Alles onder één dak

Broekhuis Business Services (BBS) maakt deel uit van de Broekhuis Groep en vertegenwoordigt maar liefst 16 merken personenauto’s en 6 merken bedrijfswagens in uiteenlopende segmenten. Onze business unit is volledig gericht op zakelijke klanten met een groter wagenpark; denk aan fleetowners, leasemaatschappijen, intermediairs en verhuurmaatschappijen. Ons team onderhoudt rechtstreeks contact met de verschillende importeurs voor de meest nauwkeurige en actuele informatie omtrent modelspecificaties, prijzen en levertijden.

Turnkey oplossingen

In goed overleg met onze klant komen we tot maatwerk afspraken ten aanzien van de levering van personenauto’s en/of bedrijfswagens, indien van toepassing inclusief bestikkering, in- en ombouw van bedrijfswagens en aftersales. Kortom, alles onder één dak en een turnkey oplossing!

Ontdek bedrijfswageninrichting van Broekhuis Carplus

Toonaangevende fleetsales partner

De afgelopen 20 jaar heeft een groot aantal bedrijven gekozen voor een samenwerking met Broekhuis Business Services en in veel gevallen is deze meegegroeid met het Broekhuis portfolio. Dit heeft ertoe geleid dat BBS een sterke ontwikkeling heeft doorgemaakt en is uitgegroeid tot een toonaangevende partner in de wereld van fleetsales. Met een enthousiast salesteam bestaande uit regionale en landelijke accountmanagers én de continue ondersteuning van een uitstekende binnendienst, heeft BBS als doel klantverwachtingen te overtreffen.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over turnkey oplossingen en de werkwijze van onze professionals? Neem gerust contact met ons op, we leggen het u graag uit.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1