Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

9,5 gemiddeld
38 reviews
8

Daarom ben ik enthousiast

"Makkelijk met afspraak maken. Snel tot een deal gekomen. "

"Prima snelle reactie op verzoek voor een afspraak. (weekend) Bereid om auto enige dagen vast te houden. Correcte en snelle hulp en info. Redelijk bod op inruil auto. Snel tot overeenstemming gekomen. Alle afspraken nagekomen. Prima dealer. Na een week nog zeer tevreden over auto en niets waargenomen wat niet klopt of werkt."

2022-01-17 | Jan en Tinie Deenen | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles helemaal na wens gegaan "

"Ik vind de klant vriendelijk heid helemaal topaankoop voor de goede service vriendelijke groet Roelie"

2022-01-12 | Roelie scholten | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"goede afwerking"

"ik heb onlangs mijn Opel Crossland voor een onderhoudsbeurt gebracht . En daar heb ik gewacht totdat de auto klaar was. ik kon naar dat de auto klaar was deze meenemen. En moet zeggen dat de afwerking goed verzorgd is. Minpuntje was de rekening en met namen de olieprijs die gehanteerd is."

2022-01-11 | Willem van Zetten | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"Corsa via Babour Hamayon aangekocht. Vriendelijk en keurig netjes behandeld en corsa conform afspraak geleverd gekregen. Kortom: voldoende redenen om een volgende auto ook weer bij Broekhuis aan te schaffen."

2022-01-11 | frank | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Voiraf heldere afspraken over kosten. Mbt niet vooraf voorziene reparaties wordt telefonisch afgestemd."

2022-01-10 | Hans Ramsoedh | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig"

"Afspraken nagekomen en goede service"

2022-01-10 | Sai Kong | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima ervaring"

"De verkoper wist dat wij naar een bepaald merk en type auto zochten . Toen deze auto bij de vestiging binnen kwam heeft hij contact met ons genomen . Goeie deal gemaakt met onze inruil , dus wij zijn zeer tevreden ."

2022-01-05 | Hans | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top bedrijf"

"Altijd behulpzaam met goede adviezen en zeer kundig en aardig personeel"

2022-01-04 | Lianne | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Topservice."

"Ik ben zeer te spreken over de service en klantcontact .Alles netjes uitgevoerd Broekhuisjaarbeurt .Koffie en oliebol werd me aangeboden.Tenslotte mijn auto van binnen en buiten prima schoongemaakt"

2022-01-04 | JRBerns | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

" prettig bedrijf"

"Op vriendelijke en prettige manier onderhoud aan auto laten doen."

2022-01-03 | Frans | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Tevreden "

"Klantgericht, duidelijke uitleg van het gedane onderhoud."

2021-12-28 | Marc | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Verwachting overtroffen"

"Ik bracht mijn auto voor een beurt en wintercheck. Toen de auto klaar was, was mijn auto ook nog eens helemaal gewassen en gezogen. Dat noem ik nog eens service."

2021-12-21 | Eric | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede en eerlijke behandeling !"

"Zeer tevreden over prettige behandeling en deskundig advies. Ruim 50 jaar tevreden OPEL rijder. Natuurlijk vele dealers gekend. Ik dacht recht van spreken te hebben als ik zeg:" BROEKHUIS PRIMA.""

2021-12-09 | Theo | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige service "

"Ik werd snel en klantvriendelijk geholpen. Ik voelde me er geen nummertje, want er is voldoende persoonlijke aandacht."

2021-11-30 | Wouter | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima geholpen"

"kom al jaren bij Broekhuis altijd goed geholpen"

2021-11-30 | Pleun | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goed"

"goed geholpen en de auto netjes afgeleverd."

2021-11-25 | dick | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis Arnhem heeft een Topteam!!!"

"Afspraak was zo gemaakt. Klantvriendelijk en al mijn vragen werden duidelijk beantwoord."

2021-11-23 | Ben | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Uitstekend"

2021-11-23 | JC | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Voortreffelijk geholpen"

"Vanaf begin tot het eind van de onderhoudsbeurt goed op de hoogte gehouden."

2021-11-23 | Gerard | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Erg tevreden "

"Onlangs een Opel crossland gekocht bij Broekhuis Opel in Arnhem . Zeer klantvriendelijk behandeld. Ik ben ook zeer tevreden over de aangeschafte auto. Medewerker was aardig en heeft mij goed geholpen. Ik raad deze garage zeker aan."

2021-11-18 | Wim | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig."

"Ik werd vriendelijk te woord gestaan en mijn vragen werden serieus genomen."

2021-11-17 | Ijbie | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top bedrijf!"

"Uiterst vriendelijk en kundig team van medewerkers. Reeds een behoorlijk aantal auto's aangeschaft en in onderhoud gegeven."

2021-11-09 | Sander | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik niet enthousiast

"Goed gedaan jochie!"

"Tot de volgende keer!"

2021-11-01 | Willem Jansen | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals altijd TOP!"

"Snel en goed. Hier hou ik van! Goed bedrijf met een goede verkoper ( Tim). Bedankt"

2021-10-28 | Roel | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Alles gewoon goed"

2021-10-25 | Harry | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goed geregeld,en de auto is weer als nieuw."

"Ben tevreden als klant bij jullie garage."

2021-10-20 | Dorrit | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel goed op de hoogte gehouden en afgehandeld."

"Nette garage, goede informatie en overleg over de reparatie. Ik heb een paar keer gebruik gemaakt van de diensten, niets op aan te merken gehad."

2021-10-19 | Wilbert Wormgoor | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima verzorging en benadering"

"Buitengewoon klantvriendelijk"

2021-10-13 | H.J.Brinkman-Oomkes | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"prima service, goed advies"

"Goede uitleg en advies over extra werkzaamheden bij onderhoud. Ondanks extra werk toch op dezelfde dag kunnen uitvoeren."

2021-10-12 | Brigitte Groener | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd snel, vriendelijk en goed geholpen "

"Betrouwbaar, en geen raar hoge rekening. Zeer tevreden over de garage."

2021-10-05 | Gerrit Gierman | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Ik heb er op kunnen wachten en de koffie was heerlijk."

2021-09-28 | Will Aarsman | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Kan niet beter"

"Prettig geholpen goede uitleg"

2021-09-20 | Theo | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Top !"

"We zijn geholpen door een zeer professioneel en klantvriendelijke medewerker."

2021-09-16 | Maria Lieftink-Duarte de Oliveira | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Hele fijne service, altijd een belletje als er kosten bij komen en lekker een schone auto na een beurt"

2021-09-14 | Shanta Moelchand | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Shanta, Fijn om te horen dat u de service van Broekhuis waardeert. We hopen u nog vaak een heerlijk schone auto af te leveren na een beurt bij Broekhuis! Een vriendelijke groet, Opel Arnhem

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden!"

"De werkzaamheden worden nauwgezet uitgevoerd en wat ik heel belangrijk vind is dat er goed geluisterd wordt en de klachten worden opgelost. Het is ook heel fijn dat de auto schoon wordt afgeleverd!"

2021-09-07 | Mevr. C. Beens-Wichgers | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Mevr. C. Beens-Wichgers, Wat fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft met Broekhuis. Een schone auto rijdt toch altijd net wat beter! We hopen u nog vaker van dienst te mogen zijn bij Broekhuis. Een vriendelijke groet, Broekhuis Opel Arnhem

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service als altijd."

"Prima service door vriendelijk personeel."

2021-09-07 | Hanny | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Hanny, Bedankt voor uw feedback en wat fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft met Broekhuis. We helpen u graag en ons team staat voor u klaar! Een vriendelijke groet, Broekhuis Opel Arnhem

9

Daarom ben ik enthousiast

"snelle en vriendelijke medewerkers, service"

"Werkplaats en garage Arnhem. Tijdens de onderhoudsbeurt koffie gedronken en gewacht tot mijn auto klaar was, en gewassen van binnen en buiten TOP!"

2021-09-06 | hilde diepenbroek | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Hilde, We waarderen uw feedback en vinden het fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft met Broekhuis. We hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn en schenken u graag nog eens een heerlijk kopje koffie in! Een vriendelijke groet, Broekhuis Opel Arnhem

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed en bijzonder tevreden."

"Met de verkoopleider Tim een goed verkoopgesprek gehad. Waardoor wij binnen een uur met onze net bekeken prachtige opel Crossland X van een jaar oud naar huis reden. We kregen een goede inruilprijs voor onze Opel Mokka en besloten direct om te kopen. Tim bedankt voor alles en we zeggen het voort! Het was de moeite waard om van Venlo naar Arnhem te rijden."

2021-09-04 | Ed | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Ed, Wat fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft met Broekhuis. We hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn. Veel veilige kilometers gewenst in de prachtige Opel Crossland X! Een vriendelijke groet, Broekhuis Opel Arnhem

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren