Een efficiënt afleverproces

De Broekhuis key-dealers zijn volledig ingericht op het leveren van grotere aantallen voertuigen aan onze zakelijke klanten. Met deze dealers werkt Broekhuis Business Services nauw samen, zodat het afleverproces zo efficiënt mogelijk verloopt en de dienstverlening wordt geborgd.
De afleverspecialist speelt hierin een belangrijke rol. Naast een strakke planning rondom het afleverklaar maken van de auto en een nauwkeurige eindcontrole, streeft de afleverspecialist naar een mooi feestje bij aflevering en een tevreden berijder.

Aflevering met beleving, óók op locatie

Wanneer je één keer in de vier jaar een nieuwe auto in ontvangst mag nemen, dan heb je uiteraard hoge verwachtingen. Bij Broekhuis Business Services mag de berijder daarom zélf de keuze maken; de auto bij de dealer ophalen of de auto op locatie afgeleverd krijgen.

Maar hoe borgen we de klantbeleving tijdens een aflevering zonder showroom? Voor de optimale klantbeleving naar Broekhuis maatstaven is improviseren niet voldoende. Daarom zijn we op alles voorbereid, met professionele, verzorgde chauffeurs die zijn getraind om uitleg te geven over de belangrijkste systemen van de auto. En uiteraard maken we er ter plekke een feestje van! Na afloop nemen we graag nog even contact op om te vernemen of alles naar wens verlopen is en of er nog vragen zijn. 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1