Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

9,7 gemiddeld
23 reviews
9

Daarom ben ik enthousiast

"Topservice!"

"Topservice!"

2022-01-26 | Robert | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goede service ."

"Behulpzaam en vriendelijk personeel . Een van de weinige bedrijven met haal en breng service ! Verder niets dan lof ."

2022-01-26 | Lot Brugman | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Toppertjes in Koog ad Zaan"

"2-3jr geleden kreeg ik mijn kerstcadeautje van mijn familie via Broekhuis Koog ad Zaan. Mijn blauwe gebakje Lupo! Zo lief van beide kanten. Ik woon in Haarlem maar door de fijne service rij ik graag een half uurtje verder voor onderhoud want dat gun ik ze! Je wordt gezien en bent geen nummer. Toppers zijn jullie, allemaal! Thxxxxxxx Margit Heinemann"

2022-01-25 | Margit Heinemann | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer klantvriendelijk, heldere communicatie goed uitgevoerde onderhoudsbeurt. "

"De serviceadviseurs waren zeer klantvriendelijk en meedenkend. Heldere communicatie vooraf, tijdens en na het onderhoud. Ook de beurt is voor zover ik kan beoordelen keurig uitgevoerd."

2022-01-25 | Ruud | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"TOP"

"Vriendelijk, correct en behulpzaam."

2022-01-12 | John | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede snelle service, prijs overeenkomstig de offerte"

"Ik wilde mijn zomerbanden op korte termijn wisselen. Bij Koog a/d Zaan was dit mogelijk. Tevens kon ook de jaarlijkse grote beurt worden gedaan. De factuur kwam overeen met de gestelde offerte."

2022-01-11 | Henk | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en vriendelijk geholpen door Thomas!"

"We zijn goed en vriendelijk geholpen door Thomas! We zijn erg blij met de auto en we raden jullie zeker aan!"

2022-01-04 | Renate | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"verrassend"

"zoals ik al aan geef, was deze grote beurt verassend. Op aanraden van U medewerker, heb ik de werkplaats afsprak via het internet gedaan. Waarop ik een bevestiging kreeg. Vervolgens is er geen contact meer geweest. Op de bewuste dag verschijn ik met het voertuig op de afspraak. In de afspraak heb ik aangegeven dat ik wilde wachten, tot hij klaar was. Aan de balie, na mij gemeld te hebben, krijg ik te horen dat het wel drie tot vier gaat duren. Dus bel naar huis, of iemand mij kan ophalen. Terwijl ik bel staat mijn vrouw met iemand van de werkplaats aan de deur. Ik kom de auto halen. Heel verwarrend. De auto is in de middag keurig weer gebracht. Prima service."

2022-01-04 | Dolf | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Netjes geholpen "

"Netjes een prijsopgave gekregen van de beurt en kosten. Later ook nog gebeld door ze dat de kosten iets hoger werden en met een prijsopgave voor eventueel vervanging van de banden. Keurig uitleg gekregen."

2022-01-03 | Ronald Hanegraaf | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende advisering door dhr. Hofmann"

"Bij de keuze voor onze VW Polo heeft verkoopadviseur dhr. Hofmann ons uitstekend geadviseerd en tussentijds op de hoogte gehouden van de voortgang. Hij stelde goede vragen, legde ons eventuele alternatieven voor en straalde ervaring en vertrouwen uit. Bovendien handelde hij heel snel als we via mail en telefoon tussentijds vragen hadden. Mochten we in de toekomst opnieuw bij Broekhuis Koog aan de Zaan een auto kopen, dan doe ik graag opnieuw zaken met hem!"

2021-12-30 | Herman | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Uitstekende en attente service en goede uitleg bij de auto. Een tevreden klant!"

2021-12-24 | Jur | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professionele verkoper gedegen kennis van zaken "

"Ik ben zeer goed geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe auto de verkoper Thomas Biersteker heeft mij zeer goed geholpen en ik ben heel blij met zijn goede hulp en adviezen"

2021-12-24 | Richard | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd goede service"

"Zelf nooit te klagen gehad. Altijd goed personeel en een goede service."

2021-12-21 | Steven | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"fantastisch "

"Zeer goed bedrijf goed geholpen. Toby is een aanwinst voor het bedrijf."

2021-12-15 | Mike | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goede service en betrouwbaar"

"De medewerkers zijn klantvriendelijk denken mee. Service is uitstekend nemen contact op over de kosten."

2021-11-23 | Monique van Arragon | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Keurig geholpen"

"Netjes afgehandeld en goed te woord gestaan."

2021-11-01 | Co | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd netjes volgens afspraak"

"Ik word altijd keurig netjes geholpen en vaak kan ik nog wachten ook"

2021-10-29 | Jacques | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"De jaarlijkse autobeurt is prima gedaan."

"De afspraak is nagekomen en de auto is keurig nagekeken."

2021-10-18 | Theodorus | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Superservice van een kenner!"

"Dustin heeft ons vanaf het begin erg goed geholpen. Zeer kundig, aardig maar vooral een fijne adviseur. Je kan echt zien dat hij al jaren in het vak zit. We hebben goed contact gehad van koop tot levering! Vandaag hebben wij onze auto mogen ophalen. De kennis, zorg, aandacht en plezier die hij eraan besteed is echt fantastisch. We gaan vele autokilometers met onze wagen maken. Bedankt Dustin!"

2021-09-28 | K.Mak | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super!"

"Super klantvriendelijk en behulpzaam"

2021-09-21 | Ratti | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Kom al jaren bij Heron/Broekhuis Koog a/d Zaan top klasse !!!"

"Altijd zeer behulpzaam en vriendelijk aan de balie en groot vakmanschap in de garage."

2021-09-14 | Mic | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service en communicatie "

"Communicatie en service was prima, leen fiets daar in tegen iets minder ..."

2021-09-07 | Leon De vos | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Het onderhoud is vlot en correct uitgevoerd."

"Nette ontvangst, er is goed verteld wat het onderhoud zou inhouden en wat het zou kosten. Ik werd keurig gebeld voor de extra werkzaamheden die ze zouden doen."

2021-09-06 | Maike | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Maike, We vinden het fijn om te horen dat u de service van Broekhuis positief heeft ervaren. We hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn! Een vriendelijke groet, Broekhuis Volkswagen/SEAT/ŠKODA Koog aan de Zaan

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren