• Koopprijs vanaf € 6.550

Grijp elke kans met de nieuwe BMW G 310 R

Steel de show met de nieuwe BMW G 310 R, de lichtgewicht Roadster voor iedere avonturier. Zijn gemakkelijke handling in de stad en zijn stabiliteit maken de G 310 R tot een van de lievelingen van BMW Motorrad. Stap op en daag de stad uit!

BMW G 310 R: prestaties en souplesse

Licht en wendbaar; zo omschrijven we de nieuwe BMW G 310 R. Met de 1-cilinder 4-taktmotor met 313 cc definieert u bochten en stadsgrenzen steeds opnieuw. Enkel stadsplezier is er niet meer bij, de nieuwe motorfiets biedt overal dynamisch rijplezier. Met 25 kW (34 pk) en een maximale koppel van 28 Nm bij 7.500 t/min is de BMW G 310 R ideaal voor de opstappers (geschikt voor A2-rijbewijs). Maar deze lichte motorfiets biedt dankzij zijn souplesse en compacte bouw ook puur rijplezier aan de bestuurder die met een onbeperkt vermogen mag rijden.

Ride by Wire

Daarbij heeft deze BMW G 310 R een speciaal concept: de 180 graden achterover gekantelde cilinderkop verschuift het zwaartepunt van de Roadster richting het voorwiel. Hierdoor is deze BMW motorfiets nog wendbaarder én gemakkelijker beheersbaar. Daarbij zorgt Ride by Wire – de nieuwe gasklepregelaar – in combinatie met anti-hop-koppeling voor een intuïtieve en soepele rijbeleving. Optimaal genieten van dit alles en toch voldoen aan de strikte Euro 5-norm? Dat kan met de BMW G 310 R dankzij de effectieve verbranding en het secundaire luchtsysteem.

Design en uitrusting van de BMW G 310 R

Er goed uitzien zit in de BMW Motorrad familie. Precies, licht en puur; dat straalt het opengewerkte design van de BMW G 310 R uit. En met de stijlvariant Sport kiest u voor de racing-look van deze BMW motorfiets. Liever een look met de lakkleuren Cosmic black, Polar white of Limestone metallic? Dat kan! De BMW G 310 R kunt u volledig configureren naar smaak. Uiteraard is de motorfiets standaard al rijkelijk uitgerust. Denk hierbij aan BMW Motorrad ABS, volledige LED-verlichting en verstelbare rem- en koppelingshendels.

Op zaterdag 3 april is de showroomintroductie van de nieuwe BMW G 310 R. Ontdek hem bij ons in de showroom of neem contact met ons op om hem te bestellen.

De G 310 R

  • Koopprijs vanaf € 6.550

Belangrijkste uitrusting:

  • BMW Motorrad ABS
  • E-gas
  • Uitlaatsysteem van edelstaal
  • 100% LED-koplamp incl. richtingaanwijzers en achterlicht
  • Verstelbare rem- en koppelingshendel
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1