Onderhoud van uw BMW motor

Uw BMW motorfiets verdient alleen het allerbeste. Daarom is goed onderhoud ook van groot belang. U verlengt niet alleen de levensduur van uw BMW motor maar u zorgt er ook voor dat u veilig kunt rijden. Onze medewerkers bij Broekhuis Motorrad beschikken over specifieke kennis, daarnaast maken zij alleen maar gebruik van hightech apparatuur en originele onderdelen waardoor wij premium service bieden voor een scherpe prijs.

Onderhoud verlengt de levensduur van uw motor

Bij Broekhuis Motoren kunt u terecht voor service en onderhoud aan uw BMW motor. Regelmatig onderhoud aan uw motor zorgt voor verlening van de levensduur.

Onderhoudswerkzaamheden aan uw motor plannen wanneer het u uitkomt? Dat kan gemakkelijk online maar uiteraard ook telefonisch.

BMW motor onderhoud
BMW motor bergen

Seizoenscheck

Wanneer de eerste zonnestralen te voorschijn komen begint het al te kriebelen, de motor kan weer de schuur uit. Het is natuurlijk belangrijk dat alles in orde is, speciaal om dit de controleren, hebben wij de seizoenscheck.

BMW motorband

Banden motoren

De banden van uw motorfiets zijn het enige contact tussen uw motorfiets en de weg. Ze zorgen voor grip onder bijna alle weersomstandigheden en bepalen voor een groot gedeelte het weggedrag. De juiste banden verhogen uw veiligheid op de weg.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1