Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

9,8 gemiddeld
14 reviews
9

Daarom ben ik enthousiast

"Uitvoering conform afspraak.!"

"Zeer tevreden over de communicatie en service voor een onderhoudsbeurt en apk."

2022-01-25 | A. | Ford Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geholpen"

"Na een lange, hele lange tijd van denken welke auto ik wilde kopen een potentiële kandidaat gevonden. Helaas was die auto niet meer beschikbaar. Ik heb mijn wensen en grenzen met de verkoopadviseur besproken en de adviseur kwam met een goed voorstel. Op de dag van de levering heeft de verkoopadviseur de tijd genomen om de (meeste) functies van de auto in te stellen en uit te leggen. Voor, tijdens en na de aankoop heb ik het gevoel gehad dat de verkoopadviseur er voor mij was en niet puur om een auto te verkopen."

2022-01-20 | Rob | Ford Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"precies wat we zoeken, eerlijk en transparant! "

"Rolf Slotman heeft ons enorm goed geholpen naar onze wensen! Geen gladde praatjes maar een goed gevoel, eerlijk gesprek, goed advies, eerlijke prijs voor inruil en aankoop. Wij vonden het contact met deze vestiging erg fijn! Bedankt Martin en Martino"

2022-01-19 | Martino | Ford Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goede service"

"Goed geholpen"

2022-01-11 | R.W. Jongman | Ford Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"TOP"

"Al jaren kom ik bij Broekhuis te Hoogeveen; en in het bijzonder bij Niels Janssens. Niels helpt mij altijd keurig; zo ook deze keer. Maar ook de andere mensen in de showroom en aan de receptie helpen me keurig. Ze verkopen mooie auto's die ze een paar jaar later ook weer inruilen."

2022-01-03 | Bert | Ford Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles prima verlopen volgens afspraak."

"Snel en correct geholpen met een nieuwe auto. Mails en telefoontjes werden snel en correct beantwoord. Ophalen van de auto ook prima geregeld."

2021-12-30 | Martijn | Ford Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"goede fijne mensen aan de balie , en ook de monteurs"

"Elk jaar wordt mijn auto nagekeken en als er wat mee is wordt direct contact met mij gemaakt .dat vind ik heel goed. de auto wordt netjes weer afgeleverd en schoon gemaakt . Super."

2021-12-28 | jan scheper | Ford Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles in 1 keer goed opgelost"

"Prima ga zo door"

2021-12-27 | Harry | Ford Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer service gericht en adequate professionele afhandeling."

"Zowel de aankoop als de aftersales service (er waren wat kleine issues) zijn zeer prettig verlopen. Prettig in de omgang, zeer vriendelijk, vakkundig en snel."

2021-12-01 | Gerlof | Ford Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel positieve ervaring."

"Wij zijn op een hele fijne manier benaderd door verkoper Jordy en door jullie stage loper."

2021-10-18 | HENK Koekoek | Ford Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Lekker snel vlot en geen gezeur, fijne garage en vlotte afhandeling !"

2021-10-11 | Wietse | Ford Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima vriendelijk"

"Prima"

2021-10-06 | Freddy | Ford Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"geweldig"

"wij hebben een auto inggeruild hebben als zeer fijn ervaaren correct en klantvriendelijk en kwamen de afspraaken na"

2021-09-12 | jw loef | Ford Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Reparatie auto"

"kocht een 2 de hands Ford Fiesta vrijdag opgehaald zou goed zijn maar bleek nog wat niet goed te zijn dit werd zeer goed opgelost en koster loos terwijl dat wij een 50%50 garantie hebben"

2021-09-10 | Micke de Wolde | Ford Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren