BMW Motorrad 3asy Ride is een speciaal financieringsaanbod van BMW Financial Services voor klanten die een BMW motorfiets willen financieren. Met dit aanbod kunt u een gloednieuwe BMW motorfiets naar keuze rijden, zonder daarvoor uw spaargeld te gebruiken.   

Zo werkt BMW Motorrad Easyride 

Bij Easyride draait alles om het getal 3. Zo betaalt u bij het financieren van uw BMW motorfiets eerst een aanbetaling van 33 en na afloop van de financiering een slottermijn van 33%. Het resterende bedrag lost u in 33 maanden af. Bij aanschaf van een nieuwe BMW motorfiets lost u uw bedrag af tegen een rente van maar liefst 4,99%.

3 mensen op motor
BMW motorrad stad

Een motor van de zaak

BMW Motorrad Easyride is er ook voor de zakelijke klant. Zeker gezien alle voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat u als werkgever geen bijtelling betaalt over de catalogusprijs? Alleen de privé gereden kilometers hoeft u op te geven. Zo zal de bijtelling voor motorfietsen een stuk lager uitvallen dan bijvoorbeeld van een personenauto. 

Financier ook BMW accessoires en kleding

Een nieuwe motorfiets gevonden? Dan zou een nieuw pak zomaar het volgende op uw lijstje kunnen zijn. Financier nu uw BMW kleding mee. En heeft u al gedacht aan accessoires? Ook die kunt u nu meefinancieren met uw BMW motorfiets. Dit kan tot maar liefst 20% van de aanschafprijs van uw motorfiets, met een maximum van € 3.000,-. 

BMW motorrad kleding

Rekenvoorbeeld

Contante waarde (aanschafprijs) € 15.000,00
Contante betaling (aanbetaling) € 4.950,-
Totaal kredietbedrag € 10.050,00
Duur van de kredietovereenkomst: 33 maanden
Jaarlijks kostenpercentage 4,99%
Termijnbedrag per maand € 186,30
Totaal door u te betalen bedrag € 11.097,77
Vaste debetrentevoet 4,99%
*De bedragen in de krediettabel zijn incl. btw en bestaan uit rente en aflossing. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Deze bedraagt in bovenstaand rekenvoorbeeld € 4.950,-. BMW Motorrad Easyride is een product van BMW Financial Services Nederland B.V. en staat ingeschreven bij de AFM onder nummer 12043616 als geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 16036186. Rentestand oktober 2022.
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1