Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

9,7 gemiddeld
41 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Subliem"

"Snelle afhandeling van zaken en een prachtige nieuwe auto!"

2022-05-18 | Hidde te Loo, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend "

"Zeer klantgericht en vriendelijk en duidelijk in de uitgevoerde werkzaamheden!"

2022-05-04 | Aad, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service"

"Perfecte service"

2022-04-13 | Ron, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Eerlijke verkoop zonder poespas"

"Een mooie wagen kunnen kopen bij Broekhuis Zeist voor een goede prijs. Auto afgeleverd met groot onderhoud en slijtagedelen vervangen, waardoor ik voorlopig zorgeloos kan rijden. Wouter, bedankt voor de mooie deal!"

2022-03-11 | Tor , | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Top!"

"De medewerker was erg services gericht. De controlelijst werd rustig doorgenomen en vragen werden - ook toen ik het een eerste keer niet direct begreep - geduldig en duidelijk beantwoord. De auto reed weer heerlijk. Al met al een hele goede ervaring."

2022-03-09 | Anne-Marie, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede en nette service "

"Ik wordt al jaren zeer netjes en goed geholpen bij broekhuis. Wordt netjes op de hoogte gehouden, als de auto voor onderhoud bij de werkplaats is. De balie medewerkers kennen vaak ook de vaste klanten bij naam. Ik ben heel tevreden over de hulp en de nette service die broekhuis zijn klanten bied."

2022-03-08 | Kleuver, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uiterst zorgvuldig en correct."

"Altijd zeer goed en plezierig geholpen fijn bedrijf."

2022-03-07 | lourens wijma, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super fijn en goed geholpen. "

"Top gedaan en goed overleg over de kosten en of het nodig is"

2022-02-07 | Wilco, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Prima service, netjes geholpen. Duidelijke uitleg van alle verrichtingen en keurig steeds op de hoogte gehouden."

2022-02-07 | Paul, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zeer goed uitstekend bedrijf"

"Bij dit bedrijf een gebruikte Nissan Qashqai uit 2008 gekocht niet de jongste maar wel zeer goed Mijn pluim aan Wouter ( Verkoop ) aardige vent en komt al zijn belofte na ben zeer tevreden met mijn auto"

2022-02-04 | gerard, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal goed"

"Enorme service met halen en brengen van de auto!!"

2022-02-01 | Irene, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Super "

"Super geregeld Mooie vestiging Geholpen door een top verkoper"

2022-01-31 | Erwin Gerrets, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Helder, transparant en klantgericht"

"Heel erg tevreden"

2022-01-31 | Ton van den Hoeven, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"vlot en keurig geholpen"

"had een auto op het oog met een leuk prijsje erop. had gevraagd en een proefrit aangevraagd en kreeg ze beide, goed ontvangen en vlot geholpen."

2022-01-27 | n.v.norden, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne vestiging van Broekhuis "

"Al jaren klant en zal er ook blijven komen . Heb eigenlijk alleen maar positieve ervaringen met de vestiging zeist."

2022-01-26 | Ruis, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"PPP Prettig Prima en Professioneel Bedrijf"

"Hier geen behandeling als "we verkopen een broodje". Een prettige persoonsgerichte mensvriendelijke verkoper van een hele fijne Ford Fiësta die tot in de late uurtjes nog eens bereikbaar was ook (de verkoper dus). Menige garage kan jaloers zijn op een dergelijke inzet....."

2022-01-19 | Frans de Bie, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige ervaring"

"Mooie Mach-e gekocht. Geholpen door Wouter. Vriendelijk en behulpzaam. Kreeg een heel redelijk inruil voorstel voor mijn auto. Oplevering prima naar wens. Ook bij het later bellen met wat vraagjes werd ik goed, snel en kundig geholpen. Heb nog geen problemen met de auto ondervonden dus geen ervaringen met after-sales of service maar het aanschaf traject en process was absoluut top."

2022-01-12 | Dennis, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Blij met nieuwe auto!"

"Na een wachttijd van circa 4 maanden is de Ford Kuga met een heel tevreden gevoel door de Heer Kerkhof aan huis afgeleverd."

2022-01-08 | Jeanet (AMJM) van Minderhout, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service. Vakmensen."

"Goede service . Prettig en vriendelijk geholpen"

2022-01-02 | Koster, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Kan niet beter!"

"Klantvriendelijkheid is geweldig en een mooi overzicht per mail welke telefonisch wordt toegelicht, haal & breng service is ideaal tijdens het thuiswerken."

2021-12-28 | van Boven, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend service "

"Uitstekend service van broekhuis zeist. Auto opgehaald en afgeleverd."

2021-12-21 | Mark , | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer professionele organisatie."

"."

2021-12-21 | Ap, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Top!"

"Naar grote tevredenheid geholpen door Daan, nam alle tijd en inzet om voor ons een wagen te laten komen uit Hoogeveen. En hij nam alle tijd, óók om alle snufjes van de aankoop uit te leggen. Heel fijn! Dank je wel Daan, zo verkoop je er vast nog vele."

2021-12-17 | Methorst, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service"

"Online een afspraak gemaakt en er wordt 2 dagen voor aanvang afspraak een reminder verstuurd. Iedereen bij de receptie is erg behulpzaam en vriendelijk. Er wordt met je meegedacht en je wordt altijd op de hoogte gehouden. Je krijgt digitaal een helder overzicht wat er moet gebeuren en gaan pas verder na goedkeuring."

2021-12-10 | Sander, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"10"

"zeer goed"

2021-12-08 | soest, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Ontspannen en zeer vakbekwame verkoper"

"Eerlijke en professionele verkoper. Klein puntje van verbetering: de aflevering van de auto duurde te lang maar voor de rest zeer tevreden over de koop en inruil van de auto"

2021-12-07 | Auke , | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zoals verwacht geweldige service"

"volstrekt vertrouwen in Broekhuis"

2021-12-06 | VC Timp, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima!"

"Goede service en duidelijke communicatie. Met name het overzicht van hetgeen is uitgevoerd is helder en is een absolute meerwaarde. Geen verrassingen achteraf."

2021-11-30 | Wim, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon goed"

"Gewoon goed"

2021-11-29 | Louis, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super service ! "

"Zou nooit meer naar een andere garage gaan ! Bedrijf is vertrouwd , mensen zijn hulpvaardig , kundig !"

2021-11-22 | Ingrid, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Met Broekhuis voel je je thuis"

"Goed nagekeken en keurig schoongemaakt, kan er weer een jaartje tegen!"

2021-11-17 | Liesbeth, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"goed snel contact, en heel vriendelijk en goed geholpen."

"Contact per mail en telefoon verliep heel goed. En ter plaatsen snel vriendelijk en goed geholpen"

2021-11-09 | Ben, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed "

"Goed behandeld"

2021-11-01 | Arendina , | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Onderhoudsbeurt netjes en snel uitgevoerd"

"Uitstekend geholpen en goed geadviseerd"

2021-10-27 | Pauline, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Weet waar die over praat"

"Goede verkoper Wouter Kerkhof"

2021-10-26 | Marcel, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en goed geholpen"

"Aflevering auto. To the point, professioneel, genoeg tijd en heldere uitleg."

2021-10-20 | Johan, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig goed en bekwaam "

"Goede communicatie met klant"

2021-10-19 | Ben Gijsbertse, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service."

"De servicebeurt is zoals altijd goed verlopen: e-bike stond klaar bij het brengen van de auto, ik werd op de hoogte gehouden van het verloop van de beurt en de extra kosten, auto stond bij het ophalen schoon op me te wachten."

2021-10-18 | Ria , | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Weer een hele goede onderhoudsbeurt "

"Auto loopt weer lekker, is opgehaald en gebracht (hele prettige service), schoongemaakt, we zijn vriendelijk bejegend, wat wil een mens nog meer ?"

2021-10-05 | Adri, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"Prima!"

"Vriendelijk personeel. Heldere uitleg."

2021-09-15 | J.C.M Kootker, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren