekker | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"onbekend maakt ...."

"Zeer recent kochten we een Opel Grandland bij ze via het internet. Iets wat we nog nooit deden. We gingen meestal naar de garage waar we al jaren onze auto's kochten. Steeds nieuwe auto's. Maar toen we recent voor onze schoonzoon die vanuit Stockholm verhuisde naar Geleen en een auto nodig had, en ons vroeg daarin hem te helpen, dat we voor het eerst kennis maakten met de tweede hands markt. Verbaasd waren we over de kwaliteit en de informatie die redelijk objectief bleek. Dus zetten we de stap om via het internet een auto te kopen die Broekhuis in de verkoop had. Zeer plezierig verliep het contact, zeer adequaat de gevraagde info en ondanks het feit dat we de auto op afstand kochten, hebben we het volste vertrouwen gehouden in deze firma. Chapeau!"

2021-09-05 | Peter | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Peter, Bedankt voor uw feedback en wat fijn dat jullie, ondanks het feit dat jullie de auto op afstand hebben gekocht, een goede ervaring hebben met Broekhuis. We hopen u nog vaker van dienst te mogen zijn! Een vriendelijke groet, Broekhuis Opel Doetinchem

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren