BMW Motorrad Premium Selection

 

Op zoek naar een gebruikte BMW R 1250 GS? Of kiest u voor een R nineT? Vind uw gebruikte motorfiets in het aanbod. Met een motorfiets uit de BMW Motorrad Premium Selection weet u zeker dat u kiest voor een gebruikte motorfiets in optimale staat. Daarnaast hebben wij de motorfiets grondig gecontroleerd, kennen de volledige onderhoudshistorie en geven 24 maanden garantie mee, inclusief een 24-uurs mobiliteitsdienst. Uw perfecte motor - rechtstreeks van BMW Motorrad.

BMW R nineT

BMW Motorrad Premium Selection voordelen.

  • Standaard 24 maanden garantie
  • Volledige 360° check
  • BMW Motorrad Mobile Care
  • Onderhouden volgens BMW Motorrad normen
  • BMW Motorrad Financial Services
BMW motorrijder

1. Standaard 24 maanden garantie.

Van alle BMW motorfietsen met het Premium Selection label zijn wij overtuigd van de kwaliteit. Wij weten welke hoge eisen BMW al bij de productie aan elke motorfiets stelt. Ook worden alle gebruikte BMW motorfietsen streng gecontroleerd voor dat wij deze opnemen onder het BMW Motorrad Premium Selection label. Op Premium Selection motorfietsen ontvangt u van ons dan ook altijd een 24 maanden durende omvangrijke garantie, zonder kilometerbeperking.

2. Volledige 360° check.

Met de modernste diagnose-apparatuur wordt elke tweedehands BMW Motorrad Premium Selection motorfiets volledig gecontroleerd door BMW Motorrad zelf opgeleide technici. Uw toekomstige BMW Motorrad Premium Selection motorfiets heeft de 360 graden Check doorstaan. Na dit zware programma van eisen kunnen wij elke gebruikte BMW Motorrad Premium Selection motorfiets in topconditie afleveren. Het uiterlijk, de bekleding en de techniek, alles is tot in de details gecontroleerd en in orde bevonden. 

BMW motorrad onderhoud
Pech BMW

3. BMW Motorrad mobile care - 24 uurs pechhulp service

Op de kwaliteit en betrouwbaarheid van een tweedehands BMW motorfiets uit de BMW Premium Selection kunt u vertrouwen. Want zelfs aan onverhoopte panne hebben wij gedacht. Met adequate hulp –telefonisch of ter plaatse– staat de BMW Service Centrale met kundige medewerkers u ten dienst. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. De BMW Service Card geeft in Nederland onder meer recht op professionele hulp, transport en taxi of openbaar vervoer. In het buitenland kunt u zo nodig rekenen op repatriëring, vervangend vervoer of logies.

4. Onderhouden volgens BMW Motorrad normen

Alle BMW Motorrad Premium Selection occasions hebben een eigen verhaal. Niemand kent dat verhaal beter dan de BMW Motorrad dealer. Of het nu gaat om het aantal kilometers of de leeftijd, alles is vastgelegd en voor u beschikbaar. Evenals de gegevens van alle onderhoudsbeurten, inspecties en technische modificaties. U kunt er dus van op aan dat uw BMW Motorrad Premium Selection volgens BMW normen is onderhouden en 5.000 km vrij van onderhoud is bij aflevering.

Onderhoud BMW motor
BMW motorrad

5. BMW Motorrad financial services

BMW Motorrad Financial Services is voor Premium Selection rijders de beste keuze voor een financiële dienstverlener. Uw BMW Motorrad dealer regelt namelijk alles omtrent de afhandeling. Flexibiliteit en individualiteit staat hierbij centraal. In samenwerking met de BMW Motorrad dealer kunnen wij je niet alleen interessante tarieven bieden, maar vooral ook gunstige voorwaarden. Want voor leasing, financiering en verzekering heeft u dan dezelfde vertrouwde gesprekspartner als voor onderhoud, reparatie en schadeherstel.

Bent u nog op zoek naar uw nieuwe gebruikte BMW motorfiets? Bekijk onze jong gebruikte motorfietsen op voorraad.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1