Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

9,8 gemiddeld
70 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Op deze manier wil je een auto kopen!"

"Bij Broekhuis Hengelo een Peugeot Rifter gekocht. 22000 km op de teller maar ziet er uit als nieuw. Geweldige service, snelle offerte van Frank Morren (mede hierdoor was hij de eerste keus) Lekkere koffie bij de proefrit en auto super netjes afgeleverd in Amsterdam. Een aanrader."

2022-05-24 | Jasper Videler, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima "

"Vriendelijke mensen die goed naar je luisteren en duidelijke informatie geven."

2022-05-16 | Marjan , | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service!"

"Een onderhoudsbeurt gehad bij Broekhuis Hengelo, goede service en fijne communicatie."

2022-05-11 | Kevin, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik geef een 10 voor de goede service."

"Ik ben heel goed geholpen met de koop van een auto. De verkoper heeft ons goed voorgelicht over de nieuwe auto. En aflevering is heel goed gelukt. Wij zijn zeer tevreden."

2022-05-11 | Harry, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed vriendelijk en deskunfig"

"Ik ben zelf woonachtig in zeist maar toch rij ik elke keer graag naar Hengelo toe voor een service beurt of apk. Is ruim 200 kilometer. De reden is voor de goede service en heb ik er graag voor over"

2022-05-10 | Alfred zijlstra , | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zeer goede service "

"Netjes gebeld en goede informatie omtrent de kosten en te vervangen onderdelen"

2022-05-03 | Marcel, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfecte service. "

"Zeer tevreden."

2022-05-03 | Hugo, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Ik werd netjes ontvangen en kon koffie pakken In de tussentijd hebben de monteurs een service beurt aan mijn Peugeot 208 gegeven Nadien wilden ze de auto nog een wasbeurt geven maar helaas er stonden veel auto s voor Dus ik heb een tegoedbon gekregen,heel vriendelijk van hun Ik kan meer mensen deze garage aanbevelen"

2022-04-25 | ria, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Behulpzaam en duidelijk. "

"Mijn ervaringen met Broekhuis Peugeot Hengelo zij altijd positief. Je wordt er altijd vriendelijk en prettig geholpen. Geven duidelijke adviezen en men levert kwaliteit."

2022-04-20 | Gert, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"vakmanschap en klantvriendelijkheid"

"receptie-medewerkers zijn attent, vriendelijk en stellen de juiste vragen. de monteurs zijn kundig. je wordt bijtijds geïnformeerd als er tijdens de (b.v.) "grote beurt" zaken naar voren komen die aandacht behoeven en de eventuele financiële consequenties daarvan. het is aan de klant daarin te beslissen."

2022-04-20 | ruud, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend as usual"

"Sinds lange tijd en 10+ Peugeots niets anders dan tevreden, behulpzaam en correct."

2022-04-19 | Hans, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"APK en Peugeot jaarbeurt, "

"Op naar de gratis lentebeurt daarna herfst en winterbeurt! Onderhoud is een must!! Advies om banden te vervangen voor de winter neem ik mee."

2022-04-12 | Chris Knoops, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"vlug en gericht"

"goed geholpen met het nodige avies"

2022-04-11 | Bennie Bulthuis, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima servic"

"Mijn auto in onderhoud gehad. Kreeg keurig een telefoontje over mogelijke extra kosten. Dat vond ik heel netjes. Bovendien keurig gezorgd voor vervoer. De vorige keer was ook al top te noemen."

2022-04-11 | wim potgieter, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige dienstverlening en een goed advies"

"Bij Broekhuis Hengelo een elektrische bedrijfsauto gekocht. Martijn en Patrick stonden voor ons klaar met een duidelijk advies en kwamen gemaakte afspraken na."

2022-04-05 | liesbeth Middelkamp, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel vriendelijke en goede service, zeer tevreden "

"Wij hadden Peugeot 2008 en, nu Peugeot 3008 gekocht heel prettig geholpen door Frank Morren een vriendelijke verkoper. Auto netjes afgeleverd, wij zijn zeer tevreden"

2022-04-04 | JM Pilarek, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Correct, professioneel en klantvriendelijk."

"Broekhuis Hengelo valt in positieve zin op door hun professionaliteit, transparantie in kosten en klantvriendelijkheid."

2022-03-30 | Eric, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Alles naar wens afgehandeld"

"Alles is volgens afspraak afgehandeld ."

2022-03-30 | Hennie, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vertrouwd"

"Alweer een auto gekocht bij Broekhuis. Vertrouwd en zeer netjes geholpen. Auto netjes afgeleverd."

2022-03-29 | Harry, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"Keurig gewerkt en goed contact"

2022-03-28 | Germ Huizinga, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn geholpen "

"Peugeot 3008 gekocht fijn geholpen door Gert Jan een rustige verkoper die de tijd voor je neemt zowel bij de koop als bij de aflevering. Auto zag er ook picobello uit bij de aflevering."

2022-03-28 | Robbie, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel prettig geholpen"

"Heel prettig geholpen. Heel vriendelijk personeel"

2022-03-21 | Gerrit, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende ervaringen!"

"Goed overleg over wat er moet gebeuren en na afloop is de auto ook nog gewassen!"

2022-03-15 | Johan, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Zeer prettig, professioneel en accuraat"

2022-03-14 | Rene, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Keurig gewassen de auto weer terug. Prima overleg wat er aan moest gebeuren"

2022-03-09 | Arjan, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Wij zijn zeer tevreden over Broekhuis"

"Wij hebben nu onze 2e auto gekocht bij Broekhuis Hengelo, Wij zijn heel tevreden hoe wij altijd worden geholpen en te woord worden gestaan. Ze zijn heel klantvriendelijk en als er problemen mochten zijn worden deze heel snel verholpen."

2022-03-07 | Egbert Kram, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Plezierig en innovatief"

"Mijn ervaring met Broekhuis, Ben al geruime tijd klant, wordt altijd zeer netjes en vlot geholpen. Een afspraak voor onderhoud is zo geregeld, personeel zeer vriendelijk en behulpzaam, en mocht je toch vragen hebben dan hebben ze alle tijd. Dus wij zijn zeer tevreden!!"

2022-03-01 | C.J de Vries, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Service zoals het hoort"

"Wederom een goede ervaring met mijn Peugeot 2008. Jaarbeurt top uitgevoerd, auto gewassen en uitgezogen. Alles in goed overleg en op tijd gereed"

2022-02-28 | Wouter, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top!"

"Makkelijk om een afspraak te maken. Duidelijke info vooraf over de kosten. Werk goed uitgevoerd."

2022-02-21 | Jan van der Wel, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service, goede communicatie"

"."

2022-02-17 | Desiree, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Snel en vriendelijk"

"Snel en vriendelijk"

2022-02-14 | Kees, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"gewoon goed geholpen"

"zoals gewoonlijk keurig geholpen met de jaarlijkse beurt ,en voel me gewoon thuis daar vriendelijk personeel."

2022-02-12 | Corrie , | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon top!"

"Zeer prettig contact met de verkoper. Een prachtige auto, we zijn er erg blij mee."

2022-02-11 | Hans, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"terecht 5 sterren verdiend!"

"Goed, fijn en prettig contact met jullie medewerker Gert-Jan. Geen vraag was te gek of teveel. Zuinig zijn op zo'n waardevolle medewerker zou ik zeggen!"

2022-02-10 | Cecile, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Toppresentatie"

"Geweldige ervaring. Voor de eerste keer contact met Broekhuis gehad. Alles was dik in orde. Goede deal en de aflevering was absoluut top. Op afspraak aan huis afgeleverd met een prachtig pakket. Enkele opleverpunten ook netjes opgelost. Het mag met recht een ‘Broekhuis auto’ genoemd worden. Het is al een merk op zich. Hopelijk gaan we de komende periode ook zorgeloos autorijden maar de presentatie van Broekhuis in Hengelo is meer dan uitstekend."

2022-02-09 | Merijn van Heesch , | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima contact, prima service, prima werk. "

"Zoals gewoonlijk is alles super verlopen."

2022-02-08 | Paul, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon goed"

"De medewerkers van Broekhuis Hengelo doen wat ze beloven, komen de gemaakte afspreken na en verlenen een uitstekende service. Kortom, meer kan een tevreden Peugeot rijder niet verwachten."

2022-02-02 | Roel, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"ALLES GOED VERZORGD."

"Alles in goed overleg hetgeen nodig is."

2022-02-02 | F.G. Hering, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Wederom uitstekend"

"Netjes onderhoud gedaan. Goede service met een leenfiets. Netjes vooraf gebeld met wat er gebeuren moest/kon."

2022-02-02 | Harry, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service."

"Ik word altijd met een glimlach ontvangen bij de receptie. De garage medewerker (Peter heet hij geloof ik) waarmee ik heb gesproken heeft uitgebreide uitleg gegeven over de reparatie die hij heeft uitgevoerd. Toppers."

2022-02-01 | Mhh, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren