Broekhuis is een familiebedrijf dat sinds 1932 in Midden-, Oost- en Noord-Nederland actief is als partner in mobiliteit. Verspreid over 61 vestigingen vertegenwoordigen wij 16 automerken en 6 bedrijfswagen merken. Naast deze dealervestigingen bieden wij een uitgebreid dienstverleningspakket voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Uitgebreid dienstverleningspakket

Alles van A tot Z geregeld
Met onder andere Broekhuis Lease, Broekhuis Autoschade, Broekhuis Autoverhuur, Broekhuis Business Services, Broekhuis Carplus, Broekhuis Financieringen en Broekhuis Verzekeringen is Broekhuis dé specialist op het gebied van mobiliteit. Door onze schaalgrootte kunnen wij snel schakelen en hebben we de scherpste tarieven.

Men kan bij ons terecht voor onder andere:

  • Aankoop & advies
  • Nieuw & Occasion
  • Onderhoud & reparatie
  • Bedrijfswagens & bedrijfswageninrichting
  • Autoverhuur & shortlease
  • Private lease & zakelijke lease
  • Financieringen & verzekeringen
  • Schadeherstel
  • Fleet sales
  • Wagenparkbeheer

Broekhuis beweegt mensen
De dagelijkse drijfveer van onze medewerkers is niet alleen de auto, maar veel meer de mens in en achter de auto. Daarom staat achter de naam Broekhuis: beweegt mensen. Ons motto is: ‘alles voor een enthousiaste klant’. Met dit motto halen wij het beste uit onszelf naar boven zodat iedere klant onbezorgd mobiel blijft. Dit alles doen wij niet met een klein team, inmiddels bestaat het team van Broekhuis uit meer dan 1.800 medewerkers die samen zeer betrokken zijn en willen blijven.

Hoe dan ook helpen

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Om dit doel na te streven werken alle Broekhuis medewerkers vanuit de kernwaarden ‘mensgericht’ en ‘oplossingsgericht’. Wij beloven dan ook u hoe dan ook te helpen, u recht in de ogen te kijken, u thuis te laten komen en altijd in uw buurt te zijn. Deze vier klantbeloften zijn de bouwstenen van onze organisatie. Hiermee zijn wij groot geworden en blijven wij onszelf ontwikkelen.

Broekhuis in de maatschappij

Wij geloven in een mooie toekomst en werken daar dan ook hard voor. Door onze gerichte maatregelen en beleidskeuzes op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, beschikken wij over het certificaat ‘Erkend Duurzaam’ van Het Instituut voor Duurzame Mobiliteit. Vandaag ondernemen en investeren in morgen; dat verstaat Broekhuis onder duurzaam ondernemen.

Broekhuis Helpt

Niet alleen de toekomst is belangrijk, ook het hier en nu en de maatschappij om ons heen zijn van belang. Daarom willen wij maatschappelijk in verbinding staan. Onze focus hierbij ligt op de ontwikkeling van talent en mensen fysiek in beweging brengen.
Met Broekhuis Helpt sponsoren wij verschillende goede doelen rondom dit thema en sponsoren wij sportverenigingen in ons verzorgingsgebied. Sport zien wij namelijk als belangrijk instrument om mensen in beweging te brengen. Ook organiseren we zelf sportevenementen waarbij we geld inzamelen om goede doelen mee te kunnen steunen; een ideale combinatie.

De toekomst tegemoet

Om ook in de toekomst het adres te zijn voor alle mobiliteitsvraagstukken blijven wij ons ontwikkelen. Zo houden we de gesprekken aan de Haagse duurzaamheidstafels over het klimaatbeleid en de impact hiervan op de autobranche zeer nauwkeurig in de gaten. Denk bijvoorbeeld aan de elektrificatie van voertuigen. Past elektrisch rijden bij u? Ontdek meer over elektrisch rijden via: Elektrisch rijden.

Elektrificatie
Kortom, Broekhuis is dé specialist op het gebied van mobiliteit met oog voor de mens in en achter de auto. Nu en in de toekomst.
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1