De nieuwe Škoda Kodiaq

De Škoda Kodiaq, de grootste SUV in het assortiment, is nu ruimer, comfortabeler, praktischer en veiliger dan ooit tevoren. Met het nieuwe ontwerp, uitgebreide interieurconcept en geavanceerde aandrijftechnologieën, verlegt hij opnieuw de grenzen van wat mogelijk is. Of u nu kiest voor de krachtige plug-in hybride of de efficiënte mild-hybride, u profiteert altijd van modern gebruiksgemak en talloze connected mogelijkheden. De onthulling van de nieuwe Kodiaq staat gepland voor oktober, gevolgd door de introductie op de Nederlandse markt in het voorjaar van 2024.

Ontdek de uitgebreide ruimte en comfort van de nieuwe Škoda Kodiaq

De nieuwe Kodiaq is langer dan zijn voorganger, met een lengte van 4.758 millimeter, wat een toename is van 61 millimeter. In de zevenzitsversie genieten passagiers op de derde rij nu van 15 millimeter extra hoofdruimte, wat neerkomt op een totale hoogte van 920 millimeter. De bagageruimte blijft ruim en varieert van 340 tot 845 liter in de zevenzitsconfiguratie en bedraagt 910 liter in de vijfzitsconfiguratie. Dit is een toename van 75 liter in vergelijking met de vorige generatie Kodiaq.

Verbeterde veiligheid en innovatie

Voor de tweede generatie van het model heeft Škoda het veiligheidsniveau van de Kodiaq nog verder opgeschroefd en verschillende assistentiesystemen aanzienlijk geoptimaliseerd. Enkele opmerkelijke voorbeelden hiervan zijn de verbeterde Emergency Assist en Traffic Jam Assist. Een primeur voor de Kodiaq is de gloednieuwe Remote Parking Assist, die gepland staat voor lancering volgend jaar en het mogelijk maakt om op afstand te parkeren via een app. Daarnaast zijn er maar liefst negen airbags aan boord om de inzittenden maximaal te beschermen, waardoor de veiligheid tot het hoogste niveau wordt gebracht.

De Nieuwe Kodiaq Škoda Kodiaq

Highlights Skoda Kodiaq: 

  • Head-up display als aanvulling op de 26 cm grote virtual cockpit
  • Centraal infotainmentdisplay (32,8 cm)
  • Traffic Jam Assist
  • Remote Parking Assist
  • Kodiaq plug-in hybride: elektrische actieradius van ruim 100 km
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1