Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,5 gemiddeld
19 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden!"

"Ik kwam voor een schade via de autoverzekering. Ik kreeg transparant advies en de keuze werd voor zelf betaling en niet via de verzekering. Meteen een goede prijs afspraak en snel een afspraak voor het maken van de schade. Al met al ben ik zeer tevreden!"

07-09-2022 | Denise Zwart, | Autoschade Zaandam | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Schade naar behoren gerepareerd. Haal en breng service was ook prima!"

20-05-2022 | Mohamed, | Autoschade Zaandam | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"Barry bedankt alles weer tip top"

".."

04-05-2022 | Bob, | Autoschade Zaandam | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima reparatie "

"Het heeft mijn verwachtingen overtroffen!"

03-05-2022 | Mart, | Autoschade Zaandam | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top! Vakkundig gemaakt en sevicegericht!"

"Schade aan onze bus is uitstekend gerepareerd. Tijdens de reparatie (die wat langer duurde als verwacht) kregen wij een leenbusje mee. Prima service!"

28-04-2022 | Correctfloor, | Autoschade Zaandam | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne en nette service"

"Kon mijn auto de volgende dag alweer ophalen. Buiten dat de schade helemaal weg was, kreeg ik mijn auto spik en span terug. Top service!"

21-04-2022 | Bo, | Autoschade Zaandam | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Top "

"Zeer goede service"

21-04-2022 | Jeroen , | Autoschade Zaandam | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect uitgevoerde herstelwerkzaamheden"

"Moeilijk om lyrisch te zijn over het herstellen van een autoschadegeval. Heb echter in (te) korte tijd 2 kleine gevalletjes moeten laten behandelen. Niet alleen de schade is onzichtbaar hersteld, doch mijn wagen werd wederom volledig gewassen, inclusief een controle van de bandenspanning en ruitenwisservloeistof, als 'nieuw' en ruim binnen de verwachtte tijd, afgeleverd. Ik ben dan ook zeer tevreden, ook al hoop ik dat dit de laatste keer was ;~)."

07-04-2022 | Rudo, | Autoschade Zaandam | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfecte service "

"Vakwerk"

25-03-2022 | Glenn , | Autoschade Zaandam | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Vakkundige vestiging"

"Afspraken worden stipt nagekomen. Men werkt zeer netjes. Vriendelijk, terzake kundig personeel."

22-03-2022 | Ed, | Autoschade Zaandam | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Goede en snelle deskundige service."

03-03-2022 | E.j, | Autoschade Zaandam | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal top"

"Snelle service en altijd vriendelijk"

01-03-2022 | Erik Driessen, | Autoschade Zaandam | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfecte service"

"Schade aan mijn bumper, binnen 3 werkdag kon ik terecht, bumper vervangen en eind van de ochtend kon ik weer verder. Zeer vriendelijk personeel."

09-02-2022 | Patrick, | Autoschade Zaandam | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede snelle service"

"Jullie een goede service geleverd"

02-02-2022 | Adolfo , | Autoschade Zaandam | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Niks van schade terug te zien. "

"terug te zien. Ze zijn heel erg professioneel te werk gegaan en heel Erg klant vriendelijk."

27-01-2022 | Ebru, | Autoschade Zaandam | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitmuntend!!"

"Snel en vakkundig geholpen !! Er stond meteen vervangend vervoer voor me klaar nadat ik met sleep wagen werd afgezet. Super vriendelijke mensen, en reparatie was sneller klaar als verteld. Ze zeiden dat ik met 3 weken rekening moest houden , en werd na 2 weken gebeld dat me auto klaar was . Goed gewerkt ga zo door"

25-01-2022 | Tim de Visser, | Autoschade Zaandam | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch"

"Nette en vlotte behandeling Leenauto was keurig geregeld en de auto is na reparatie als nieuw. Bravo voor het hele team."

17-01-2022 | Peter, | Autoschade Zaandam | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Komen afspraken na en pakt de reparatie serieus aan"

"Levert goed en qualiteit werk af."

09-01-2022 | Arthur, | Autoschade Zaandam | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastische service"

"Zeer goede service en snelle afhandeling van de schade."

08-12-2021 | Mariska, | Autoschade Zaandam | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren