Wij gaan verbouwen!

U heeft het misschien al gezien of gemerkt; wij zijn aan het verbouwen bij onze Audi-, Volkswagen- en SEAT-vestigingen aan de Leidsestraat in Haarlem. De komende maanden wordt er hard gewerkt aan een uitbreiding van het pand. Hierdoor kunt u straks naast het onderhoud ook voor de aankoop van automerk ŠKODA terecht aan de Leidsevaart 10. De verbouwing is medio november 2022 afgerond.

Verhuizing ŠKODA ŠTORE

De ŠKODA ŠTORE aan de Grote Houtstraat 2 in de binnenstad van Haarlem gaat na de verbouwing verhuizen! Na een periode van 4 jaar is het nu tijd om onze activiteiten nog verder uit te breiden. Gezien de groei en de vraag gaan wij onze ŠTORE verplaatsen. Uiteraard blijven we in het centrum van Haarlem, echter verhuizen we naar de Leidsevaart 10 tegenover de parkeergarage Raaks en de PATHE bioscoop. Op de nieuwe locatie kunnen wij u nóg beter van dienst zijn dan u nu van ons gewend bent. Aan de Leidsevaart kunnen we u namelijk zowel voor de aankoop en lease van nieuwe auto’s, aankoop van occasions én het onderhoud aan uw auto op één locatie helpen. Natuurlijk blijven onze adviseurs u van dienst om u te voorzien van alle informatie omtrent elektrisch rijden en laadoplossingen. Daarnaast kunt u aan de Leidsevaart ook terecht voor een uitgebreide proefrit en natuurlijk onderhoud aan uw auto. Wel zo overzichtelijk voor u!
 

Excuses voor het ongemak!

De komende maanden kunt u bij onze locatie aan de Leidsevaart wellicht last ondervinden van de verbouwingswerkzaamheden. We doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken en vragen hiervoor uw begrip. Excuses voor het ongemak.

Houd me op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de verbouwingswerkzaamheden aan de Leidsevaart en de verhuizing van ŠKODA ŠTORE? Vul dan uw gegevens in op onderstaand formulier:

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1