Bedrijfswageninrichtingen op maat

Wilt u onbezorgd mobiel werken? Bij Broekhuis Carplus bieden we bedrijfswageninrichtingen op maat. Onze technici zijn experts in het inbouwen van bedrijfswageninrichting voor ieder merk en model bedrijfswagen, waarbij ze onder andere gebruikmaken van producten van Sortimo.

Marktleider op het gebied van bedrijfswageninrichtingen

Sortimo is de marktleider op het gebied van bedrijfswageninrichtingen en biedt op maat oplossingen voor uw werkzaamheden. Naast bedrijfswageninrichtingen levert Sortimo BOXXen, koffers, ladingbeveiliging en mobiele werkstations om het werk van vakspecialisten makkelijker, efficiënter en veiliger te maken. Als trotse ProPartner van Sortimo biedt Broekhuis Carplus het volledige assortiment van Sortimo en werken wij mee aan het beter inrichten van uw werkzaamheden op de werkvloer.

De voordelen van Sortimo

Sortimo levert alleen hoge kwaliteit materialen die uitvoerig getest worden. Zo weet u zeker dat uw onderdelen en dure apparatuur veilig opgeborgen liggen tijdens het rijden en gebruik op locatie. Hierdoor gaan materialen langer mee en bespaart u geld!

Efficiënt werken scheelt kostbare tijd. Met behulp van Sortimo bespaart u tijd die verloren gaat aan het vinden, ordenen en meenemen van spullen. Hierdoor gaat u steeds efficiënter te werk.

Na uitvoerige crashtesten weet u zeker dat u veilig met Sortimo inrichting op weg gaat. Ook tijdens een ongeval blijven uw spullen veilig opgeborgen wat extra letsel en schade voorkomt.

Met bedrijfswageninrichting van het merk Sortimo bevordert u het imago van uw bedrijf door een professionele uitstraling en een goed ingerichte werkvloer.

U kan ook onze brocures van Sortimo per merk downloaden en de mogelijkheden voor uw bedrijfsbus ontdekken.

Bedrijfswageninrichting Sortimo

Breed assortiment aan Sortimo producten

Sortimo biedt een breed assortiment aan producten die compatibel zijn voor uw werkzaamheden. Zo past al uw gereedschap op één plek en creëert u een geordende werkomgeving in uw bedrijfswagen. Ontdek hieronder de mogelijkheden.

Bedrijfswageninrichting SR5 /FR5

SR5 en FR5 systemen

Sortimo maakt gebruik van de slimme SR5 en FR5 systemen voor uw bedrijfswageninrichting die het werken met gereedschap, onderdelen en dure apparatuur nog makkelijker maken. Lees hier alles over de nieuwste generatie bedrijfswageninrichting van Sortimo.

Mobiel Werken: Workmo, sContainer en ProClick

Mobiel werkstation

Door middel van een mobiel werkstation en het ProClick systeem van Sortimo is uw gereedschap binnen handbereik tijdens uw werkzaamheden en bespaart u tijd met het zoeken naar de juiste materialen. Lees alles over de verschillende mogelijkheden van Workmo, sContainer en ProClick.

Veilig Werken: ladingbeveiliging

Ladingbeveiliging

Veilig werken staat bij Sortimo voorop! Daarom kan uw bedrijfswageninrichting uitgerust worden met de juiste ladingbeveiliging voor al uw goederen. Lees hier alles over ladingbeveiliging zodat u veilig en gerust de weg op kan.

Georganiseerd werken: BOXXen en Koffers

BOXXen en Koffers

Naast veilig werken, draait een werkplek en bedrijfswagen om efficiënt en makkelijk werken. Veel tijd gaat verloren aan het zoeken en ordenen van gereedschap. Lees hier hoe Sortimo u hierbij helpt met het brede assortiment aan BOXXen en koffers.

Bedrijfswagen personaliseren

De specialisten van Broekhuis Carplus houden zich bezig met alle mogelijke vormen van in- en opbouw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inbouwen van track en trace systemen, standkachels, dubbele cabines, carkits en alarmen. Zo personaliseren zij uw bedrijfswagen geheel naar uw wensen en maken uw werk daarmee een stuk aangenamer.

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze bedrijfswageninrichtingen? We helpen u graag!

Bedrijfswagen personaliseren

Producten voor uw bedrijfswageninrichting

Bij het inrichten van uw bedrijfswagen kunt u denken aan laadruimtebekleding, een dubbele cabine, verlichting, vastzetsystemen en meer. Meer weten over specifieke producten en merken waar we mee werken? Ontdek de mogelijkheden en vind de bedrijfswageninrichting die bij u past! 

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden

Komt u er niet helemaal aan uit? De specialisten van Broekhuis Carplus helpen u graag verder met al uw vragen! Wij vertellen u alles over de mogelijkheden met bedrijfswageninrichting van Sortimo. Neem gerust telefonisch of per mail contact op voor meer informatie over het brede assortiment aan producten.

De heer / mevrouw
De specialisten van Broekhuis Carplus staan voor u klaar met bedrijfswageninrichtingen op maat!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1