Broekhuis is een familiebedrijf dat sinds 1932 in Midden-, Oost- en Noord-Nederland actief is als partner in mobiliteit. Verspreid over ruim 85 vestigingen levert ons bedrijf een totaalpakket aan producten en diensten waarmee onze particuliere en zakelijke klanten onbezorgd mobiel zijn én blijven. We verkopen auto’s, bedrijfswagens, fietsen en campers. Daarnaast bieden we veel diensten aan: onderhoud, reparatie, schadeherstel, bedrijfswageninrichting, verzekeren, leasen, huren en financieren. Dat doen we met een persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak. Mobiliteit is namelijk mensenwerk. Dat is onze stellige overtuiging en daar zetten onze medewerkers zich elke dag voor in.

Uitgebreid dienstverleningspakket

Alles van A tot Z geregeld
Met Broekhuis Lease, Broekhuis Autoschade, Broekhuis Inkoopservice, Broekhuis Autoverhuur, Broekhuis Business Services, Broekhuis Carplus, Broekhuis Fietsen, Broekhuis Campers, Broekhuis Financieringen en Broekhuis Verzekeringen zijn we dé specialist op het gebied van mobiliteit. Door onze schaalgrootte kunnen wij snel schakelen en hebben we de scherpste tarieven.

Men kan bij ons terecht voor onder andere:

  • Aankoop & advies
  • Nieuw & Occasion
  • Onderhoud & reparatie
  • Bedrijfswagens & bedrijfswageninrichting
  • Autoverhuur & shortlease
  • Private lease & zakelijke lease
  • Financieringen & verzekeringen
  • Schadeherstel
  • Fleet sales
  • Wagenparkbeheer

Broekhuis beweegt mensen
De dagelijkse drijfveer van onze medewerkers is niet alleen de auto, fiets of camper, maar vooral de mens achter het stuur. Daarom staat achter de naam Broekhuis: beweegt mensen. Wij doen iedere dag ons uiterste best om het beste in onszelf naar boven te halen. Dit doen we zodat u onbezorgd mobiel blijft. Dit alles doen wij met een team van 1.800 medewerkers die samen zeer betrokken zijn en willen blijven.

Hoe dan ook helpen

Mobiliteit is en blijft mensenwerk. Daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Om dit doel na te streven, werken alle Broekhuis-medewerkers vanuit de kernwaarden ‘mensgericht’ en ‘oplossingsgericht’. Wij beloven u hoe dan ook te helpen, u recht in de ogen te kijken, u thuis te laten komen en altijd in uw buurt te zijn. Deze vier klantbeloftes zijn de bouwstenen van onze organisatie. Hiermee zijn wij groot geworden en blijven wij onszelf ontwikkelen.

Broekhuis in de maatschappij

Wij geloven in een mooie toekomst en werken daar dan ook hard voor. Door onze gerichte maatregelen en beleidskeuzes op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), beschikken wij over het certificaat ‘Erkend Duurzaam’ van Het Instituut voor Duurzame Mobiliteit. Vandaag ondernemen en investeren in morgen; dat verstaan wij onder duurzaam ondernemen.

Broekhuis Helpt

Niet alleen de toekomst is belangrijk, ook het hier en nu en de maatschappij om ons heen zijn van belang. Daarom willen wij maatschappelijk in verbinding staan. Onze focus hierbij ligt op de ontwikkeling van talent en mensen fysiek in beweging brengen.
Met Broekhuis Helpt sponsoren wij verschillende goede doelen rondom dit thema en sponsoren wij sportverenigingen in ons verzorgingsgebied. Sport zien wij namelijk als belangrijk instrument om mensen in beweging te brengen. Ook organiseren we zelf sportevenementen waarbij we geld inzamelen om goede doelen mee te kunnen steunen; een ideale combinatie.

De toekomst tegemoet

Om ook in de toekomst hét adres te zijn voor alle mobiliteitsvraagstukken, blijven wij ons ontwikkelen. Zo houden we de gesprekken aan de Haagse duurzaamheidstafels over het klimaatbeleid en de impact hiervan op de branche zeer nauwkeurig in de gaten. Denk bijvoorbeeld aan de elektrificatie van voertuigen. Past elektrisch rijden bij u? Ontdek meer over elektrisch rijden via: Elektrisch rijden.

Elektrificatie
Kortom, Broekhuis is dé specialist op het gebied van mobiliteit met oog voor de mens achter het stuur. Nu en in de toekomst.
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1