Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

9,8 gemiddeld
31 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goede service en kwaliteit "

"Vriendelijk personeel en een zeer goede service."

2022-01-10 | Rene kok | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geregeld bij Broekhuis Enschede "

"Alles prima geregeld. Grote beurt, auto van huis opgehaald en weer terug gebracht omdat ik niet zo mobiel ben!"

2022-01-10 | Anja | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"vriendelijke verkoper die zijn afspraken nakomt"

"Ander merk dan Peugeot gekocht bij deze dealer. Vriendelijk ontvangen en nam ruim de tijd voor ons. De auto stond klaar voor een proefrit. En na de koop is de auto thuis afgeleverd met volle tank. Hij had dit gezegd en is dus zijn afspraak nagekomen. Top!"

2022-01-04 | Eric | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Op een fijne manier een mooie Peugeot 2008 gekocht."

"Prettig contact, onder het genot van een kopje koffie rustig kunnen onderhandelen. Bij aflevering wederom prettig contact en afspraken waren nagekomen. Corona maakte het wel lastiger. De afhandeling moest buiten plaatsvinden."

2022-01-04 | Anoniem | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Van online afspreken tot aan de beurt met keuring van de auto goed geinformeerd."

"Vanaf het moment van aanvragen van de offerte en het uitvoeren van de beurt en de keuring werd ik via mail en telefonisch contact goed op de hoogte gehouden. Er werd overleg gepleegd en keuzes geboden van wat er gaande was. Prettig contact en de auto ook fris en schoon weer afgeleverd gekregen."

2022-01-03 | Cor Moed | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Goede vriendelijke service, vooraf prijsopgave dat duidelijkheid geeft."

2022-01-03 | Nicola | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer fijne ervaring"

"Ik heb over het hele proces niets dan goeds te vermelden. Vanaf de binnenkomst tot de aflevering van de auto. Het was zeer klantvriendelijk en naar mijn gevoel ook financieel naar tevredenheid. Ook nadat ik er achter kwam dat ik iets in mijn oude auto had laten liggen werd dit keurig nagestuurd. Wij wonen in het westen van het land maar het was de reis meer dan waard."

2021-12-30 | Roy van Mouwerik | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ze hebben beloofd wat de verkoper heeft gezegd. "

"Alles wat ze beloofd hebben is geregeld"

2021-12-22 | Peter Tempel | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"De communicatie is zeer goed"

"De ontvangst via de receptie is zeer goed. Iedereen van o.a. Verkopers tot monteurs zijn vriendelijk en hebben allen een woordje. De monteur(s) bekijken de auto zeer goed. En bij het wegrijden naar het verre Zeeuws-Vlaanderen nog iets mee voor onderweg. BEDANKT."

2021-12-21 | Willy van de Vijver | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel tevreden"

"Tevreden over de klantvriendelijkheid en de keurige service"

2021-12-21 | Inge | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zoals altijd zeer goed geholpen"

"grote beurt gehad bij 180.000 km. zeer prettig verlopen"

2021-12-20 | henk baas | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service na enkele vraagjes"

"Grote beurt van de auto. Vooraf telefoontje gehad met noodzakelijke reparaties. Goed overleg mogelijk. Afwerking prima. Kosten van te voren aangegeven."

2021-12-20 | Joop | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goede betrouwbare indruk"

"prima service"

2021-12-15 | Mieke de Wolf | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Van begin tot eind: Prima"

"Een prima ontvangst. Een duideijke afspraak. Goede tips en tuivoering."

2021-12-14 | Martin | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"TOP SERVICE"

"afspraken uitstekend nagekomen"

2021-11-30 | Ton | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden"

"Netjes geholpen. zeer tevreden."

2021-11-02 | Thijs | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en goede communicatie."

"De auto was sneller klaar dan verwacht na de grote beurt en nog schoon ook. Er most wat meer gebeuren dan verwacht, maar daar is prima over gecommuniceerd."

2021-10-26 | Ingrid | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben zeer tevreden over het geheel."

"Goede informatie over over de uit te voeren werkzaamheden en de kosten."

2021-10-26 | D.J. Wansing | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima transactie"

"De ontvangst, informatie en verkooptransactie zijn op een professionele en vriendelijke wijze afgehandeld. Zeker een reden om een keer terug te komen"

2021-10-23 | Jan | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden"

"Goed geholpen"

2021-10-13 | EHovestad | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Super mooie en vertrouwelijke bedrijf!!"

2021-10-07 | Didem | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Leuk en prettig bedrijf die naar je wensen luisterd"

"Op zoek naar een auto die het beste bij me paste heel goed en snel geholpen met het resultaat dat ik vrolijk de showroom uit reed. Zowel de mensen achter de balie als de verkopers vriendelijk en behulpzaam en namen ook goed de tijd om me te woord te staan. Daardoor voelde je je geen nummertje maar echt een gewaardeerde klant. Aanrader voor iedereen!!"

2021-10-06 | Francois | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"super geregeld door Daan Hobbelink"

"Daan heeft super zijn best gedaan om te zorgen dat wij op zeer korte termijn een bedrijfsauto konden krijgen zodat de monteur die eigenlijk een maand te vroeg bij ons begonnen is zich kan redden."

2021-10-06 | Frank | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Blij met deze 'vertrouwde' uitstekende service!"

"Graag willen wij reageren op de prettige service [in brede zin] van het Team Broekhuis Enschede. Goede service & meedenken was zeker een pluspunt zowel bij onze ingeleverde Peugeot ( 17 jaar oud) als wel bij een goede keuze maken voor een prachtige nieuwe 2008. Dank daarvoor , zowel bij de Technici, Verkoop en zeker ook Team administratie. Met een goed gevoel starten wij in onze 'nieuwe' 2008, een geweldige keuze, ervaren tijdens inmiddels diverse ritten...dat is puur genieten... Team Broekhuis dank daarvoor en graag tot ziens!! Henk en Annemarie Walters."

2021-09-29 | Henderik | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"snel, efficiënt, correct en vriendelijk"

"Alleen contact gehad via mail en telefoon, maar zeer behulpzaam en kundig. Auto uit voorraad en snel thuis afgeleverd."

2021-09-29 | Voermans | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel"

"Uitstekende service vanaf het eerste gesprek tot de aflevering van de auto."

2021-09-10 | Nico | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima ervaring met nette verkopers"

"Ik kan niet veel zeggen over de na services maar ik was op mijn gemak bij het kopen van een auto. Er werden top adviezen gegeven en nits was te veel. Kreeg nog een paraplu erbij"

2021-09-10 | Jeroen | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn bedrijf, uitstekende service"

"We worden altijd goed en correct geholpen."

2021-09-07 | Roelof | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Persoonlijk en transparant"

"Ik ben al jaren klant bij Broekhuis en ik zou geen betere plek weten om met mijn Peugeot naar toe te gaan. Altijd persoonlijk, vriendelijk en ze geven transparant advies."

2021-09-07 | Bas | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Bas, Wat fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft met Broekhuis. We hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn en hopelijk tot ziens! Een vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Enschede

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch! "

"Een dikke 10 is zeker op zijn plaats hier in Enschede! Ik was hier voor een onderhoudsbeurt. Geweldige ervaring en service! Onderhoudsbeurt zonder gebreken, een (mooie) leenfiets kunnen lenen, een gewassen auto als toetje, een flesje water tegen de dorst en dan nog de geweldige extra service waar ik om vroeg is gedaan.......helemaal toppie!! Super bedankt voor alles! Ga zo door!"

2021-09-06 | J.D. | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste J.D., Wat fijn om te horen dat u de service van Broekhuis positief heeft ervaren! Ondanks de mooie leenfiets is het prettig om weer in uw schone auto de weg op te gaan. We wensen u veel veilige kilometers toe en we hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn! Een vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Enschede

10

Daarom ben ik enthousiast

"10"

"Goed geholpen van begin tot einde tot en met de levering van de auto. Voor vragen stonden ze altijd klaar Vriendelijk en zo veel om op te noemen"

2021-09-03 | Gulten | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Gulten, Wat fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft met Broekhuis! Wij hopen u graag een volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Een vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Enschede

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons tel:[dwh:Telefoon] Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren