Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,9 gemiddeld
91 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service! Er wordt met de klant meegedacht."

"Uitstekende aanpak: vanaf het maken van de afspraak tot het ophalen van de auto (kleine beurt) wordt meegedacht en uitgelegd wat de werkwijze is en wat men als klant kan verwachten mochten de monteurs iets tegenkomen wat aandacht vergt."

15-08-2022 | Jan Henk Pasman, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk ontvangen en wordt meegedacht."

"Met pech op de weg beland, toevallig dicht bij een dealer. Ondanks drukke planning in de werkplaats, binnen anderhalve dag mijn auto keurig terug met apk die ik eigenlijk een week later gepland had staan. Ze hebben hun best gedaan om zo snel en goed mogelijk de auto klaar te hebben zonder dat er 2 bezoekjes voor nodig zouden zijn. Dit ondanks hun drukke planning."

05-08-2022 | M., | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Als thuiskomen"

"Van de proefrit tot de ruimte om vragen te stellen en rustig met mijn partner te overleggen, en van de betaling (via iDeal!) tot de aflevering voelde alles heel vertrouwd. Dat was fijn, want ik vond het vooraf wel spannend omdat ik een occasion kocht in een hoger segment dan dat ik voorheen altijd deed. Maar het voelde goed en de auto is echt fantastisch. Zeer tevreden!"

02-08-2022 | Deb, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en vertrouwelijk"

"Mijn ervaring bij Broekhuis Purmerend, Doetinchem en de verzekeringstak zijn allemaal erg goed. Er wordt met je meegedacht en snel geschakeld. Aan vriendelijkheid en vertrouwen ontbreekt het ook niet. Ik kan iedereen Broekhuis aanraden."

01-08-2022 | D, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"ik ben zeer tevreden over Broekhuis "

"meestal positiefs"

01-08-2022 | alfred gies, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel fijn en rustig kunnen onderhandelen."

"Wij zijn heel prettig en in alle rust tot de aankoop van een andere auto gekomen. De klant is nog echt koning bij Broekhuis in Doetinchem. Ook toen de navigatie niet werkte kon mijn man gelijk komen. En het werd gelijk verholpen."

26-07-2022 | Jos , | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel goede service"

"Alles was prima geregeld wat betreft de beurt van mijn Opel Astra Sport Service. Tijdig werd ik gebeld om even te overleven. Op de afgesprokent tijd was mijn auto klaar. Ik kon deze weer keurig gewassen meenemen."

19-07-2022 | Peter, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een goede ervaring."

"De auto wordt altijd tot in de puntjes verzorgd.Een pluimpje voor het personeel."

19-07-2022 | Erna, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service."

"Ben al jaren niet anders gewend."

18-07-2022 | Marcel, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed overleg bij extra werkzaamheden tijdens jaarbeurt"

"Komen afspraken na. Goed overleg. Transparant in dienstverlening. Kortom uitstekend"

05-07-2022 | Aart, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vertrouwd"

"Opel Mokka gekocht bij Broekhuis Doetinchem, zeer gastvrij, goed contact, goede service, zeer vriendelijke verkopers!"

04-07-2022 | Menno Jager, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede en vriendelijke service"

"De verkopers waren bijzonder vriendelijk en hielpen mij waar ze konden."

04-07-2022 | Martin, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima!"

"Zeer vriendelijke verkoper, goed geholpen, blij met onze nieuwe occassion!"

04-07-2022 | Astrid, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en prettige bejegening door de medewerkers!"

"Professioneel en deskundig"

30-06-2022 | Jan Willem, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Betrouwbaar en goede service en kwaliteit"

"Ik word daar altijd goed behandeld en de geleverde service is altijd erg goed. Geen nodeloze dingen doen en de klant daardoor niet op kosten jagen. Goed overleg. Erg tevreden met Broekhuis Doetinchem."

30-06-2022 | Conjo, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top bedrijf. Zeer klantvriendelijk "

"Warm bad"

28-06-2022 | Martijn, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ruime uitleg over onderhoud en factuur "

"Ruime uitleg over onderhoud en factuur. Bovendien lekkere koffie!"

27-06-2022 | Robert, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals t hoort"

"Netjes een rapport met zichtbaar de gedane onderhoud Contact opgenomen met wat er xtra vervangen kon worden Netjes schoon Op tijd Prijs markt conform"

21-06-2022 | Vincent, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals altijd gewoon goed"

"Zeer vriendelijk en hulpvaardig Bij de apk word je gebeld als er kleine dingen moet worden gedaan"

20-06-2022 | Jan, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed vakkundig geholpen"

"Netjes geholpen en duidelijke communicatie over wat er ging gebeuren aan de auto."

15-06-2022 | Paul, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Plezierige ervaring, prettig contact"

"Duidelijke uitleg, goede voorstellen bij problemen en heel vriendelijke ontvangst. En een mooie schone auto als kers op de taart."

14-06-2022 | Jaap, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik niet enthousiast

"heel goed "

"heel netjes gedaan zeer positie"

14-06-2022 | F ter Heerdt, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende ervaring met het onderhoud van de auto bij Broekhuis"

"Mijn ervaring met Broekhuis is zeer positief. Ik krijg een seintje van hen wanneer onderhoud van de auto nodig is. Omdat ik weinig km per jaar rijd, kijkt men bij iedere onderhoudsbeurt wat nodig is, zodat de kosten voor onderhoud niet onnodig hoog zijn. En tenslotte wordt de auto schoon en gewassen afgeleverd. Ook de matten zijn uitgeklopt, Een prima service en heel plezierig om de auto zo mooi terug te krijgen na de grote onderhoudsbeurt."

13-06-2022 | Dorien, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"In 1 woord goed "

"Gewoon super goed"

08-06-2022 | Willie Rutjes , | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een geweldige ervaring uitstekende service."

"Alleen maar veel lof. Geweldige service, Mensen die met je meedenken en goed advies geven. Een dikke 10 verdiend."

07-06-2022 | Yvonne, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal tevreden "

"Het was zeer goed voor elkaar. Het enige kleine min punt was dat de financiering langer had geduurd dan normaal Maar dat mag de pret niet drukken."

07-06-2022 | Henk , | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goed"

"goed"

06-06-2022 | Roberto, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Een en al lof voor deze garage. Alles tot in de puntjes geregeld"

06-06-2022 | Andre, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en uitleg van vriendelijke mensen."

"We voelen ons erg welkom en worden prettig geholpen."

02-06-2022 | Albert, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel goede service "

"Ik kan niet anders zeggen dat ik na elk bezoek aan de werkplaats voor een beurt of de bandenwissel zeer tevreden ben met de service en de informatie die gedeeld wordt. Ook zo even binnen komen is een goed gevoel en ook voor een kleinigheidje kan je zo terecht."

31-05-2022 | Wijnand , | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima behandeling,vriendelijke benadering"

"Alles oke"

31-05-2022 | Jo , | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede en betrouwbare service"

"De jaarlijkse beurt is in goed overleg uitgevoerd. Ik ben heel tevreden over het resultaat en de betrouwbare service die mij is verleend."

31-05-2022 | Ans Lips-Wissink, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"Perfect"

"alles perfect"

30-05-2022 | theo te braak, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top!"

"Auto weer voor een onderhoudsbeurt gebracht en helemaal weer perfect. Auto ook nog gewassen ook! Ga weer helemaal tevreden weg."

23-05-2022 | Bert, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super"

"Afspraak gemaakt, de dag ervoor nog een herinneringsberichtje. Bij aankomst zeer netjes ontvangen door de receptionist. Hij vertelde hoe laat klaar. Hierna koffie aan de koffietafel hier lag ook vanalles te lezen. Wifi bereik was prima. In de pauze werd nog een croissant aangeboden. Na afloop alles keurig afgehandeld. Kortom een garage om aan te bevelen. Zeer tevreden klant"

18-05-2022 | henk roeffen, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"geweldige service"

"staan altijd klaar en goede adviezen en ook heel belangrijk altijd in een goed humeur en vriendelijk."

17-05-2022 | chandani, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed geholpen "

"Vriendelijke groep mensen"

13-05-2022 | René , | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goed"

"goede service had net mijn nieuwe gebruikte auto bij hun opgehaald onderweg naar huis kreeg ik een lekke band, hun gebeld en verkoper Arjan kwam met een pomp naar mij toe was toch een half uur rijden. Arjan had de anwb gebeld deze heeft de band gemaakt."

13-05-2022 | Tom de Wendt, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige dealer overall"

"Denken met je mee en zijn deskundig. Prettig in de omgang. Zowel monteurs, receptie en verkoop"

11-05-2022 | Peter , | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed deskundig en volgens afspraak."

"Goed deskundig en volgens afspraak. Duidelijke communicatie en vooraf wordt duidelijk aangegeven wat de kosten zijn."

10-05-2022 | Nico, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren