Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,6 gemiddeld
118 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend "

"Mijn eerste auto bij Twan gekocht. Keurig en vakkundig geholpen. Alles stond netjes klaar voor de proefrit en de aankoop was snel afgerond. Heb de auto nu een week en ben er ,tot op heden, zeer tevreden mee."

23-11-2022 | Rob, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd overleg en meedenken "

"Keurig gebeld dat mijn auto in plaats van een jaarbeurt een grote beurt verdiende gezien het aantal kilometers; vooraf prijsopgaaf gehad en geen verrassingen op de factuur. En het belangrijkste: auto loopt weer als een zonnetje."

22-11-2022 | Erik, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend "

"Prima service!"

14-11-2022 | Nanny de Jong, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en duidelijk voelt vertrouwd"

"Goede en duidelijke informatie over de auto's in de showroom, nemen de tijd en hebben verstand van zaken, vriendelijke verkopers."

07-11-2022 | Paul., | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Snel en vakkundig"

"Martijn bedankt voor meedenken en snelle afhandeling. Poghos bedankt voor jouw vakkundig advies en onderhoud aan mijn auto."

04-11-2022 | Hovan , | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"afspraak is afspraak"

"eenvoudig en snel een afspraak met de werkplaats kunnen maken voor een service beurt. kunnen wachten op de werkzaamheden en de auto schoner teruggekregen dan ingeleverd.!!"

03-11-2022 | Joop, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel, klantgericht en vakkundig"

"Na een negatieve ervaring bij een ander bedrijf was dit als een warm bad. Afspraken worden stipt nagekomen en je krijgt het gevoel dat je als klant gewaardeerd wordt."

01-11-2022 | Toon, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"klantvriendelijk en goed advies"

"goede service klantvriendelijk"

01-11-2022 | H. Vredegoor, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"In een woord en zin Fantastisch"

"Vriendelijk geholpen door het personeel"

18-10-2022 | Onno Redmeijer, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn geholpen super service "

"Goed geholpen blij met mn nieuwe auto"

17-10-2022 | Rebecca, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Tevreden zoals altijd!"

"De Opel Corsa voor reparatie en Apk naar Broekhuis Doetinchem geweest en de auto rijdt weer als nieuw!"

17-10-2022 | Bert, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede sevice"

"Deze garage biedt kwaliteit en goede service"

17-10-2022 | Andre, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goede service"

"Ben wederom goed geholpen en zo blij om naar een korte uitstap weer terug te zijn bij Broekhuis. Kom er al jaren en altijd naar volle tevredenheid"

03-10-2022 | Cindy , | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Kosten olie verversen "

"Wat geschrokken van de kosten voor olie verversen. Vervolgens een goede toelichting gekregen. En een kleine korting op de factuur. Mooie geste in deze tijd van inflatie."

28-09-2022 | JE vd Brink, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon prima!"

"Betrouwbare en professionele serviceverlening. Voor de klant wordt daarnaast een stukje gratis extra service verleend nog. Ik vind het bedrijf zeker aan te bevelen om een auto te kopen of om je onderhoud/reparaties uit te laten voeren."

28-09-2022 | Arno, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Alles netjes verzorgd "

"Netjes geholpen"

27-09-2022 | Gradus , | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben uiterst tevreden over Broekhuis te Doetinchem"

"Ben uiterst tevreden over service en behandeling en onderhoud bij Broekhuis Doetinchem"

22-09-2022 | Gerard Feitsma, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect"

"Goeie service"

21-09-2022 | Monique Roordink, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Solide zaak, prima personeel, heel tevreden!"

"Ik kwam aanvankelijk voor een bepaalde auto en ging er met een andere vandoor. Zo kan het lopen, omdat Broekhuis net wat had staan waar ik voor viel. Op een prettige wijze geholpen, heel correct"

19-09-2022 | A. Lugthart, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige service door vriendelijke en behulpzame medewerkers."

"Altijd al zijn wij zeer tevreden over het team Broekhuis-Doetinchem. Nu ging er echter iets mis na de laatste beurt een week voor vertrek met deze auto naar Zuid-Frankrijk. Vrijdagavond en zaterdagochtend werd ik op de hoogte gehouden hoe het probleem maandag of dinsdag opgelost zou worden. Dinsdagochtend is de auto opgehaald en eind van de middag stond hij gerepareerd weer voor ons huis. Woensdagmiddag stond er na een telefonische vooraankondiging een monteur aan de deur om een laatste check te doen. Wij zijn inmiddels op ons vakantieadres :). Dank Team Broekhuis"

13-09-2022 | Albert, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima garage. Alles goed voor elkaar. "

"Prima garage. Goede klantvriendelijkheid."

05-09-2022 | Paul, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"onze ervaring met Opel Broekhuis in een woord FANTASTICH."

"fijne benadering en zeer aardige verkoper"

31-08-2022 | liesbeth buijting, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"top garage"

"enkele weken geleden bij broekhuis doetinchem geweest voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt. weer perfect gedaan. en je rijdt weer weg met een schone auto. service op hoog niveau noem ik dit en vriendelijk personeel. kan het een ieder aanbevelen."

29-08-2022 | jan ter braak, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service door proactief personeel"

"Een online afspraak gemaakt. Op de dag was ik wat te vroeg maar werd al snel opgevangen door een andere medewerker. Netjes te woord gestaan, afspraken gemaakt, helemaal ok en duidelijk."

25-08-2022 | Peter, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service! Er wordt met de klant meegedacht."

"Uitstekende aanpak: vanaf het maken van de afspraak tot het ophalen van de auto (kleine beurt) wordt meegedacht en uitgelegd wat de werkwijze is en wat men als klant kan verwachten mochten de monteurs iets tegenkomen wat aandacht vergt."

15-08-2022 | Jan Henk Pasman, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk ontvangen en wordt meegedacht."

"Met pech op de weg beland, toevallig dicht bij een dealer. Ondanks drukke planning in de werkplaats, binnen anderhalve dag mijn auto keurig terug met apk die ik eigenlijk een week later gepland had staan. Ze hebben hun best gedaan om zo snel en goed mogelijk de auto klaar te hebben zonder dat er 2 bezoekjes voor nodig zouden zijn. Dit ondanks hun drukke planning."

05-08-2022 | M., | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Als thuiskomen"

"Van de proefrit tot de ruimte om vragen te stellen en rustig met mijn partner te overleggen, en van de betaling (via iDeal!) tot de aflevering voelde alles heel vertrouwd. Dat was fijn, want ik vond het vooraf wel spannend omdat ik een occasion kocht in een hoger segment dan dat ik voorheen altijd deed. Maar het voelde goed en de auto is echt fantastisch. Zeer tevreden!"

02-08-2022 | Deb, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en vertrouwelijk"

"Mijn ervaring bij Broekhuis Purmerend, Doetinchem en de verzekeringstak zijn allemaal erg goed. Er wordt met je meegedacht en snel geschakeld. Aan vriendelijkheid en vertrouwen ontbreekt het ook niet. Ik kan iedereen Broekhuis aanraden."

01-08-2022 | D, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"ik ben zeer tevreden over Broekhuis "

"meestal positiefs"

01-08-2022 | alfred gies, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel fijn en rustig kunnen onderhandelen."

"Wij zijn heel prettig en in alle rust tot de aankoop van een andere auto gekomen. De klant is nog echt koning bij Broekhuis in Doetinchem. Ook toen de navigatie niet werkte kon mijn man gelijk komen. En het werd gelijk verholpen."

26-07-2022 | Jos , | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel goede service"

"Alles was prima geregeld wat betreft de beurt van mijn Opel Astra Sport Service. Tijdig werd ik gebeld om even te overleven. Op de afgesprokent tijd was mijn auto klaar. Ik kon deze weer keurig gewassen meenemen."

19-07-2022 | Peter, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een goede ervaring."

"De auto wordt altijd tot in de puntjes verzorgd.Een pluimpje voor het personeel."

19-07-2022 | Erna, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service."

"Ben al jaren niet anders gewend."

18-07-2022 | Marcel, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed overleg bij extra werkzaamheden tijdens jaarbeurt"

"Komen afspraken na. Goed overleg. Transparant in dienstverlening. Kortom uitstekend"

05-07-2022 | Aart, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vertrouwd"

"Opel Mokka gekocht bij Broekhuis Doetinchem, zeer gastvrij, goed contact, goede service, zeer vriendelijke verkopers!"

04-07-2022 | Menno Jager, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede en vriendelijke service"

"De verkopers waren bijzonder vriendelijk en hielpen mij waar ze konden."

04-07-2022 | Martin, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima!"

"Zeer vriendelijke verkoper, goed geholpen, blij met onze nieuwe occassion!"

04-07-2022 | Astrid, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en prettige bejegening door de medewerkers!"

"Professioneel en deskundig"

30-06-2022 | Jan Willem, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Betrouwbaar en goede service en kwaliteit"

"Ik word daar altijd goed behandeld en de geleverde service is altijd erg goed. Geen nodeloze dingen doen en de klant daardoor niet op kosten jagen. Goed overleg. Erg tevreden met Broekhuis Doetinchem."

30-06-2022 | Conjo, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top bedrijf. Zeer klantvriendelijk "

"Warm bad"

28-06-2022 | Martijn, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren