Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

9,7 gemiddeld
55 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige service"

"Vervoer van garage naar huis goed geregeld. Afspraken goed nagekomen. Overleg waar nodig. Aandachtspunten besproken. Weer opgehaald toen de auto weer gereed was. Kan bijna niet beter!"

2022-05-24 | Chiel, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"ik ben tevreden met de service van Broekhuis"

"Tevreden met de service van Broekhuis"

2022-05-17 | W Sutandar, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke ontvangst en correcte uitvoering"

"Afspraak voor onderhoud kon aan mijn wensen aangepast worden Verder correcte en degelijke uitvoering"

2022-05-09 | Piet, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Correct"

"Probleem oplossend."

2022-05-07 | Cor, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige service"

"Altijd prettig contact en overleg."

2022-05-05 | Sylvia , | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima als vanouds"

"Rij 30 jaar Opel en moet een héél eind rijden als ik aan Broekhuis zou willen ontkomen. Dat zegt genoeg. Toch?"

2022-05-03 | Ed, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijke communicatie, goed overleg, fijne service."

"Altijd goede service bij broekhuis!"

2022-05-02 | Michelle, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"We zijn zeer tevreden, keurig weg gebracht als ik mijn auto heb gebracht voor onderhoud en weer opgehaald."

2022-04-19 | Sebo, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Alles volgens afspraak uitgevoerd."

"Afspraak maken / duidelijk en makkelijk. Inleveren auto / duidelijke uitleg Onderhoud / gebeld met mij om duidelijk te overleggen wat er aan onderhoud noodzakelijk is. Ophalen auto / duidelijk uitleg gekregen over het uitgevoerde onderhoud. Al bij al een aanrader."

2022-04-04 | Ad, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"klant vriendelijk en duidelijk in wat er gebeurd"

"vragen worden rustig beantwoord en uitleg wordt gegeven. auto wordt netjes afgeleverd er mag wel meer gelezen worden op de mogelijkheid je op te halen als auto klaar is en de voordelen van de broekhuis mobileiteitsservice erg klantvriendelijke receptie"

2022-03-29 | Sheryl, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Auto weer netjes in orde"

"Onderhoud en APK weer netjes uitgevoerd, helaas wat reparatie nodig."

2022-03-29 | John, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"zeer klantvriendelijk, betrouwbaar en eerlijk"

"Laat al jaren onze auto's bij Broekhuis Opel Lelystad onderhouden cq. repareren. Alleen maar goede ervaring gehad. Houden zo!!!!!"

2022-03-22 | Benny Lie, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"En nette dealer die een betrouwbare auto wil verkopen."

"Ik heb meerdere offertes ontvangen van deze vriendelijke verkopers. Professionele verkopers die een goeie naam willen behouden en klantvriendelijk zijn. Een hele goeie ervaring voor mijn eerste aankoop."

2022-03-21 | Michael Kranendonk, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Duidelijke afspraken mbt de reparatie, eerst overleg."

2022-03-21 | Jan Braber, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Leuke deal gesloten, heel leuke en nette aflevering"

"Jonge Open Corsa gekocht voor dochters, super leuk en netjes afgeleverd !"

2022-03-21 | Niels de Bruin, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne dealer, goede service. "

"Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe auto die we bij jullie gekocht hebben en hebben er heel veel plezier van. We zijn goed geholpen. De volgende auto zal zeker weer een auto van broekhuis worden"

2022-03-16 | AJ , | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekende communicatie, klantgerichtheid en service"

"zie boven"

2022-03-15 | Koop , | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig verkoopgesprek en tevreden met aankoop"

"Korte tijd geleden schafte ik bij Broekhuis na een prettig verkoopgesprek een gebruikte Opel Insignia aan, waarbij ik mijn oude auto inruilde. Het inruilbedrag was redelijk en de prijs van de nieuw auto was goed. Kortom ik heb tot nu toe geen klachten over Broekhuis te Lelystad. Ik ga er zonder meer vanuit dat dat zo blijft."

2022-03-13 | Ed, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"duidelijke informatie over de werkzaamheden."

"goede service."

2022-03-12 | ht., | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Ik ben uitermate vriendelijk behandeld,via de telefoon en eveneens in de garage."

2022-03-08 | Marlies , | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"Prima service"

"Goede en prettige behandeling, goede informaties omtrent de te verrichten werkzaamheden. (Vergeet ook niet de jaarlijkse zakagenda en de voortreffelijke Kerststol)"

2022-03-01 | Anton L M de Waal, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima!"

"Goede service na aankoop. Helemaal tevreden."

2022-03-01 | Marieke, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geholpen "

"We zijn hé goed geholpen en de eerst auto beviel ons niet maar dat maakt niet want pakken we tocht een ander en die is het ook geworden Top service"

2022-02-21 | Ronald Maarsseveen, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig "

"Goed geholpen"

2022-02-20 | Jaap , | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"De servicebeurt van mijn Opel is afgehandeld zoals is "

"DE servicebeurt is uitgevoerd zoals is afgesproken en beschreven staat in de onderhouds documenten."

2022-02-13 | Theo, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Duidelijke afspraken en fijne communicatie."

2022-02-08 | Monique, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Goed en snel afgehandeld. Bij aankomst een kop koffie gekregen, alles werd in orde gemaakt en de auto stond keurig netjes klaar. Na twee weken gereden te hebben kan ik alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben. Ik zal de volgende keer zeker terugkomen."

2022-02-06 | Bram, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een zeer net en correct autobedrijf,zeer goede service.!"

"Verschillende problemen gehad na de aankoop van mijn auto . Elke keer is er een goede oplossing gevonden om de problemen te verhelpen Gratis leenauto aan huis gebracht ,en later weer netjes omgeruild zonder dat er kosten aan verbonden waren. Ook werd ik steeds netjes op de gehouden welke werkzaamheden die ze hadden uitgevoerd."

2022-02-01 | Ferry ten Broeke , | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk en goede service"

"Klantvriendelijk goede service en van te voren prijs opgaaf ook tijdens de werkzaamheden over de gevonden gebreken."

2022-02-01 | Rob de Vries, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende communicatie en oplossingsgericht denken"

"Zelf heb ik geen verstand van autotechniek, dus toen ik vroeg naar de reparaties die me werd verteld die nodig waren kreeg ik daar ook een heldere uitleg over. Het onderhoud duurde wat langer dan gepland vanwege onderdelen die besteld moesten worden. Dat het wat langer duurde werd duidelijk gecommuniceerd en er werd ook vervangend vervoer aangeboden."

2022-01-28 | Amando Purperhart, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima merkdealer"

"Goede ervaring bij jaarlijkse Broekhuisbeurt. Verbeterpunten via mail aangegeven gevolgd door snelle terugkoppeling vanuit Broekhuis met prima oplossing."

2022-01-25 | Ronald, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed bedrijf"

"We hebben de verre reis naar Lelystad ondernomen vanuit Drenthe. Daar leuk ontvangen en een proefrit gemaakt met de door ons gevraagde auto. Keurig nette auto die we na een beetje onderhandelen hebben gekocht. De auto werd keurig bij ons thuis afgeleverd en hebben we afscheid genomen van onze inruil."

2022-01-25 | René Jagt, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"De koop van onze auto is goed verlopen, netjes en beleefd geholpen. We hopen dat de samenwerking verder op dezelfde manier zal verlopen."

2022-01-17 | Jolanda, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende transparante service "

"Het onderhoud en reparatie wordt altijd weer gedaan in goed overleg. Daarnaast ook zicht op de uitgaven en mogelijkheden. Aanrader voor iedereen om je auto te laten onderhouden. De foto’s en rapportage zijn heel fijn."

2022-01-10 | Michel, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Goede service, erg klantvriendelijk"

2021-12-29 | Kirsten , | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geholpen "

"Word netjes op de hoogte gehouden of er extra kosten bijkomen door mankementen die niet bij de jaarlijkse onderhouds beurt horen, weet je tenminste wat de kosten zijn, ben netjes opgehaald toen de auto klaar was, dus prima geholpen"

2021-12-28 | Frank Proost, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen bij aanschaf van occasion"

"Goed geholpen bij aanschaf van occasion"

2021-12-28 | Barry, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Wat is de waarde van APK"

"Ik werd gebeld met een aandachtspunt voor de APK keuring. De rechter voorband zat verkeerd om gemonteerd en de auto zou niet door de APK komen. Mijn vraag was toen hoe de auto vorig jaar dan wel door de APK gekomen was omdat er niets met de banden gebeurd is het afgelopen jaar. Excuses was het enige en de band zou zonder kosten omgedraaid worden. Toch een vreemde zaak; wat is de waarde van een APK keuring?"

2021-12-27 | Johan, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Erg fijne service"

"Ik ben goed geholpen en werd vaak op de hoogte gesteld over de gekochte auto"

2021-12-20 | Myrthe, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend"

"uitstekend"

2021-12-14 | Pieter , | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren