APK-keuring bij Broekhuis

Om de verkeersveiligheid te bevorderen is er naast regulier onderhoud de jaarlijks verplichte Algemene Periodiek Keuring (APK). De APK keuring is voor auto’s vanaf vier jaar oud (bij dieselmodellen drie jaar oud). Tijdens deze keuring controleren wij alle aspecten van uw auto op het gebied van veiligheid.

Het basistarief voor de APK-keuring van uw MINI is € 44,25. Is uw MINI toe aan regulier onderhoud? Combineer de periodieke onderhoudsbeurt dan met de APK. Uw MINI is dan in één keer klaar.

Waarom een APK keuring?
Naast het feit dat een APK keuring wettelijk verplicht is, waarborgt het ook de veiligheid van u en uw medeweggebruikers. Zo houden we het samen veilig onderweg. Tijdens een APK wordt uw auto bij Broekhuis gecheckt op de belangrijkste veiligheidsaspecten. Wij controleren uw auto tijdens de keuring onder andere op de slijtage van uw banden en de staat van uw remmen. Maar ook houden wij rekening met een aantal milieuaspecten, zodat we met zijn allen bijdragen aan een gezonde leefomgeving.

Wilt u meer weten over de APK? Bekijk dan de video of plan direct een APK! 

APK bij Broekhuis MINI
Voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) krijgt u een herinnering van de overheid. Ook voor de APK is uw MINI dealer het aangewezen adres. We doen alles wat nodig is voor de verkeersveiligheid. Mocht er iets meer nodig zijn, dan krijg u een heldere prijsopgave vooraf. Afspraak is afspraak. 

Het basistarief voor de APK-keuring van uw MINI is € 44,25. 
Alle tarieven zijn inclusief btw, exclusief € 7,75 afmeldkosten en afhankelijk van de datum van eerste toelating van uw MINI.

  • Heeft u een MINI van ná 31-12-2005 dan bedraagt de APK € 36,50. Dit bedrag is inclusief het uitlezen van het storingsgeheugen.
  • Heeft u een MINI van vóór 31-12-2005, dan kost de APK € 27,50,-.
  • Een viergastest (benzine) kost € 42,50,- en een roetmeting (diesel) € 51,50,-.

Benieuwd wanneer uw APK verloopt?

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1