Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

9,3 gemiddeld
875 reviews
9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer klantvriendelijk en klantgericht"

"Bij Broekhuis Dronten zijn ze zeer klantvriendelijk en klantgericht, ze denken met je mee en gaan een stapje verder als dat nodig is."

2021-12-02 | Yvonne | Opel Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfecte service."

"Broekhuislease komt steeds met een specialistisch aanbod dat perfect afgestemd is op de wensen van de klant. Ook bij vragen en/of problemen zoals schades etc. wordt alles vakkundig en professioneel opgelost. Zeer fijne maatschappij om zaken me te doen. Zeker een aanrader. Ook bij de overige divises van broekhuis lease zoals Carplus etc, wordt je steeds door vakkundig personeel geholpen."

2021-12-02 | Iwan | Lease Harderwijk, Lease Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Jaarbeurt + schade reparatie gelijktijdig"

"Afspraak van jaarlijkse beurt omgezet naar beurt en schade reparatie. Als bonus tevens gratis apk-bewijs, terwijl apk pas in mei nodig was. Prima!!!"

2021-12-01 | Frans | Ford De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn ervaring is positief."

"Heb wel een opmerking. Toen ik de auto op kwam halen werd mij verteld dat er een batterijtje in mijn sleutel is gezet kosten 4,50 euro. Twee weken geleden was er al een batterijtje vervangen kosten 5,00 euro. Er zijn garages die voor het vervangen van een batterij geen kosten in rekening brengen. Valt mij een beetje tegen. Voor de rest positief."

2021-12-01 | Evert (Eep) | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geholpen."

"Uitstekend geholpen bedankt."

2021-12-01 | Mehmet | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer vriendelijk, en een nette opgeruimde garage"

"Ben zeer goed geholpen met de inruil en aankoop van mijn nieuwe auto"

2021-12-01 | C C Janssen | Ford De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne service en afspraak = afspraak "

"Vriendelijke, persoonlijke benadering en duidelijke communicatie. Dus nooit verrassingen achteraf."

2021-12-01 | Janet | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer service gericht en adequate professionele afhandeling."

"Zowel de aankoop als de aftersales service (er waren wat kleine issues) zijn zeer prettig verlopen. Prettig in de omgang, zeer vriendelijk, vakkundig en snel."

2021-12-01 | Gerlof | Ford Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"10"

"10"

2021-12-01 | Rob | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Goed maar kan beter"

"Goede communicatie gehad met de verkoper en daar ook heel blij mee. Echter was ik iets minder te spreken over de geadverteerde opties en de opties die op de auto zelf zaten. Dit is echter wel netjes weer gerectificeerd."

2021-12-01 | Bart Droog | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantgericht prima"

"Snelle en goede analyse van mijn probleem. Afspraak voor de werkplaats in goed overleg met mij gemaakt."

2021-11-30 | Louis | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Verwarrend.."

"De service en APK was prima. Wij gingen ervan uit dat er alleen een APK zou plaatsvinden maar door een misverstand was er bij het vullen vd remvloeistof ook een noodzakelijke jaarbeurt aan verbonden. Misverstand Is in goede onderling overleg opgelost."

2021-11-30 | Mariette | Ford De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geholpen"

"Wat opvalt is dat ik vooraf de concept factuur had ontvangen. Zo weet je wat het in ieder geval gaat kosten."

2021-11-30 | Renzo | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geholpen"

"Auto stond netjes gewassen klaar in de showroom Na enige uitleg proefrit gemaakt, daarna de inruil oude auto besproken en afgerond Ford Kuga gelijk meegenomen."

2021-11-30 | Kees | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige service "

"Ik werd snel en klantvriendelijk geholpen. Ik voelde me er geen nummertje, want er is voldoende persoonlijke aandacht."

2021-11-30 | Wouter | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Eerlijk en no - nonsense "

"Inruil en koop van nieuwe auto was fair en binnen een paar dagen geregeld. Elke dag blij en dank hen voor de hulp!"

2021-11-30 | Remke | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima!"

"Goede service en duidelijke communicatie. Met name het overzicht van hetgeen is uitgevoerd is helder en is een absolute meerwaarde. Geen verrassingen achteraf."

2021-11-30 | Wim | Ford Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top adres omgeving Houten"

"Ik kom hier al jaren, ook toen het nog Verkerk was in Nieuwegein. Toen werd er al topservice verleent. Dat is gelukkig niet veranderd met de ombouw naar Broekhuis Volvo Houten. Dezelfde aanspreekpunten als voorheen, mensen die met je mee denken. En service met een Hoofdletter "S". Heel veel garagebedrijven kunnen bij deze mannen in de leer gaan."

2021-11-30 | Willem | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gastvrij en ze nemen hier de tijd voor je."

"Wij waren op zoek naar een Volvo XC40 PHEV en hadden geen afspraak gemaakt. Toch werd ons direct een proefrit aangeboden. Ook de inruilonderhandelingen daarna verliepen vlot, zakelijk en plezierig. Vriendelijke verkoper die alle tijd voor ons nam. De auto was er sneller dan verwacht en ook de aflevering was conform bovenstaand."

2021-11-30 | Evert Jan | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantgericht, meedenkend en oplossingsgericht "

"."

2021-11-30 | Saskia | Lease Harderwijk, Lease Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima geholpen"

"kom al jaren bij Broekhuis altijd goed geholpen"

2021-11-30 | Pleun | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Heele fijne mensen "

"Ze waren heel snel en alert"

2021-11-30 | Erdal | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Correct en duidelijk"

"Prima."

2021-11-30 | Rina | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch"

"Op tijd geholpen. Goede informatie na inspectie. Kloppende prijsopgave en binnen de opgegeven tijd de werkzaamheden afgerond. Om 12.30 uur weer op weg naar huis in en schone auto."

2021-11-30 | Wim Hijmissen | Ford Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"TOP SERVICE"

"afspraken uitstekend nagekomen"

2021-11-30 | Ton | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Als van ouds, prima !"

"De mannen en de vrouwen: Je wordt als klant behandeld met naam én niet als een autonummer. Ook al is het even drukker, men neemt de tijd en de rust.(Ook als je wat jaartjes ouder bent en het allemaal wat minder snel gaat) Schriftelijke informatie (NIEUW): Het nieuwe systeem (voor mij nieuw) maakt een onderhoudsbeurt nog duidelijker. Je krijgt een uitdraai van de inspectie. (Het systeem heeft geen naam, voor zover ik weet.). Het inspectie overzicht ziet er prima uit: in rubrieken verdeeld en goed leesbaar (begrijpelijk voor de leek !) Ook wordt het met namen ondertekend, wie je geholpen heeft en wie de inspectie doen ! Kosten: Ik kan niet oordelen of ik duurder uit ben dan elders, maar kwaliteit is ook erg waardevol. Heb gelukkig tot nu toe geen negatieve ervaringen bij Broekhuis. Groet, Kees"

2021-11-30 | Kees | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen en geadviseerd."

"Wij zijn -sinds kort- nieuwe klant bij Ford Broekhuis Hoogeveen. Onze ervaringen zijn positief. Iedereen is bereid om mee te denken en om te gaan voor de beste oplossing voor de klant. Hierdoor konden we snel tot zaken komen met als resultaat een mooie auto, waarmee we de komende jaren vooruit kunnen. Het feit dat deze auto bij een collega-broekhuis-ford-garage moest worden gehaald was geen enkele belemmering en werd snel geregeld. Al met al zijn we tevreden en we hopen -en gaan er ook vanuit- dat dit serviceniveau de komende jaren gehandhaafd en stabiel blijft."

2021-11-30 | Martinus | Ford Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Prima "

"Goede service"

2021-11-30 | Rein Dekkers | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"als ik geweten had dat het 2 uur zou duren had ik me naar huis laten brengen, maar de reparatie duurde langer en dat was niet van te voren te zien,"

2021-11-30 | anja heijnekamp-marchal | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Prima"

2021-11-30 | A. | Ford Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles was gewoon perfect geregeld."

"Ik had mijn auto naar Broekhuis gebracht en hadden alles goed besproken. Ik werd later op de dag gebeld en er waren toch nog een paar dingetjes wat niet goed was aan de auto. Alles werd gewoon goed besproken en ze gaan niet gelijk dingen vervangen voor dat er overleg is geweest. Ik ben daarom ook goed te spreken over Broekhuis ."

2021-11-30 | W. Noordman | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben zeer tevreden over Broekhuis"

"Keurig is alles gedaan, wordt netjes met je overlegt voor er nieuwe onderdelen evt.worden geplaatst. En altijd vriendelijk."

2021-11-30 | Liesbeth | Opel Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super service "

"Het personeel is erg klantvriendelijk en heeft een groot service gerichte houding naar de klant. Ik heb al de jaren dat ik klant ben een zeer positief gevoel over Broekhuis Volvo Assen."

2021-11-29 | Hans | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijke uitleg over eventuele reparaties"

"Goede service en altijd tevreden"

2021-11-29 | Linda | Opel Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima, zoals altijd"

"Uitstekend, zoals ik van Broekhuis Doorn ben gewend."

2021-11-29 | Paul van Rossum | Ford Doorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Snelle duidelijke service"

"Auto dag eerder gebracht, men had tijd over en zijn begonnen met de auto. Einde van de dag een bericht dat er een item moet worden vervangen. Volgende dag in de middag auto weer gereed."

2021-11-29 | Wilco | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Wat een enorme klantvriendelijkheid!"

"Na een tweetal stugge benaderingen van garages in Purmerend (inmiddels failliet) en Heerhugowaard (meer voor bedrijfsklanten) viel mij het enorm vriendelijke contact met meerdere medewerkers aan de balie op. Ook het telefonisch contact met mij als particuliere klant verliep uitstekend."

2021-11-29 | Tom | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service "

"Prima communicatie"

2021-11-29 | Jacquelien | Opel Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer prettig. "

"Broekhuis Elst is een hele fijne garage. Je wordt er vriendelijk en vakkundig geholpen. Er is altijd oog voor detail en iets extra."

2021-11-29 | Pien | Opel Elst | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon goed"

"Gewoon goed"

2021-11-29 | Louis | Ford Zeist | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren