Kom maar op, winter!

Beslagen autoruiten, handschoenen en sjaals - de winter staat bijna voor de deur. Maar dat is geen reden om binnen te blijven! Of het nu stormt, regent of vriest, met een goeie set winterbanden en de juiste winterse accessoires zijn u en uw SEAT klaar om de winter te trotseren. Check hier onze scherpe deals of maak direct een afspraak in onze werkplaats, dan bent u helemaal klaar voor de koudste maanden van het jaar.

Doe de wintercheck

Laat uw SEAT op 20 belangrijke punten checken, zodat u zeker weet dat u en uw SEAT klaar zijn voor de winter. Normaal kost de wintercheck € 20, maar als u al connected bent met uw SEAT, dan is de SEAT Wintercheck volledig gratis¹.

Nog niet connected? Ontdek SEAT CONNECT of laat uw auto tijdens de wintercheck voorzien van de My SEAT App & DataPlug: helemaal gratis.

Wissel & winterbanden.

Kies uw eigen weg. Met winter- banden bent u overal op voorbereid. Plan de wissel vanaf € 39. Hebben uw banden z’n beste tijd gehad? Tijdelijk veel voordeel op winterbanden, bekijk het aanbod.

Wintersets

Geen winterset voor uw SEAT? No problemo. Wij hebben een mooie selectie gemaakt voor u met kortingen die oplopen tot wel € 350.

Bagageboxen

Op reis? Dan is snel en makkelijk extra ruimte creëren ontzettend handig. Dat doet u met een SEAT bagagebox! Zo kan alle bagage toch veilig mee, waar u ook naartoe gaat. Nu tot € 250,- korting op bagageboxen. 

Mattensets

Een vuil en nat interieur in uw sportieve SEAT wilt u uiteraard voorkomen. Dat doet u met een rubberen SEAT mattenset. Deze rubberen mattensets zijn perfect voor in de herfst en winter. Ze houden uw auto schoon tijdens winterse weersomstandigheden. 

Dakdragers

Of u nu een aantal dagen of een aantal weken met de auto op reis gaat. U kunt nooit genoeg bagage meenemen. Extra bagageruimte komt dan zeer goed van pas. Deze extra ruimte creëert u snel met een SEAT bagagebox. Nu 25% korting op allesdragers. 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1