Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
100 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"super tevreden over Broekhuis Arnhem."

"Wij zagen op de web-side van Broekhuis een Suzuki Vitara staan, helaas stond deze bij Broekhuis Alkmaar en wij wonen in Arnhem. Vanuit Arnhem is er contact gelegd met Alkmaar en konden wij de auto in Arnhem bekijken en een proefrit maken. Wij werden perfect geholpen door Thijs Harmsen, kregen voor onze auto een perfect bod. We hebben de Suzuki uiteindelijk gekocht. De verkoop begeleiding van Thijs was Super en het belangrijkste was wel dat de auto gekeurd werd en enkele kleine dingen aangepast werd. Een dag na het ophalen belde Thijs om te vragen hoe de ervaring was. Super"

21-11-2022 | Frans, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service,"

"Duidelijk omtrent wat er aan de auto moet gebeuren. Geeft mij altijd weer een fijn gevoel als de auto is goedgekeurd. Fijne mensen."

15-11-2022 | Els, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Netjes en vakkundig geholpen en geen hoge rekening"

"De auto rijd weer super en netjes en schoon afgeleverd"

17-10-2022 | Bert, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Aardige verkoper"

"Broekhuis arnhem beveel ik echt aan. Personeel zijn aardig en erg behulpzaam. Ook met vragen kun je goed terecht."

11-10-2022 | Laijan, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"Goed"

"Zoals al jaren..goed"

11-10-2022 | Richard, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer prettig"

"Super vriendelijke personeel"

04-10-2022 | Mesut, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een heel tevreden klant!!!!!!"

"Op zich ben ik heel tevreden over mijn garage (Broekhuis)! Maar behalve Dennis van Marwijk, die mij geholpen heeft met het kopen van mijn laatste nieuwe auto, zie ik alleen het personeel van de receptie, als ik daar kom: Jaap, Tamara, Luuk en Koen (die volgens mij er niet meer is), en ik kan niets anders zeggen, dat ze altijd vriendelijk en behulpzaam zijn!!! Z.n.e.d. zie ik Jeroen van de werkplaats ook bij de receptie, maar die is altijd aardig, die ken ik (samen met Jaap) al vanaf het andere adres van garage Broekhuis een paar jaren terug!! Ook Albert (van de werkplaats), die soms bij de receptie werkt , is altijd vriendelijk!! Dus van het team bij de receptie ben ik heel tevreden en ik hoop, dat zolang ik klant blijf bij Garage Broekhuis, ik ze iedere keer als ik daar kom, mag treffen!!!....Want als klant is het heel fijn en belangrijk....én het geeft je een goed gevoel, dat je als een goede klant, altijd “vriendelijk wordt ontvangen!!!”"

28-09-2022 | Iris, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"Reparatie half uitgevoerd en slecht"

"Reparatie niet of half uitgevoerd en schade raar gerepareerd"

26-09-2022 | Peter, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Spijtig vinden wij het om te lezen dat dit uw ervaring is geweest. Inmiddels hebben wij contact met u gehad en hebben wij dit voor u opgelost. Met vriendelijke groet, Broekhuis Opel Arnhem

10

Daarom ben ik enthousiast

"vriendelijke verkoper en goede service"

"een foutje bij aflevering binnen een dag opgelost prima service gekregen in ons dorp vriendelijke monteurs"

22-09-2022 | corrie, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Snel en vakkundig"

"Vriendelijke mensen en ik kon snel geholpen worden. De auto werd ook netjes nog even schoongemaakt."

20-09-2022 | Robin , | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Deskundig en betrouwbaar"

"Zowel bij intake als oplevering goede informatie over de werkzaamheden bij de onderhoudsbeurt"

14-09-2022 | Wim, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goede service."

"doordat ik door ziekenhuisopname verhinderd was om de auto naar de werkplaats te rijden boden zij aan om kosteloos de auto op te halen en weer thuis te brengen. Geweldig."

13-09-2022 | J.B.Hoogesteger, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Goede service; nette, vriendelijke medewerkers; bij extra kosten word overlegd; mijn auto is gewassen en gestofzuigd; nette verkoopruimte; en, de koffie staat altijd klaar."

05-09-2022 | Marij, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vakbekwaam, vriendelijk en al jaren betrouwbaar!"

"Ruim twintig jaar rijden wij een Opel van Broekhuis. Personeel aan de balie is altijd vriendelijk, in de werkplaats vakkundig en in de verkoop betrouwbaar. De twee J’s (Jaap en Jeroen) verdienen een eervolle vermelding. Zuinig zijn op zulk personeel. Vriendelijke groet, Anneke van de Ven"

05-09-2022 | Anneke van de Ven, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gerichte en vriendelijk service"

"Vanaf het moment dat je binnen komt, word je vriendelijk begroet en geholpen. Klant tevredenheid en expertise staan op de eerste plaats en dat zie je overal in terug. Grote aanrader!"

29-08-2022 | Tamara, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super "

"Zeer tevreden met broekhuis"

24-08-2022 | Martie, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service "

"Goede service alles netjes overzichtelijk, kan alles in zien alle diagnose + de foto's echt top"

22-08-2022 | Patrick, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede garage"

"Voor mij is Broekhuis de garage. Je wordt er prettig geholpen en eventuele meer kosten wordt altijd in overleg wel/niet gedaan."

16-08-2022 | Marion, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke mensen je voelt je welkom"

"Ik had een afspraak voor een beurt daarbij zag de oplettende mineur dat de waterpomp een beetje lekte en gezien wij 1 sept naar Italië gaan heel blij dat hij het zag en direct vervangen ik ben daar heel blij mee , gelukkig zijn er ook mensen die iets extra voor je doen"

15-08-2022 | Lianne, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"mooi bedrijf maar niet helemaal perfect."

"30 juli om 16:00 mijn nieuwe insignia sport tourer opgehaald. Verkoper gaf aan dat de auto de eerste beurt zou hebben gehad. Bij aflevering kwam de melding olie vervangen. Het bleek dat men geen onderhoud uitgevoerd had terwijl dit was afgesproken. De verkoper baalde als een stekker en heeft toegezegd dit alsnog te regelen. Ik heb zelf een afspraak gemaakt bij Broekhuis in Enschede voor de eerste beurt."

11-08-2022 | Johan, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Topzaak"

"Al diverse auto's gekocht hier. Vriendelijk en behulpzaam. Goede service en garantie. Dus als je een goede auto zoekt dan moet je hier zijn."

09-08-2022 | Karin, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Als ik de auto breng voor onderhoudsbeurt wordt de auto altijd van binnen en buiten schoongemaakt Als er wat is wordt er overlegt"

08-08-2022 | Paul Sonneveld, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"we zijn goed geholpen."

"Mijn ervaring is goed."

04-08-2022 | Wim, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goede service"

"vriendelijke ontvangst en goede service"

02-08-2022 | Andre, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Kwaliteit prijsverhouding is goed."

"Keurig geholpen zowel door baliemedewerker als monteur. Geven duidelijk aan wat er gebeurt en/of wat er nog binnenkort moet gebeuren. Alweer een prima ervaring."

01-08-2022 | Marco , | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Top"

01-08-2022 | Christiaan van meel , | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Hele goede service"

"Gewoon hele goede service"

29-07-2022 | Renzo, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Topbehandeling"

26-07-2022 | Jan, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Al meer dan 20 jaar klant "

"Eerst in Ede, daarna verhuisd en al jaren weer hier bij Broekhuis. Ik vertrouw op hun kennis en verantwoording voor mijn auto zodat ik mij veilig voel in mijn auto."

18-07-2022 | Diny Hagen Tamboer, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima communicatie over wat naast de Broekhuis jaarbeurt van belang was voor onze auto!!"

"Zeer prettige behandeling!!"

12-07-2022 | T.E., | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima vriendelijke eerlijke hulp gehad bij de aankoop van een auto"

"Zie boven"

11-07-2022 | Jan, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig goed geholpen "

"De verkoper Tim Mulder heeft ons super geholpen nam alle tijd en was prettig in de omgang. We hebben goede zaken gedaan"

07-07-2022 | Jackie, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig, vriendelijk en deskundig geholpen."

"De verkoper was heel klantvriendelijk. De auto kon eerder opgehaald worden dan afgesproken (wat ik heel fijn vond)."

07-07-2022 | Nicole, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Jaarlijkse beurt goed geregeld inclusief wassen en interieur schoon. Coulance ontvangen voor defecte ruitenwisser."

06-07-2022 | Jim, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Erg goed"

"Geweest voor de jaarbeurt, afspraak gemaakt via internet, erg makkelijk. Tijdens de beurt ben ik gebeld voor de aandachtspunten en een sms gekregen toen de auto klaar was. Erg vriendelijke receptie-medewerkers."

06-07-2022 | Berry Jansen, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geholpen in een alleszins acceptabele tijd."

"Goede communicatie en service. Gemaakte afspraken worden volledig nagekomen. Is er iets extra’s nodig of wordt er iets extra’s geadviseerd, dan wordt dat eerst gevraagd. Fijn is dat je, tijdens de uitvoering van een (jaarlijkse) onderhoudsbeurt, op je auto kunt wachten indien je dit wenst. Krantje, kopje koffie, prima voor elkaar. Na de onderhoudsbeurt wordt de auto ook nog voor je gewassen, krijg je een afschrift van de uitgevoerde werkzaamheden alsmede mobiliteitsgarantie voor een jaar. Daarna kun je gelijk vertrekken, want de rekening wordt thuisgestuurd."

05-07-2022 | Henk, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig"

"Prettige ontvangst. Keurige uitleg. Correcte overdracht."

04-07-2022 | Gerard, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Adequate service en vriendelijk personeel "

"Personeel denkt mee met de klant en het onderhoud is vlot uitgevoerd. Enig minpunt is de bereikbaarheid van de receptie."

28-06-2022 | Martijn, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Kleine beurt, APK en als toetje een gratis wasbeurt"

"Na een vriendelijke ontvangst de wachttijd onder het genot van een kop koffie, op ons gemak doorgebracht in de zithoek in de showroom. Tussendoor duidelijk op de hoogte gebracht van de extra uit te voeren werkzaamheden en de daaraan verbonden kosten. Na afloop ingestapt in een keurig gewassen en schoongehouden auto. Geweldige service."

21-06-2022 | Henk, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden"

"Perfect geholpen"

20-06-2022 | Ruud Storteboom, | Broekhuis Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren