Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

9,3 gemiddeld
75 reviews
9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede persoonlijke benadering"

"De receptioniste deed er alles aan om mij het gevoel te geven mijn ervaring bij jullie (Broekhuis) een goede zou zijn."

2022-05-18 | Josefien, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geen gedoe gewoon weer top!"

"Auto na grote beurt, nieuwe banden en achterremblokken weer helemaal top! Brengservice is uiterst vriendelijk en het professionele personeel stelt je goed op de hoogte van de conditie van je auto."

2022-05-18 | Jolanda, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"Drama dit bedrijf, het schoolvoorbeeld van schandalig slechte dienstverlening"

"Je brengt je auto met een niet werkende achterklep ter reparatie en aan het einde van de dag krijg je hem retour met de mededeling dat de klacht verholpen is. Bij controle blijkt de achterklep nog steeds het zelfde probleem te vertonen en moet hij nog steeds handmatig dicht gedrukt worden. Men heeft er een nieuw slot ingezet (heeft daar schijnbaar de hele dag voor nodig gehad) maar de klacht waar hij voor gebracht is niet verholpen. Als er een mogelijkheid zou zijn om 0 sterren te geven zou ik dit zeker doen. Dit is niet de eerste keer dat er iets op de dienstverlening van deze firma aan te merken valt. Er is altijd wel iets na een service beurt."

2022-05-10 | Matthias, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed werk verricht"

"Het afgeven van de auto ging makkelijk. Na het nakijken van de auto werdt ik geinformeerd over alle dingen die niet meer helemaal goed waren en werdt er gevraagd wat ik wil laten behandelen. De prijs werdt meteen doorgegeven en bij akkoord werd alles pas in gang gezet. Ophalen van auto ging ook makkelijk."

2022-05-09 | Nick, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen "

"Wordt altijd fijn geholpen en zelf naar huis gebracht en later weer opgehaald als de auto klaar is.Top"

2022-05-04 | Dick, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

5

Daarom ben ik enthousiast

"Tegenvallende extra kosten"

"Ik ging ervan uit dat bij een jaarbeurt de vervanging van filters gewoon onderdeel van deze beurt zouden zijn. Ik was dan ook onaangenaam verrast toen ik gebeld werd dat met deze toevoeging aan de beurt ook de rekening meer dan zou verdubbelen. Verder ben ik wel erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden en de correcte behandeling door de medewerksters van de receptie. Ook de zorg voor mijn auto (inclusief hoezen en wasstraat) bieden veel vertrouwen."

2022-05-03 | Theo Schopmeijer, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer Schopmeijer, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen om uw opmerkingen te bespreken. Met vriendelijke groet, Broekhuis

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfecte service en klantenservice "

"Mijn auto heeft zijn grote beurt gehad + APK. Hij rijdt weer als een zonnetje ."

2022-04-25 | Wilco, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Onderhoudsbeurt met een prijskaartje"

"Vooraf werd mij gevraagd of er aandachtspunten waren. Ik heb toen doorgegeven dat het display - die kort terug door jullie gereset is - soms nog steeds zwart beeld geeft. Vervolgens wordt mij een lijst aan 'mankementen' voorgelegd, maar wordt het probleem die ik zelf heb aangegeven "geagendeerd". Ik vind daar wel wat van... Eerlijk gezegd had ik dit niet helemaal scherp tijdens mijn bezoek aan de garage, omdat ik daar al een hele tijd was en enigszins verrast werd door al de reparatievoorstellen. Toen ik de lijst achteraf nog eens op mijn gemak doornam, kwam dat besef pas. En nu vraag ik me af tot wanneer dit geagendeerd is? Hetzelfde geldt voor de andere geagendeerde reparaties op de lijst. Moet ik hier zelf weer apart een afspraak voor maken? Desondanks is het geen straf om in deze garage te wachten op je auto. In de pantry kon ik in de tussentijd mijn eigen werk doen, dus de (lange) wachttijd heb ik gelukkig nuttig kunnen besteden."

2022-04-18 | Xaviera , | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden "

"Zeer prettig te woord gestaan. Duidelijke communicatie over eventuele kosten en normale prijzen."

2022-04-18 | Debby Barber, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima afspraken en service met duidelijkheid over de kosten. "

"Mijn ervaring is zoals altijd bij Broekhuis. Keurige ontvangst en duidelijkheid over afspraken en kosten. Kortom zeer tevreden."

2022-04-11 | Hans , | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch "

"Ook deze keer, ik heb mijn auto voor een lichte handicap, hebben ze mij weer thuisgebracht en opgehaald. De auto helemaal nagelopen en servicebeurt. Ook gewassen aan de buitenzijde. Echt een fantastisch bedrijf. Voor het kopen van een auto gaan ze nog verder."

2022-04-11 | Jan, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch "

"Vanaf mijn eerste contactmoment, tot aan mijn laatste en de overige momenten daar tussenin is de service altijd uitstekend geweest. Ik ben altijd vriendelijk te woord gestaan, er was voldoende transparantie en er werd met me meegedacht."

2022-04-05 | Roana , | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"is gewoon "de garage van Nederland""

"Ik heb nu verschillende garages en auto's gehad maar sinds ik Peugeot rij via Broekhuis Almere. Ben ik pas gelukkig met mijn auto en service. De man achter de service desk als je binnenkomt is gewoon een toppertje. Gaat echt uit zijn weg om je te helpen en het belangrijkste Hij luistert naar de klachten van de auto en belt ook als het meer is. Echt ik rij en ga nooit meer ergens anders."

2022-04-05 | Wil, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastische "

"De Servische is super"

2022-04-04 | P.A.Redegeld , | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super goede service "

"Goede service en er word voor alles een oplossing bedacht en heel vriendelijk personeel"

2022-04-01 | Sien, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede dienstverlening; vriendelijke mensen. "

"Ik ben professioneel en vriendelijk geholpen: Met name het overleg vooraf over het al dan niet uitvoeren van een wat prijzigere reparatie is prettig. Ook het overzicht van de verrichte werkzaamheden (met foto's) komt goed en overzichtelijk over."

2022-03-25 | Andre Vergeest, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch "

"Er wordt meegedacht, de medewerkers zijn behulpzaam en de service erg goed!"

2022-03-23 | J.M. Helmig, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Bij aankomst ontvangst was correct en vriendelijk Te woord gestaan door Danielle , deze ontvangst is het gezicht van Broekhuis. Bij ophalen van de auto geholpen door Linda niets dan lof voor deze twee dames. Bij ophalen auto netjes schoon geweldige service."

2022-03-21 | Johnny, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Positief"

"Ik heb positieve ervaringen, fijne mensen bij binnen komen bij de receptie. Wordt altijd snel naar een oplossing gezocht als dit nodig is."

2022-03-16 | Karin, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed"

"Zeer positief"

2022-03-14 | Rasoul, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Prima service zoals altijd, efficiënt en wanneer nodig met overleg extra's uitvoeren"

2022-03-12 | Jack , | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel, vriendelijk en snelle service"

"Professioneel, vriendelijk en snelle service. Ik kreeg een lijst met alles wat was gecontroleerd en de status van de verschillende onderdelen. Het was comfortabel om met mijn computer bij de dealer te zitten en te werken terwijl ik op mijn auto wachtte."

2022-03-08 | Louis, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Hartelijk en gastvrij geholpen"

"Prima ervaring"

2022-03-07 | Anja, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"geweldige service"

"sta steeds versteld dat ook de auto gewassen wordt zeer tevreden"

2022-02-15 | janssen, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon goed"

"Alles volgens plan"

2022-02-15 | Matt, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Nice experience"

"My car was serviced on time and I found the whole team very helpful."

2022-02-14 | Terry Ndege, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer duidelijke uitleg, bij service en onderhouds beurt (reperatie)."

"Al jaren betrouwbaar."

2022-02-13 | C. Gronloh, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Overdracht auto gaat wat stroperig"

"Lang moeten wachten op de auto. Begrijpelijk, gezien het chip verhaal. Maar overdracht auto, mn financiele deel, gaat moeizaam. Onduidelijk wie nu kenteken deel I en deel II in bezit had. Ook wisseling in financierder speelt mee."

2022-02-10 | Gustav, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en behulpzaam "

"Vriendelijk te woord gestaan door de telefoon. Bij het bezoek aan de showroom eerlijk advies gekregen. Medewerker Erdoan was vriendelijk en behulpzaam. Veel kennis en wij zijn nu de gelukkige eigenaar van een nieuwe auto."

2022-02-09 | Richard , | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend"

"goed geholpen en goed geinformeerd"

2022-02-08 | Piet Engelsman, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service"

"Auto is goed nagekeken en gerepareerd waar nodig was. Fijn dat de auto ook schoon gemaakt was!"

2022-02-07 | Gelda van Loon, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Eigenlijk een 9 want het ophalen ging helemaal goed en bij een 10 dan moet het 10+ worden"

"Wij zijn heel blij, dat Saskia weer terug is in het bedrijf is en blijft een super persoon met veel kennis en altijd vriendelijk. Ook de andere collega el natuurlijk. Maar de 2 vrouwen die wij al zolang kennen echt belangrijk voor ons"

2022-02-07 | Lydia Bijl, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goede service"

"Mijn auto moest voor een onderhoudsbeurt naar de garage. Met mijn auto was er een hoop mis, dus duurde even voordat hij klaar was. Ze hebben mij naar huis gebracht, en ook weer opgehaald toen hij klaar was. Ze hielden mij ook keurig op de hoogte wat er met mijn auto ging gebeuren en of ik akkoord ging. Tevreden klant!"

2022-02-05 | Lindsey Van Hout, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"fijn geholpen door verk. medewerker, zeer tevreden! "

"enthousiast, ging gelijk aan de slag om te kijken naar een andere auto. resultaat:nieuwere auto gekocht! helemaal top!"

2022-02-02 | leo poelman, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Mijn auto zou gewassen worden maar toen ik thuis kwam zag ik dat het achterste deel niet schoon wa oa de benzine dop aan de buitenkant was hartstikke smerig! Ik heb het zelf schoongemaakt maar wel opgebeld om dat te vertellen er is meteen gezegd dat ik weer langs kon komen om hem weer te laten wassen maar ik had het zelf al gedaan. Wat wel goed was is dat de binnenkant ook was schoongemaakt. Jammer want ik ben dat niet gewend het was altijd allemaal erg goed!!"

2022-02-01 | Diny storm, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch"

"Goede service en er word naar ke geluisterd eventuele foutmeldingen storingen en gebreken worden netjes verholpen"

2022-01-31 | Willie , | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Beste service en klantvriendelijkheid."

"Al 16 jaar kom ik hier graag, voor een onderhoudsbeurt voor mijn Peugeot 206. De service en klantvriendelijkheid die je bij Broekhuis Peugeot Almere krijgt is nog steeds uitstekend. Hierbij, wil ik vooral Daniella bedanken."

2022-01-31 | Astrid, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede behandeling en service"

"Ondanks korte tijd voorafgaand aan apk toch een jaarbeurs ingepland"

2022-01-25 | Frits, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima garage "

"Klantvriendelijkheid en je weet waar je aan toe bent"

2022-01-25 | Andre Scheeper, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en klantvriendelijkheid. Goede kennis van zaken."

"Zie boven"

2022-01-12 | Herman, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren