Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,5 gemiddeld
119 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Verassend!"

"Niet alleen een grote beurt keurig netjes volgens afspraak uitgevoerd., ook nog eens zinvolle aanbevelingen gehoord en zelfs, zonder het aan te geven, een schone auto mee teruggekregen. Klasse!"

14-11-2022 | Theo Peters, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en behulpzaam"

"Begin januari 2022 Corsa-E(lectrisch) gekocht. De verwachte levertijd bleek (begrijpelijk) niet haalbaar. Het werd 31-10. Ik moest zelf steeds tussentijds vragen naar de actuele situatie. Bij de aflevering was de informatie vrij summier met verwijzing naar het instructieboekje en MyOpel. Helaas werkte het MyOpel programma (ook 12 dagen later) niet naar behoren. Ook toen in de garage weer vriendelijk te woord gestaan met uitleg dat MyOpel onder de importeur ressorteert."

11-11-2022 | Ger, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"het team van Broekhuis Elst is zeer vriendelijk en goed op elkaar afgestemd met goede vakmensen "

"deze dealer is zeer vriendelijk naar zijn klanten en de mensen voelen er zich welkom en het personeel doet er alles aan om de klant te helpen met hun problemen."

08-11-2022 | Chris, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer prettig geholpen en blij met de aankoop van onze nieuwe auto."

"Rafaél heeft prettig geholpen met de keus voor de auto. Auto ziet er fantastisch verzorgd uit! we hebben al veel plezier van onze nieuwe aanschaf."

08-11-2022 | Yvonne , | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal goed. "

"Makkelijk reserveren via website. Goede service (auto werd opgehaald en teruggebracht). Telefonische update voordat gestart wordt met de beurt. Goede uitleg bij de rekening."

07-11-2022 | Maarten , | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Prima geholpen door de heer Ernst Kooy bij Broekhuis Elst goede info."

04-11-2022 | Henk, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik rijd ieder jaar meer dan 100 km (enkele reis) voor jullie service/klantvriendelijkheid "

"Zowel bij de aankoop van mijn mooie Astra, als gedurende het onderhoud, laat het team in Elst zien dat ze oog hebben voor het product en voor de relatie tot de klant. Er zijn Opeldealers op tien minuten rijden van mijn huis, maar ik kies voor een vertrouwd/verzorgd gevoel."

02-11-2022 | Tim , | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend !"

"jaarlijkse controle weer prima uitgevoerd"

01-11-2022 | Henk, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Als vanouds, heel goed "

"Als opelrijder ben ik zeer tevreden zeker ook voor de sfeer zeker ook voor de kwaliteit! Mvg Bert Oostendorp"

01-11-2022 | Bert , | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een gemoedelijke en fijne samenwerking "

"Uitstekend geholpen door de vestigingsmanager, deze man luisterde naar onze wensen en bood een perfecte oplossing ook konden we hem na 1 week al ophalen!"

31-10-2022 | Jordy, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Blijdschap"

"Zeer professioneel en eerlijk. Ben enorm blij met mijn Opel Agila. De wijze waarop met de klant wordt omgegaan heb ik als heel prettig ervaren."

30-10-2022 | Annemieke , | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend "

"Zeer netjes behandeld"

25-10-2022 | Angela , | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed afspraken te maken, duidelijk wat de kosten zijn ,prettige ontvangst"

"Duidelijke afspraken, kosten inzichtelijk, prettige ontvangst, goede service."

25-10-2022 | René , | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Advies, behulpzaam en prijs/kwaliteit."

"Behulpzaam en goed advies."

18-10-2022 | Leo Borgonjen, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Service met een hoofdletter ‘S’"

"Alle door Broekhuis zelf ontdekte en door ons aangegeven punten op de gekochte occasion zijn zonder enige moeite door de garage verholpen. Top service!!"

17-10-2022 | Walter, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zo als altijd werd de service beurt weer heel goed uitgevoerd"

"de jaarlijkse service beurt is, net zo als andere jaren , weer met alle zorgvuldigheid en netheid uitgevoerd. totaal tevreden over de gedane werkzaamheden."

10-10-2022 | C, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en klantvriendelijk personeel."

"Een fijne garage waar je heel goed geholpen wordt. Er wordt met je mee gedacht."

05-10-2022 | Theo, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen. Fijn gesprek gehad"

"Naar de zoektocht Naarden andere auto heeft de verkoper goed met ons meegedacht en een auto voor ons gevonden prima afhandelig Rafaël bedankt"

28-09-2022 | Roland, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed maar moet beter."

"Auto is prima afgeleverd APK schoongemaakt maar helaas telefonische was het matig niet het gesprek maar te lang in wacht stand. Inmiddels zijn we er achter gekomen wat het was vandaar de 4,5 ster."

28-09-2022 | Joop of Johan, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Super geholpen fijne mensen."

20-09-2022 | Jose, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Goede service, en klantvriendelijk Mogen altijd langskomen"

13-09-2022 | Willy , | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"De goede combinatie van professioneel en persoonlijk"

"We waren toe aan een nieuwere (tweedehands) auto. Filiaal manager Ernst Kooij heeft ons daarbij op een prettige en persoonlijke manier begeleid. De beslissing kwam daarna weer uit bij auto van Broekhuis Elst. We zijn heel tevreden met de gemaakte keuze."

11-09-2022 | Marc, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goed"

"alles naar wens uitgevoerd."

06-09-2022 | hem Tijssen-Rikken, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Heel vriendelijk en proactief"

"De medewerkers van Broekhuis doe altijd enorm hun best om je goed te informeren over het onderhoud van je auto."

30-08-2022 | Carolina, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Wederom uitstekend"

"Altijd met vertrouwen de auto achterlatend. weet dat het dan goed komt."

30-08-2022 | Bos, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben 100 % tevreden"

"Ik ben gebeld om te overleggen over eventuele vervanging van onderdelen wat ik zeer prettig vind. Als ik extra service is s de auto van binnen en van buiten gepoetst."

28-08-2022 | Ineke Merkus , | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden"

"Geweest voor onderhoudsbeurt. Duidelijk wat ze gaan doen en wat de kosten dan zijn. Vriendelijk personeel."

23-08-2022 | Gerda, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service. "

"Afspraak gemaakt voor een jaarbeurt en het vervangen van de condensor van de airco. 's Morgens om 8 uur de auto gebracht en om 17 uur kon ik hem weer ophalen. Ales was correct uitgevoerd , zelfs defecten die ik niet gemeld had en de auto was netjes gewassen. Top Broekhuis"

22-08-2022 | Henk van den Dobbelsteen, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"goede ervaring met receptie en monteur (zijn erg vriendelijk) "

"monteur heeft goede kennis van zaken en is goed vakbekwaam en neemt voldoende tijd voor uitleg van het mankement, prettige afhandeling van de receptionist."

22-08-2022 | Chris, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super"

"Super"

15-08-2022 | Kees , | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon goed."

"Klasse"

15-08-2022 | Donic, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super "

"Neemt alle tijd, Is vriendelijk. Lost problemen snel op. Heeft kennis van zaken"

09-08-2022 | Ruud , | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden Top bedrijf"

"Deze keer een grote beurt en is geheel naar tevredenheid uitgevoerd. Zowel de receptie als werkplaats een dikke 10!"

09-08-2022 | Willem , | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"goed"

"geen klachten"

09-08-2022 | arno, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service en alles volgens afspraak"

"Uitstekend geholpen door de vriendelijke en behulpzame medewerkers bij de aanschaf van een tweedehands auto. Netjes alle bevindingen verholpen en de auto wordt afgeleverd zoals afgesproken."

28-07-2022 | Walter, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend "

"Ik ben heel tevreden hoe ik ben geholpen"

27-07-2022 | Sjaak, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geregeld en goede service."

"Goed geregeld en goede service."

11-07-2022 | Ronnie, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed advies "

"Nieuwe Opel gekocht, prettig geholpen. Erg tevreden."

05-07-2022 | Nieke, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"super fijn"

"Een nieuwe opel corsa gekocht bij de vestiging in Elst, fijn geholpen, het was even wachten maar ben erg tevreden over de auto!"

29-06-2022 | Ursula , | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vakmensen die er voor zorgen dat je Opel altijd prima rijdt"

"Wat ik erg waardeer aan deze garage is dat je een eerlijk verhaal krijgt over wat toe is aan onderhoud en vervanging. De auto is daardoor in prima conditie en laat mij, al zolang ik bij deze garage het onderhoud laat doen, niet in de steek."

28-06-2022 | Marc, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren