Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
114 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd een warm ontvangst "

"Allemaal vriendelijke mensen of het nu de verkopers zijn of de mensen achter de receptie. Ze nemen de tijd voor je dat is zeker een plus punt! Ga zo door."

27-11-2022 | Marina, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

2

Daarom ben ik niet enthousiast

"Nooit meer Broekhuis !!!"

"Gereageerd op advertentie voor Peugeot 108 mét navigatie. Tijdens proefrit blijkt navigatie semi-geïntegreerd te zijn (via telefoon). Na proefrit dit nog besproken met verkoper. Na aflevering blijkt dat Peugeot 108 niet wordt ondersteund door zowel Android als Apple. Dus auto zónder navigatie. Verkoper beroept zich op disclaimer. Hier zakt mijn broek van af. Wat een reclame. Voor mij nooit meer Broekhuis en die boodschap zal ik naar alles en iedereen toe verkondigen."

26-11-2022 | Wim, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend verzorgde onderhoudsbeurt"

"Onze nu 17 jaar oude Peugeot 307 sw onderging bij Broekhuis Peugeot Almere zijn reguliere onderhoudsbeurt. Tot mijn verassing was de auto ook gewassen en het interieur gereinigd. Maar bovendien was op eigen initiatief van Broekhuis de afstandbediening gerepareerd, heel plezierig. Al deze extra werkzaamheden waren niet, op de zeer redelijke prijs, in rekening gebracht. Misschien heeft het er mee te maken dat ik al meer dan 10 jaar klant ben? In ieder geval zie al die jaren steeds dezelfde kundige receptionisten Daniella en Sasja en monteurs, dus geen personeelsverloop, zij kennen je auto en als klant."

23-11-2022 | Karel, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd fijne service!"

"Altijd fijne service!"

21-11-2022 | Jort, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed "

"Mijn ervaring is zeer positief omdat de medewerker zijn vriendelijke en professionele"

01-11-2022 | Rasoul, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede communicatie "

"Professioneel"

01-11-2022 | Marc, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima service en afspraken worden keurig nagekomen."

"prima service en heldere communicatie over de werkzaamheden. Goede mogelijkheden om te werken terwijl je op de auto wacht en goede koffie."

29-10-2022 | Ronald, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Ontvangst en info was goed "

"Na de koop van de auto heeft Broekhuis zorggedragen voor het vervoer vv naar aanpassingsbedrijf Bierman in Nieuw Vennep voor de noodzakelijke aanpassingen in de auto. Wij konden gebruik blijven maken van de ingeruilde Ford C-Max. Een zeer bijzondere en prettige ervaring!"

12-10-2022 | Theo, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Receptioniste erg vriendelijk en professioneel "

"Keurig geholpen! Ik vind wel dat up-daten van navigatie gratis behoort te zijn. Verder niets dan lof."

10-10-2022 | Laurens , | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

2

Daarom ben ik niet enthousiast

"slecht"

"wanneer ik een afspraak maak en vraag wat een servicebeurt kost bij 53000km krijg ik te horen 258euro.als de auto gebracht is komt er nog zogenaamde extra werken bij van 450euro bij geen stijl. dit was dus de laatste keer dat we met de auto geweest zijn."

05-10-2022 | Frans te Rietmolen, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer te Rietmolen, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wij vinden het spijtig om te lezen dat dit uw ervaring is geweest. We hebben telefonisch contact met u opgenomen maar hebben u niet kunnen bereiken. Per email hebben wij daarom gereageerd op uw review en graag komen wij alsnog met u in contact. Wilt u contact met ons opnemen via: 036-5332700 of peugeotalmere@broekhuis.nl Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Almere

10

Daarom ben ik enthousiast

"Snelle service "

"Goed en snel geholpen door Bram. Fijne uitleg bij aflevering. Komen afspraken na."

04-10-2022 | Jamal, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Volledig tevreden."

"Goede terugbreng en ophaal service. Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden. Goed op de hoogte gehouden worden van hoe de reperatie verloopt. En juiste prijsopgave die niet overschreden wordt."

03-10-2022 | Kees, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima!"

"Prima geregeld, keurig eerst overleg over extra kosten en alles op tijd weer gereed."

30-09-2022 | Estrella, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Keurig geholpen "

"Vanaf de aankoop tot de aflevering goede ondersteuning gehad en altijd vriendelijk!"

24-09-2022 | G van der Endt, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals gewoonlijk, was alles weer goed geregeld."

"Duidelijke uitleg en afhandeling van de onderhoudsbeurt, zoals ik gewend ben."

20-09-2022 | N, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Koop Jeep Renegade "

"Een goed bedrijf , klantvriendelijk en snelle communicatie een aanrader dus !"

20-09-2022 | Marcel , | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijke dealer"

"Broekhuis Almere is een fijne dealer. Personeel is vriendelijk en denkt met je mee. Ben er al jaren klant naar alle tevredenheid. Na de onderhoudsbeurt wordt je auto ook nog eens keurig gewassen en van binnen schoon gemaakt. Ik ben een tevreden klant."

19-09-2022 | Henk , | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk en kwaliteit "

"Kwam hier voor de eerste keer nadat ik particulier een peugeot 208 aangeschaft heb. Deze auto was hier al in onderhoud geweest door de vorige eigenaar en tot nu toe was hij daar dik tevreden mee. En terecht. Werdt er vriendelijk te woord gestaan. Net huurautotje was geregeld en werdt gebeld dat de auto weer klaar stond. Uitleg werdt er nog gegeven door vriendelijke dame aan de balie. Na overhandigen van het mapje met rekening en meer informatie liep ze mee naar mijn auto die ze keurig nog even gewassen hadden. Ga zo door Peugeot Broekhuis Almere."

13-09-2022 | Mark, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Superfijne garage"

"Altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik zal niet snel naar een andere garage gaan."

12-09-2022 | Irma, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Hebben een prachtige auto gekocht goede verkoper willen die ons heel goed geholpen heeft met onze prachtige nieuwe auto"

07-09-2022 | Brenda Ijsendijk, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"Zeer goede service"

"Goede service goed op de hoogte gesteld en kundige mensen."

05-09-2022 | Geffroy, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

2

Daarom ben ik niet enthousiast

"Disappointed"

"From day one after the repairs by Broekhuis Peugeot Almere, my car starts for a second and dies immediately. Now I cannot drive it anymore. It will not start at all so I have parked it in Amsterdam. Totally disappointed after spending 418,00 Europe."

02-09-2022 | Macdonald Ofori, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Dear Sir, Thank you for your review. We have contacted you to discuss / solve this Broekhuis Almere

10

Daarom ben ik enthousiast

"Plezierige ontvangst, begeleiding, afhandeling en service!"

"Fijne Peugeotdealer. Prachtigr showroom en heel klantgerichte werkwijze. Aanbeveling !"

29-08-2022 | Hsns, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend "

"Goede service"

22-08-2022 | Joke, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Toegankelijk en vriendelijk"

"Onze eerste auto gekocht bij Erdoan. Vriendelijke en toegankelijke dealer. Heeft ons goed geholpen met het vinden van een mooie Peugeot voor de juiste prijs. De auto is twee weken later gepoetst en rijklaar opgeleverd. Ook alle vloeistoffen bijgevuld, er zat enkel nog een sterretje in de voorruit maar ook die hadden ze tijdens het tenaamstellen snel opgevuld."

17-08-2022 | Isabelle en Saber, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en klantvriendelijk"

"Vriendelijke ontvangst, je wordt goed op de hoogte gehouden van de vorderingen de service gaat zelfs zover dat er een breng en haal service is."

16-08-2022 | Jaap, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Erg goed"

"Prima gegaan. De vooraf afgesproken tijd prima gerealiseerd. Auto zelfs gewassen en uitgezogen! Nog nooit meegemaakt. Vriendelijke receptioniste die zelfs voor onze hond wat lekkers had. En na terugkomst een allervriendelijkst praatje aanging. Gewoon top. Kleine opmerking auto wassen? geweldig! volgende keer even opletten en de vogelpoepjes (blijven vaak zitten en wordt alleen maar erger) even met de hand verwijderen. Tot volgend jaar."

15-08-2022 | Wim, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede en betrouwbare service."

"Zeer tevreden over een erg grote service beurt, communicatie en afhandeling prima! Jammer dat de verkoper niet deed wat hij beloofde."

10-08-2022 | Ben, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Als je je als klant behandeld wilt worden"

"Positieve ervaringen in de aanschaf van een nieuwe auto. Als klant heb je he5 gevoel dat niets te veel is. Dat geldt voor de telefonische behandeling, en zeker ook in de showroom."

08-08-2022 | Karim, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Heel goed."

"Vlot, professioneel en klantgericht."

26-07-2022 | Jan de Kleijn, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uiters tevreden"

"Wordt netjes thuis gebracht en weer opgehaald. Auto is van binnen en buiten schoongemaakt en ik weet precies waar ik aan toe ben na het telefoontje in de ochtend. Ook de jaarbasis vind ik heel fijn en ben volledig ontzorgd. Verder is het papierwerk met foto's van alles wat er gedaan is heel fijn en professioneel ik ben dit nog niet eerder tegen gekomen bij een andere garage. Dit zorgt er alles voor dat we heerlijk in ons auto met veel plezier kunnen blijven rijden!"

19-07-2022 | Erica , | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en fijne duidelijke communicatie"

"Goed geholpen en al het onderhoud was snel afgehandeld. Medewerkers gaven duidelijk en tijdig inzicht in wat werd aangepakt."

19-07-2022 | Dave, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Goede service: ik werd thuis gebracht en weer opgehaald toen mijn auto klaar was. De receptie medewerker belde mij wat er gerepareerd moest worden en kon mijn overige vragen goed beantwoorden."

19-07-2022 | Silvia, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn 1ste auto gekocht"

"Mijn 1ste auto daar gekocht na op latere leeftijd mijn rijbewijs gehaald te hebben. Zijn super fijn open en eerlijk door Erdoan geholpen!!"

18-07-2022 | Tamara , | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik niet enthousiast

"Teleurgesteld "

"Teleurgesteld Ik heb de auto in 2012 nieuw bij u gekocht. De auto is altijd bij u in onderhoud geweest voor reparatie of de periodieke onderhoudsbeurt. Hoewel ik de laatste jaren slechts 5000 km per jaar rijd, laat ik toch altijd de volledige onderhoudsbeurt per jaar uitvoeren. Waarom is de beurt voor mij ook belangrijk: de Plus Pas. Vroeger kon je deze er los bijkopen, nu zit deze in de beurt. Nogmaals vandaar dat ik ondanks het lage aantal kilometers toch een volledige beurt laat uitvoeren. Altijd heb ik bijbetaald voor de Europa dekking. Dit jaar ben ik dat vergeten. Nou moet ik dit jaar eenmalig naar het buitenland en heb gevraagd of het pasje met volledige bij betaling alsnog kan worden omgezet van alleen Nederland naar Europa dekking. Het antwoord was nee. Ik ben echt Teleurgesteld. Dirk Roubos"

18-07-2022 | Dirk Roubos, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer Roubos, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Inmiddels hebben wij contact met u opgenomen en hebben, in overleg, toch de pechhulp voor Europa voor u kunnen afsluiten. We betreuren dat dit zo is verlopen, ons excuus. Wij zien u graag een volgende keer weer bij ons op de vestiging. Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Almere

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vlotte en prettige onderhoudsbeurt "

"Zeer klantvriendelijk. Vooraf duidelijk wat er zou gebeuren en wat het ging kosten. Werd thuisgebracht en na de onderhoudsbeurt weer thuis opgehaald."

13-07-2022 | Wim, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service van plannen tot afhalen "

"Snelle reactie op online servicebeurt plannen inclusief bevestiging. Korte communicatie lijnen en deskundige uitvoering van de service beurt"

13-07-2022 | Fal , | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne, mooie, vriendelijke dealer"

"Ik werd vriendelijk ontvangen en er werd goed uitgelegd wat en waarom iets gedaan moest worden. De wachttijd was helaas erg lang en de mogelijkheid om weg te gaan is in die omgeving praktisch niet aanwezig. Pas bij het afscheid werd ik gewezen op de mogelijkheid om weggebracht te worden naar een punt in Almere, waarvan ik in de toekomst zeker gebruik zal maken. Verder fantastisch geholpen, zeer tevreden."

12-07-2022 | Tilly, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Garage is oké "

"Goed geholpen"

12-07-2022 | Joop Kuzee, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed "

"Heel goed"

12-07-2022 | Johannes Van melsen, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren