• Koopprijs vanaf € 92.224

De eerste BMW iX: Pionier van een nieuw tijdperk

Ontstaan uit een visie. Gemaakt voor elektrisch rijden. De BMW iX biedt dankzij efficiënte BMW eDrive technologie en elektrische vierwielaandrijving een buitengewone actieradius en een indrukwekkende acceleratie vanuit stilstand. Het intelligente BMW Operating System 8 houdt zichzelf altijd up-to-date en laat zich volledig intuïtief bedienen.

Meer dan 600 KM* actieradius met de BMW iX

Met een actieradius van meer dan 600 km* is de BMW iX xDrive50 (BMW iX xDrive40: meer dan 400 km*) bij uitstek geschikt voor zowel de stad als lange afstanden. Dankzij zijn zeer efficiënte bouwwijze beschikt hij over uitstekende aerodynamische eigenschappen. Dat is te merken aan zijn lage stroomverbruik van minder dan 21 kWh/100 km en zijn uitstekende Cw waarde van slechts 0,25, die ongeëvenaard gering is in zijn segment.

De BMW iX met meer dan 500 PK*

De BMW iX levert met twee krachtige elektromotoren en de elektrische BMW xDrive vierwielaandrijving uitstekende prestaties: met meer dan 500 pk* accelereert de BMW iX xDrive50 in minder dan 5 seconden van 0 tot 100km/h (BMW iX xDrive40: meer dan 300 pk*; 0–100 km/h in 6 sec.). Het direct beschikbare koppel en de vloeiende acceleratie vanuit stilstand zorgen ervoor dat de BMW iX spontaan en met uiterste precisie reageert op iedere beweging van het stroompedaal. Tegelijkertijd biedt de SAV opvallend soevereine en kenmerkende elektrische rijeigenschappen.

Ons iX aanbod

BMW iX xDrive40 Excellence Pack

BMW iX

xDrive40 Excellence Pack
501 km | 2022 | Elektrisch | Automaat
Financieren vanaf € 1.725 p/m maandtermijn o.b.v 60 maanden en 5.99% rente.
Kopen: € 105.378
Bekijk deze iX
BMW iX xDrive40 High Executive 71 kWh

BMW iX

xDrive40 High Executive 71 kWh
15 km | 2022 | Elektrisch | Automaat
Financieren vanaf € 1.771 p/m maandtermijn o.b.v 60 maanden en 5.99% rente.
Kopen: € 108.225
Bekijk deze iX
Bekijk ze allemaal

120 KM actieradius in minder dan 10 minuten

Met een laadcapaciteit tot 200 kW (BMW iX xDrive40: tot 150 kW) laadt de accu van de BMW iX aan een openbaar snellaadstation in minder dan 40 minuten op van 10 tot 80% van de totale accucapaciteit. Thuis kunt u uw BMW iX xDrive50 gemakkelijk aan uw BMW Wallbox of het Slimme laadpunt van Alfen met 11 kW in minder dan 11 uur weer volledig opladen (BMW iX xDrive40: in minder dan 8 uur). De BMW meegeleverde noodlaadkabel, de laadkabel voor openbaar opladen en de BMW Charging Card voor toegang tot het openbare laadnetwerk van BMW Charging behoren tot de standaarduitrusting.

Een nieuwe invulling van design met de BMW iX

Royale oppervlakken met weinig karakterlijnen bepalen de unieke, een als een geheel vormgegeven carrosserie van de BMW iX. Ieder detail past naadloos in de moderne vormtaal en daardoor lijkt het alsof de BMW uit een gietvorm is vervaardigd. Deze aerodynamisch zeer efficiënte vormgeving zorgt samen met specifkeke kenmerken zoals de taps naar achteren lopende ‘Streamflow’ ruitpartij voor de uitstekende Cw waarde van slechts 0,25. Voor het eerst zijn verzonken portiergrepen en raamstijlloze portieren toegepast bij een BMW SAV, waarmee de voortrekkersrol al bij de eerste aanblik duidelijk wordt.

BMW iX Shy Tech Concept

Het Shy Tech concept stelt de inzittenden centraal en houdt de moderne technologie op de achtergrond totdat die gewenst of nodig is. Een onzichtbare intelligentie, die in de gehele BMW iX is terug te zien: bijvoorbeeld in de nierengrille, die dienst doet als intelligent podium voor cameratechniek, radarfuncties, moderne sensoren en verwarmingselementen. Of in de onzichtbaar geplaatste luidsprekers van het audiosysteem en het minimalistische bedieningsconcept in het interieur.

Lievelingsplek op wielen

De binnenruimte van de BMW iX is een unieke plek voor ontspanning en de inrichting getuigt van modern interieurdesign. Elementen zoals het vlakke dashboard, het daarop geplaatste grote BMW Curved Display of de slanke stoelen zijn afgewerkt met kleuren en materialen zoals bij meubelstukken. De vrijstaande, zwevende middenconsole zonder middentunnel en het grootste ooit in een BMW gemonteerde glazen panoramadak (optioneel), zorgen voor een indrukwekkend en uitnodigend gevoel van ruimte.

BMW iDrive

Het nieuwe BMW iDrive bedieningsconcept is gericht op een volledig holistische interieurbeleving en laat u voor het eerst op natuurlijke en emotionele wijze communiceren met uw BMW. Maak kennis met de intelligente digitale assistenten, die reageren op uw stem en gebaren en het verblijf in uw BMW iX zo aangenaam mogelijk maken. Als aanvulling op de haptische BMW iDrive touchscreens was het infotainmentsysteem van uw BMW nog nooit op zo'n natuurlijke wijze te bedienen.

De iX

  • Koopprijs vanaf € 92.224

Belangrijke kenmerken 

  • BMW Curved Display
  • Meer dan 400km* actieradius
  • Van 0 naar 100 km/h in iets meer dan 6 seconden
  • Meer dan 90 km snelladen in 10 minuten
  • iDrive Controller
  • Maximaal vermogen: 326pk (240 kW)
  • Laadvermogen 645 kg
  • Topsnelheid van 200 km/h
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1