Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,4 gemiddeld
27 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke medewerkers leuk geholpen "

"Wij kwamen in juli voor een service beurt en hebben daar dan ook voor 5 jarig contract voor afgesloten. We zijn even naar het centrum van Schagen gewandeld om daar te winkelen en te lunchen 2 uurtjes later konden we de auto weer ophalen. Onze auto is tevens verzekerd via Broekhuis. We hebben omdat de auto nu 2 jaar oud is ook een pech hulp via Broekhuis en Fiat Nederland afgesloten. Wij zijn blij met onze Fiat 500X en met de Broekhuis service!"

02-08-2022 | Jolanda en Peter , | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals altijd meedenkend en betrouwbaar "

"Zeer betrokken en meedenkend, altijd luisterend oor, nemen altijd alle tijd voor je. Zeer betrouwbaar voelt heel goed."

18-07-2022 | Ruud , | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Meer dan tevreden ."

"Ik als fiat 500 fan ben heel prettig geholpen persoonlijk contact niet opdringerig en alles werd duidelijk uitgelegd ."

14-07-2022 | Lieneke , | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Prima geholpen, zowel bij aankoop als aflevering. Zeer klantvriendelijk en professioneel, als u Fiat wilt rijden, zeker naar Broekhuis gaan."

12-07-2022 | Cam, | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Excellent!"

"Dear Broekhuis Schagen! I bought a low-value car from you for export from another country. Nevertheless, they provided a very high standard of service. Their colleague, Jan Pris, provided a professional and expert service, for which I would like to thank him. I wish you much success in the future, I hope to see you again on the occasion of another transaction. I wish you all the best, Krisztian Varga"

08-07-2022 | Krisztian Varga, | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"TOP"

"Vriendelijke medewerkers. Positief service."

06-06-2022 | Josklarina , | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima verkoper die zijn best doet de klant tevreden te stellen"

"Moet vertellen dat ik een makkelijke koper ben. We hebben met veel plezier ruim 13 jaar met een Fiat 500 gereden. En het was nu tijd voor een nieuwe 500. Had mijn huiswerk gedaan en wist precies wat ik wilde hebben. Desondanks begreep Matthias precies mijn wensen en hield mij zeer goed op de hoogte van de stand van zaken m.b.t. Levertijd e.d. Bij het bezoek (2x) zag ik Matthias met geduld en enthousiasme andere (toekomstige) klanten helpen!"

23-05-2022 | Arjen, | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden "

"Onze auto was 'overleden' drie dagen voor onze vakantie naar Duitsland. We hebben zonder problemen een leen (huur) auto meegekregen. Voor een schappelijke prijs. Daarna een andere auto aangeschaft bij Broekhuis met alle service die je hoopt te verwachten."

13-04-2022 | Wim Ligthart, | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geregeld!"

"Prettig contact, vlotte reactie op vragen, goed geregeld. Mooie auto geleverd die er op en top uitziet!"

29-03-2022 | Marianne, | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een hele goede en fijne ervaring."

"De verkoper heeft mij goed voorgelicht en alles zoals afgesproken geleverd, Ik kreeg ook het idee dat hij de tijd nam voor me."

29-03-2022 | Nancy van Dalen van Garderen, | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ouderwets goed "

"West friese degelijkheid . Als je belt is iedereen op de hoogte van de uitleveringen voor de volgende dag. Uitmuntend en ik zou graag weten welke banketbakker de heerlijke krentewegge maakt ik heb dat zelf niet eens in Twente zo goed gegeten. Vriendelijk en top service"

28-03-2022 | Anne Martens, | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Onze ervaring is goed."

"Onze ervaring is goed bij de firma Broekhuis. We kregen een jonge verkoper, maar hij deed het goed! Een klein advies voor junior verkoper Matthias van Veldhuizen, verdiep je meer in de techniek van de voertuigen! Dit is opbouwend bedoeld en niet negatief."

10-03-2022 | Peter, | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben erg tevreden over Broekhuis Fiat in Schagen"

"Als de Fiat aan een grote beurt toe is dan wordt de auto altijd opgehaald en weer thuisgebracht. Dat waardeer ik zeer."

08-03-2022 | Catherine, | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend "

"Mede dankzij het goede werk van Dennis werkzaam bij Broekhuis Arnhem"

07-03-2022 | Ton Kersten, | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en Prettig geholpen door Matthias."

"Alleen een minpuntje de auto is behandeld met Waxoyl maar bij aflevering zaten er witte vlekjes op ruiten en kunststof dat vonden wij niet zo netjes staan."

01-03-2022 | Loek, | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Heel vriendelijk en behulpzaam."

"Wij zijn door Broekhuis Fiat Schagen prima geholpen. Van een fijne ontvangst tot een hoes over de auto op de daadwerkelijke datum van ophalen, alles was prima. Een klein cadeautje vanuit Broekhuis Schagen nog bij de auto zelfs! Service waarvoor ze echt een groot compliment verdienen!"

24-02-2022 | Martiene, | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service!!"

"Prima service, voel mij serieus genomen als klant."

17-02-2022 | Ellen, | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top!"

"Goede communicatie, vriendelijk, flexibel, gewoonweg goed geholpen. Ook duidelijk over de kosten. Kortom; een nieuwe vaste klant erbij."

04-02-2022 | Nancy, | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geholpen en duidelijke gecommuniceerd over de meerkosten"

"Op zoek naar een officiële Fiat garage kwam ik bij Broekhuis terecht en werd ik prima geholpen. Voor degeneratie werd ik gebeld en was het bedrag in eerste instantie stuk hoger, maar opgebouwd uit verschillende delen waardoor ik de keuze had om prioriteiten te stellen op basis van het afgegeven advies. Kortom prima geholpen."

20-01-2022 | Loet, | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk!"

"Ik kwam samen met mijn vader voor mijn eerste eigen autootje kijken bij Broekhuis. We werden zo vriendelijk geholpen! Nadat bleek dat er iets met de achterbanden aan de hand was, hebben ze daar direct naar gekeken en hebben ze het meteen opgelost. Ik heb mijn autootje nu bijna 2 weken en ik ben er zo ontzettend blij mee!"

20-01-2022 | Elke, | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig!"

"Mijn allereerste auto. Ondanks de leeftijd van de gekochte auto, toch een aflevering als of het een nieuwe was. Fantastisch. En een lekkere slagroomtaart als verrassing. Echt geweldig."

27-12-2021 | Mika , | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Snelle communicatie en service "

"Goede service, makkelijk in omgang en communicatie, gewoon top"

20-12-2021 | Robert , | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"zie hieronder"

"jammer dat de meneer van de receptie het niet lukte het systeem van "set" goed te installeren, waardoor ik naar de afdeling verkoop moest om dit door de verkoopmedewerker te laten herstellen."

07-12-2021 | Jannie Paarlberg, | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Wat een enorme klantvriendelijkheid!"

"Na een tweetal stugge benaderingen van garages in Purmerend (inmiddels failliet) en Heerhugowaard (meer voor bedrijfsklanten) viel mij het enorm vriendelijke contact met meerdere medewerkers aan de balie op. Ook het telefonisch contact met mij als particuliere klant verliep uitstekend."

29-11-2021 | Tom, | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect! Vanaf het offerte traject tot aan levering auto "

"Fijne en zeer goede service. Echt alles perfect en goed geregeld vanaf het offerte traject tot aan levering auto. Ze nemen alle tijd voor je, zijn transparant en denken met je mee. Echt een top dealer!"

10-11-2021 | Theresia, | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Keurig en correct geregeld"

"Als netjes volgens afspraak Prijs vooraf doorgegeven en alles keurig op tijd klaar. Stond een gratis leenfietsen klaar. Perfect bedrijf"

09-11-2021 | Mike, | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben vriendelijk en deskundig geholpen!"

"Heel fijn om zo een auto te kopen. Leuk ook een auto met een hoes erom heen die je eraf haalt!"

25-10-2021 | Sandra, | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren