Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,8 gemiddeld
64 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantgerichte en klantvriendelijke benadering."

"Ik ben jaren tot volle tevredenheid klant bij deze dealer. Reden van mijn tevredenheid is het goed aanvoelen van mijn wensen en eisen t.a.v. het onderhoud van mijn Volvo XC70, hetgeen resulteert in een auto in prima staat van onderhoud. Zelfs na 14 jaar en meer dan 320.000 km."

08-08-2022 | Marco van den Ende, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Positief"

"Werk uitgevoerd volgens schema. Na gereed goede en duidelijke uitleg van de monteur."

08-08-2022 | Jan J. Medema, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Blij dat we op korte termijn een afspraak konden maken."

"Prima en snelle service en probleem met de airco meteen opgelost."

08-08-2022 | Dick , | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima Volvo dealer"

"December 2021 een XC40 T5 Recharge Full Options besteld na taxatie en goede inruilprijs huidige Volvo. Door problemen met halfgeleiders ( heeft gehele auto industrie last van) geplande aflevertijd augustus 2022. Eind juli bericht dat de auto 3 augustus opgehaald kon worden dus perfect volgens afspraak. Dank aan Matthijs van Vliet voor de prettige en correcte afhandeling en het prima verlopen traject. En nu genieten van de nieuwe Volvo!"

04-08-2022 | Harry en Aukje Sloots, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Klantgericht en plezierig contaxt"

"Zeer prettige ervaring met stijn. Denkt pro actief mee en een prettige no nonsens instelling. Prettige en heldere communicatie"

19-07-2022 | John De boer, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Eens een Volvo, altijd (26 jaar) Broekhuis! "

"Bij Volvo broekhuis Groningen als gewaardeerde klant zeer tevreden. Eerlijk advies, service zoals verwacht mag worden en onderhoud en communicatie zijn top! De Zweedse betrouwbaarheid in bedrijfsvoering."

19-07-2022 | S. Lanters, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"Keurige afhandeling "

"Zowel koopcontacten als contacten met de werkplaats verliepen perfect met correcte service en afhandeling."

18-07-2022 | Jan, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik heb zeer goede ervaringen met garage Broekhuizen Groningen."

"Mijn woonadres is 200 kilometer verwijderd van garage Broekhuizen Groningen. Deze afstand is voor mij geen probleem om toch het reguliere onderhoud bij deze garage te laten uitvoeren. Juist omdat het een prettige garage is met deskundig personeel. Ook de dames bij de receptie zijn altijd bereid om een onderhoudsbeurt voor mij zo gunstig mogelijk in te plannen."

13-07-2022 | Geert, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend!"

"Melvin werkt snel, efficient en is heel helder in zijn communicatie. De inruil en aanschaf waren heel snel en goed geregeld. De uitleg bij de auto was ook prima. We gaan genieten van onze nieuwe auto!"

06-07-2022 | Annelies , | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Tevreden"

"Goed geholpen en vriendelijk monteur die meedenkt!"

04-07-2022 | J.J. Bloem, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Wij moesten vanuit het zuiden een behoorlijke reis ondernemen om een proefrit te maken met de Volvo V70 die we op het oog hadden. De auto was precies zoals beschreven, de ontvangst door Stijn van Erp was hartelijk en informatief. De auto voldeed in alle opzichten en we kwamen dan ook snel tot een akkoord. Voor de aflevering was een tweede reis naar Groningen niet nodig: de Volvo werd thuisbezorgd! En ook dat verliep geheel naar wens: even plezierig als correct. De auto bleek met een volle tank Groningen te hebben verlaten, en het verbruik - zo kon meteen worden vastgesteld - is uitermate gunstig. Het gaat wat ver om nu te zeggen dat er niets boven Groningen gaat, maar deze transactie is ons zuiderlingen in alle opzichten goed bevallen."

30-06-2022 | Pieter, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect is het woord!"

"Ik vond een mooie occasion. De reis naar Groningen was niet voor niets. Stijn heeft me perfect geholpen en zelfs opgehaald van het station. De Volvo S60 kon ik gelijk meenemen. Het is nu een week later en ik ben nog steeds erg blij met de Volvo. Broekhuis Groningen is een heel betrouwbare autodealer."

22-06-2022 | Wim, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geholpen door Broekhuis Groningen."

"Heel vriendelijk, fijne service en betrouwbaar. Vriendelijke groet, Bert en Marjan."

21-06-2022 | Bert en Marjan, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service!"

"Onderhoud uit laten voeren door Broekhuis Groningen. Goede service en vriendelijk personeel. Vooraf is een kosteninschatting gegeven waardoor je meteen weet waar je aan toe bent. Auto na onderhoudsbeurt gewassen."

20-06-2022 | Ruben, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede en duidelijke informatie bij aankoop"

"Tweede Volvo occasion gekocht. Transparantie bij inruil en aankoop. Goede informatie, luisteren goed naar de wensen van de klant"

09-06-2022 | E.A. Kootstra, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles prima verlopen "

"Prettige ontvangst en vriendelijke en deskundige monteurs."

01-06-2022 | Jan, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vlotte aflevering in een woord."

"Ook de after sales is prima. Mochten er zich problemen voordoen geen issue. Kan altijd bellen of langskomen."

26-05-2022 | R. Poort-Boven, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"zeer klant vriendelijk"

"Volgens afspraak stond de auto klaar op het afgesproken tijdstip om een proefrit te maken (xc60) na een stukje te hebben gereden even een gesprek met een verkoper een prijs afspreken voor de inruil auto. een uurtje later belde de verkoper dat er iemand iets meer voor de inruiler wilde geven wij vonden dat zeer netjes tijdens dat gesprek meteen afgesproken dat we een deal hadden op de dag van afleveren stond de auto onder een afdek deken en werd onthuld na de afgehandelde zaken ben ik als zeer tevedenklant weggereden"

26-05-2022 | jan, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima ervaring bij de aankoop van mijn nieuwe auto "

"Onlangs een Volvo V40 gekocht bij de Broekhuis vestiging van Volvo in Groningen. Samen met mijn vriendin op vriendelijke wijze ontvangen. Direct een proefrit kunnen maken en tenslotte op uitstekende wijze verder geholpen. Ook bij de aflevering goede service en uitleg van verkoopadviseur Patrick."

24-05-2022 | Dirk , | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Snelle service en goed info over de beurt"

"De snelle afwikkeling (waar je op kunt wachten) stel ik zeer op prijs. Daarna de goed informatie van de monteur. Prettige relatie!"

24-05-2022 | Han Bant, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitermate correct en deskundig."

"De afspraak is snel gemaakt. Het telefonisch contact is erg vriendelijk. De uitvoering van de werkzaamheden zijn perfect."

23-05-2022 | J.B. Boersma, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Ja"

"Ja"

09-05-2022 | Hans Elferink, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klant is koning"

"Voel mij als klant zeer serieus genomen. Men probeert mee te denken en is zeer welwillend. Zeer goede service."

27-04-2022 | Geert, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Voor het eerst in ons leven een NIEUWE AUTO, we zijn er super blij mee... Ook nog nooit een Vovo gehad, maar het overtreft onze verwachtingen!!!!!"

19-04-2022 | Sikke en Gea Rodenboog, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Prettig, duidelijk en de persoonlijke aandacht"

07-04-2022 | Derek, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden"

"Ik weet mijn auto bij Jacob Kerkhof in kundige en vertrouwde handen. De uitgevoerde reparaties bleken nodig en zijn m.i. goed uitgevoerd. Geen klachten en dus geen nawerk!"

07-04-2022 | J. Berghuis, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Vertrouwd adres"

05-04-2022 | J.H. de Vries, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima ontvangst"

"Prima om ontvangen te worden door de monteur die het werk gaat doen. Hij wist wat er moest gebeuren en luisterde goed. Het was op tijd klaar en de auto was gewassen en gezogen! Alleen de prijs viel wat tegen."

04-04-2022 | Jaap de Vries, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne Volvo garage met deskundigheid en service"

"Fijne Volvo garage met deskundigheid en service. Ik werd op een goede manier geholpen na problemen te hebben met het starten van mijn auto. Zo heeft Broekhuis Groningen in meerdere opties meegedacht om mijn Volvo op de brug te krijgen. De reparatie zelf is uitstekend gedaan. Kostprijs is laag gehouden en mijn Volvo rijd weer perfect!"

23-03-2022 | Dennis, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd een prima ervaring gehad mbt onderhoud "

"Iedereen is correct in het aanspreken; in het uitvoeren van de werkzaamheden en afleveren na het onderhoud"

22-03-2022 | Reinder, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klant is koning"

"Zeer servicegericht. Auto werd bij grote beurt gewassen en updates werden uitgevoerd inclusief navigatie."

15-03-2022 | J, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top bedrijf.!"

"Mijn ervaring bij dit bedrijf zijn meer dan goed.! Service, onderhoud , aankoop altijd plezierig en naar wens.!"

15-03-2022 | M, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Duidelijke communicatie en goede reparatie."

08-03-2022 | Max, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend"

"prima"

04-03-2022 | Haiko, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super SERVICE "

"Super service en klantvriendelijk geholpen"

28-02-2022 | Hein, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"super fijn"

"Een echte Broekhuis klus, waarbij Planning kwaliteit, diversiteit en vakmanschap doorslaggevend was. Er moest echt veel aan gebeuren; cilinderkoppakking vervangen, Koprevisie { uitbesteed } alle onderdelen die er niet echt meer super vertrouwd uitzagen vervangen zoals bv; bouten, 0 ringen, verschillende pakkingen (0-ring) waterpompset, Thermostaat etc,etc,. Dus een voor mijn gevoel een mega klus, maar....................... Hij rijd weer als een zonnetje. Dank, Bert, en Peter. top."

24-02-2022 | Harry Boer, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Het onderhoud van mijn auto was top geregeld "

"Prima geholpen"

22-02-2022 | Theo, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service!"

"Wij zijn enorm blij met onze nieuwe S60. Ook de service van Broekhuis Groningen en met name van Melvin Braam geeft ons veel vertrouwen in onze aankoop."

18-02-2022 | Paul, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer klantvriendelijk en voor alles wordt oplossing aangeboden"

"Na 9 jaar VW, rijden we nu in onze nieuwe XC40. De verkoopleider heeft ons een goede prijs geboden voor onze oude auto. We zijn uiterst tevreden met het verkoopproces en de oplevering. Een prettige uitgebreide oplevering van de auto waar ruim aandacht besteed wordt aan de snufjes en in- en exterieur van de auto. Ondanks dat er niet voldaan kon worden aan afgesproken leverdatum (door de wereldwijde computer chips problemen) werden we van het hele proces goed op de hoogte gehouden. Familie Tuparia te Groningen"

17-02-2022 | Leo, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer prettig team en bereid om zo goed mogelijk service te verlenen."

"Voor een nieuwe auto ga je niet over 1 nacht ijs. Bij onze eerste kennismaking kregen we bij het uitzoeken en samenstellen van een nieuwe Volvo prima adviezen en een goede inruilwaarde voor onze oude Volvo. Meerdere keren zeer prettig geholpen door verschillende personen. Nemen de tijd voor je. Duidelijke afspraken. Uiteindelijk weggereden in een prachtige nieuwe XC60 plug-in hybride waar we weer jaren plezier van hopen te hebben. Team Broekhuis Groningen, Bedankt."

16-02-2022 | Mike, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren