Kennismaken

Na een kop koffie, persoonlijke kennismaking en een uitgebreide inventarisatie volgt ons advies ten aanzien van het (beperkte) merkenbeleid. Prijsafspraken en servicevoorwaarden worden professioneel vastgelegd en uiteraard consequent toegepast gedurende de samenwerking. Welk merk of type voertuig het ook betreft, alles verloopt via één loket. Eenvoudiger, comfortabeler en zorgelozer kunnen we het niet maken!

Partnership

Broekhuis Business Services staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en persoonlijke dienstverlening. Door als overkoepelende partij voor alle Broekhuis merken op te treden, heeft u als zakelijke klant slechts één aanspreekpunt voor het complete wagenpark. En met onze transparante werkwijze streven wij naar een prettige samenwerking voor de lange termijn!

Toekomstgericht

Hoe vertaalt het meedenken en adviseren zich in de praktijk? Naast concurrerende leveringscondities denken de professionals van Broekhuis Business Services graag mee op het gebied van vergroening en verduurzaming van het wagenpark, bijvoorbeeld door inzet van hybride en volledig elektrische voertuigen. Maar we kijken ook op een andere manier naar de toekomst: hoe kunnen we bijvoorbeeld anticiperen op seizoenspieken en groei binnen uw bedrijf? Een goede voorbereiding is het halve werk. BBS laat niets aan het toeval over.

Team van Merkspecialisten

Onze binnendienst bestaat uit een team van ervaren merkspecialisten. Zij zijn het eerste operationele aanspreekpunt voor onze klanten. Elke specialist;

  • is volledig toegewijd aan 1 à 2 merken;
  • adviseert ten aanzien van specificaties van auto’s en bedrijfswagens;
  • levert al binnen 4 uur(!) na aanvraag de offerte aan;
  • verwerkt bestellingen en informeert over levertijden.

Verder denkt de merkspecialist graag met u mee over de mogelijke inzet van voorraad- en actieauto’s. Bij ontvangst van de bestelopdracht heeft de merkspecialist nog even contact met de berijder en wordt een laatste check gedaan of de bestelde auto 100% matcht met de verwachtingen.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1