Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,4 gemiddeld
100 reviews
8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede garage"

"Voor mij is Broekhuis de garage. Je wordt er prettig geholpen en eventuele meer kosten wordt altijd in overleg wel/niet gedaan."

16-08-2022 | Marion, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke mensen je voelt je welkom"

"Ik had een afspraak voor een beurt daarbij zag de oplettende mineur dat de waterpomp een beetje lekte en gezien wij 1 sept naar Italië gaan heel blij dat hij het zag en direct vervangen ik ben daar heel blij mee , gelukkig zijn er ook mensen die iets extra voor je doen"

15-08-2022 | Lianne, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"mooi bedrijf maar niet helemaal perfect."

"30 juli om 16:00 mijn nieuwe insignia sport tourer opgehaald. Verkoper gaf aan dat de auto de eerste beurt zou hebben gehad. Bij aflevering kwam de melding olie vervangen. Het bleek dat men geen onderhoud uitgevoerd had terwijl dit was afgesproken. De verkoper baalde als een stekker en heeft toegezegd dit alsnog te regelen. Ik heb zelf een afspraak gemaakt bij Broekhuis in Enschede voor de eerste beurt."

11-08-2022 | Johan, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Topzaak"

"Al diverse auto's gekocht hier. Vriendelijk en behulpzaam. Goede service en garantie. Dus als je een goede auto zoekt dan moet je hier zijn."

09-08-2022 | Karin, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Als ik de auto breng voor onderhoudsbeurt wordt de auto altijd van binnen en buiten schoongemaakt Als er wat is wordt er overlegt"

08-08-2022 | Paul Sonneveld, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"we zijn goed geholpen."

"Mijn ervaring is goed."

04-08-2022 | Wim, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goede service"

"vriendelijke ontvangst en goede service"

02-08-2022 | Andre, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Kwaliteit prijsverhouding is goed."

"Keurig geholpen zowel door baliemedewerker als monteur. Geven duidelijk aan wat er gebeurt en/of wat er nog binnenkort moet gebeuren. Alweer een prima ervaring."

01-08-2022 | Marco , | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Top"

01-08-2022 | Christiaan van meel , | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Hele goede service"

"Gewoon hele goede service"

29-07-2022 | Renzo, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Topbehandeling"

26-07-2022 | Jan, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Al meer dan 20 jaar klant "

"Eerst in Ede, daarna verhuisd en al jaren weer hier bij Broekhuis. Ik vertrouw op hun kennis en verantwoording voor mijn auto zodat ik mij veilig voel in mijn auto."

18-07-2022 | Diny Hagen Tamboer, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima communicatie over wat naast de Broekhuis jaarbeurt van belang was voor onze auto!!"

"Zeer prettige behandeling!!"

12-07-2022 | T.E., | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima vriendelijke eerlijke hulp gehad bij de aankoop van een auto"

"Zie boven"

11-07-2022 | Jan, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig goed geholpen "

"De verkoper Tim Mulder heeft ons super geholpen nam alle tijd en was prettig in de omgang. We hebben goede zaken gedaan"

07-07-2022 | Jackie, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig, vriendelijk en deskundig geholpen."

"De verkoper was heel klantvriendelijk. De auto kon eerder opgehaald worden dan afgesproken (wat ik heel fijn vond)."

07-07-2022 | Nicole, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Jaarlijkse beurt goed geregeld inclusief wassen en interieur schoon. Coulance ontvangen voor defecte ruitenwisser."

06-07-2022 | Jim, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Erg goed"

"Geweest voor de jaarbeurt, afspraak gemaakt via internet, erg makkelijk. Tijdens de beurt ben ik gebeld voor de aandachtspunten en een sms gekregen toen de auto klaar was. Erg vriendelijke receptie-medewerkers."

06-07-2022 | Berry Jansen, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geholpen in een alleszins acceptabele tijd."

"Goede communicatie en service. Gemaakte afspraken worden volledig nagekomen. Is er iets extra’s nodig of wordt er iets extra’s geadviseerd, dan wordt dat eerst gevraagd. Fijn is dat je, tijdens de uitvoering van een (jaarlijkse) onderhoudsbeurt, op je auto kunt wachten indien je dit wenst. Krantje, kopje koffie, prima voor elkaar. Na de onderhoudsbeurt wordt de auto ook nog voor je gewassen, krijg je een afschrift van de uitgevoerde werkzaamheden alsmede mobiliteitsgarantie voor een jaar. Daarna kun je gelijk vertrekken, want de rekening wordt thuisgestuurd."

05-07-2022 | Henk, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig"

"Prettige ontvangst. Keurige uitleg. Correcte overdracht."

04-07-2022 | Gerard, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Adequate service en vriendelijk personeel "

"Personeel denkt mee met de klant en het onderhoud is vlot uitgevoerd. Enig minpunt is de bereikbaarheid van de receptie."

28-06-2022 | Martijn, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Kleine beurt, APK en als toetje een gratis wasbeurt"

"Na een vriendelijke ontvangst de wachttijd onder het genot van een kop koffie, op ons gemak doorgebracht in de zithoek in de showroom. Tussendoor duidelijk op de hoogte gebracht van de extra uit te voeren werkzaamheden en de daaraan verbonden kosten. Na afloop ingestapt in een keurig gewassen en schoongehouden auto. Geweldige service."

21-06-2022 | Henk, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden"

"Perfect geholpen"

20-06-2022 | Ruud Storteboom, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uiterst tevreden over de servicebeurt!"

"Werd vooraf keurig op de hoogte gebracht via app bericht ruim een dag voor de afspraak. Afspraak verliep volgens plan."

20-06-2022 | Hans, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend."

"Zeer goede uitleg van de monteur. Uitstekend uitgevoerde onderhoudsbeurt. Ik kom al jaren bij Broekhuis."

13-06-2022 | Henk, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed contact en prima geholpen"

"Auto gebracht voor APK en onderhoudsbuurt. Volgens afspraak werdt ik gebeld over te onkosten,ook dat waarderen wij. Ook de klantvriendelijkheid bij de garage was perfect. Wij zijn zeer tevreden met alles!!"

13-06-2022 | M.Achterkamp, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en professioneel personeel"

"Ik kom al meerdere jaren bij Broekhorst Opel Arnhem en heb goede ervaringingen. Alle jaren krijg ik goede service en advies van het personeel."

08-06-2022 | Agnes, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Afspraak werkt perfect"

07-06-2022 | Loek, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk en vakkundig "

"Wordt altijd netjes gebeld en/of bericht gestuurd."

06-06-2022 | Besselink, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"Prima geholpen. Goed vooraf overleg over de uit te voeren werkzaamheden."

"Het cijfer 10, zegt al voldoende toch!"

01-06-2022 | Ap , | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

4

Daarom ben ik niet enthousiast

"Afspraak vergeten"

"In eerste instantie was ik gebeld om mijn gemaakte afspraak te verzetten, geen enkel probleem natuurlijk. Op de dag van mijn nieuwe afspraak bleek deze niet goed in het systeem gezet te zijn. Er werd weinig moeite gedaan om mij hierin tegemoet te komen met als gevolg dat ik daarna nog 1,5 week moest wachten om terecht te kunnen. Het onderboud zelf is verder prima verlopen."

31-05-2022 | C , | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte mevrouw Aarkema, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om onze service te beoordelen. We vinden het spijtig om te horen dat dit uw ervaring is. Inmiddels hebben wij contact met u opgenomen en wij hopen dat u geniet van de bloemen die wij u hebben toegestuurd. Met vriendelijke groet, Broekhuis Opel Arnhem

9

Daarom ben ik enthousiast

"Tevreden."

"Ik ben zeer tevreden . De grotebeurt en de apk. Omdat je tussendoor op de hoogte word gebracht als er iets is. Je word ook vriendelijk geholpen. Ga zo door."

24-05-2022 | Aty, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijk advies"

"Klantgericht"

18-05-2022 | HtG Otemann, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"We zijn uitstekend geholpen. Onze 12 jaar oude Vivaro kan er weer een jaar tegenaan."

17-05-2022 | Loet Wakkerman, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima service"

"beurt/apk netjes uitgevoerd. afwikkeling/begeleiding prima"

17-05-2022 | c., | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Good service "

"Goed behandeld goede service optijd en alles is gedaan als afgesproken vriendelijke personeel gwn top"

16-05-2022 | Gertha Angila, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Vriendelijke en attent"

02-05-2022 | H, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top personeel, goede service "

"Altijd goed ontvangen, vriendelijk personeel en duidelijke communicatie. Goede service voor onze Opel Corsa."

27-04-2022 | Roy en Esmeralda, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed contact"

"Goede service"

25-04-2022 | Marga Brandt, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"service beurt zoals afgesproken"

"verder heb ik niet de ervaring dat bij de jaarlijkse service beurt de auto gewassen word"

25-04-2022 | M.J. Jansen, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren