Bedrijfswageninrichtingen op maat

We hebben al vele jaren ervaring met het inbouwen van bedrijfswageninrichtingen op maat. Elk project is anders, waardoor we altijd weer nieuwe oplossingen moeten bedenken voor de vraagstukken van klanten. Dit maakt ons werk leuk en uitdagend. Hoe kunnen we voor u de perfecte bedrijfswageninrichting bouwen? Deze klanten gingen u voor!

Ballast Nedam

De klant

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. Onze mensen zijn onze grootste kracht. Al meer dan 140 jaar maken we iconische bouwwerken die bijdragen aan een veilige en gezonde leefomgeving.

511 Projecten - 23 Nationaliteiten - 1815 Werknemers - 28 Locaties

We geloven dat we duurzame groei kunnen realiseren door onszelf continu te blijven uitdagen om te verbeteren. Als mens en als professional. Het betekent dat we altijd willen leren, ons aanpassen, groeien en verbeteren. Zo zijn we innovatief, gebruiken we nieuwe technieken, zijn we nieuwsgierig en zoeken we naar de beste oplossingen. Als uitdagers leggen wij de lat hoger en zetten we ons altijd in voor verbetering.

Wij zijn Ballast Nedam. We Challenge to Improve.

De samenwerking

Ballast Nedam heeft voor de diverse Broekhuis bedrijven gekozen vanwege onze integrale turnkey aanpak. Zo neemt men de Ford modellen af bij Broekhuis Ford Zeist en worden alle voertuigen door Broekhuis Carplus voorzien van diverse maatwerkoplossingen. Dit gaat bijvoorbeeld om de inrichting van laadruimte bescherming inclusief een vooraf samengestelde Sortimo inrichting waar de nodige signalering en bestickering aan wordt toegevoegd. Broekhuis Carplus, de beste optie voor uw bedrijfswagen!

Het project heeft na de grondige voorbereiding een zeer strak proces gekregen met minimale transport bewegingen: zowel het voertuig als het maatwerkpakket worden vooraf gekozen en in bestelling gezet bij BBS (Broekhuis Business services). Het voertuig komt na productie rechtstreeks binnen bij Broekhuis Carplus waar we het vooraf bestelde maatwerkpakket monteren. Het unieke is dat ook het technisch klaar maken en het poetsen voor aflevering gebeurt op locatie bij Carplus. Daarna gaat het voertuig rechtstreeks op transport naar de gekozen aflever locatie. Uiteraard getransporteerd door Broekhuis Transport!
 
Wilt u ook als klant centraal staan in de voor u meest optimale manier van samen werken?

Stokvis-Service

De klant

Stokvis-Service onderdeel van de Stertil Group uit Kootstertille. Wij dragen zorg voor het installeren, repareren, kalibreren en onderhouden van:

  • Hefbruggen
  • Docks en Deuren
  • APK Meetmiddelen
  • Airco-apparatuur
  • Wielservice

Ook kunt u bij ons terecht voor:

  • NEN-3140
  • ISO kalibraties
  • Zichtkeuringen aan uw arbeidsmiddelen

Met zo'n 60 servicemonteurs op de weg neemt Stokvis Service de zorg uit handen, waardoor u tijd vrij houdt voor de meer primaire zaken in uw bedrijfsvoering. Onze servicebussen zijn uitgerust met het Track & Trace-systeem. Hierdoor kunnen wij eenvoudig zien welke monteur snel ter plaatse kan zijn. 

De samenwerking

Stokvis-Service heeft voor Broekhuis Carplus gekozen vanwege het zeer brede assortiment, de centrale ligging van de vestiging te Harderwijk en het merk Sortimo bedrijfswageninrichting. Samen met de Opel dealer is er een zeer prettige en professionele samenwerking ontstaan. Zo wordt er jaarlijks gekeken of er dingen slimmer of beter kunnen. Dit kan gaan over de standaard samengestelde inrichting per PMC (Product Markt Combinatie) of bijvoorbeeld over de locatie van het tellen van het rijdende magazijn. Zo wordt de over te bouwen inrichting of de nieuwe inrichting voorzien van enkel getelde onderdelen. Op deze manier zorgen we voor een frisse start voor de service monteur. Dit tellen gebeurt sinds kort op de inbouwlocatie waarbij de monteur gelijk het voertuig turnkey mee kan nemen naar de volgende opdracht! Samen met Stokvis heeft Carplus een CE goedgekeurde kraan ontwikkeld met name vanwege de concrete vraag van de klant. Hieruit is de Hendi Laadkraan ontstaan. Zie Hendi-laadkraan voor bedrijfswagens

Wilt u ook als klant centraal staan in de voor u meest optimale manier van samenwerken

Vermeerplein Groep

De klant

VpG Techniek
Het is pas goed als het beter is

Als technisch dienstverlener is het logisch dat u altijd goed werk wilt leveren. Uw klanten verwachten namelijk niet minder. Sterker nog, bij VpG Techniek vinden we dat onze klanten nog veel méér mogen verwachten. Meer slimmigheid, meer betrokkenheid, meer snelheid en meer flexibiliteit. En niet te vergeten: meer oog voor mens en milieu. Daarom gaan we op al die terreinen graag een stapje verder. Want het is pas goed als het beter is.

De samenwerking

De Vermeerplein Group en dan specifiek VpG Techniek heeft voor Broekhuis Carplus gekozen vanwege de synergetische aanpak van Broekhuis Carplus. Zo is de samenwerking met het wagenparkbeheer van VpG Techniek vanuit Broekhuis Ford en Carplus zeer prettig en weten we door gebruik te maken van dezelfde systemen altijd over welk voertuig er gesproken wordt en wat daarvoor de specifieke inbouwwensen zijn. Broekhuis Carplus zorgt ervoor dat de monteur van VpG Techniek op de slimste manier “van zijn bus naar de klus” kan komen. Zo verzorgen wij naast de Sortimo SR5 inrichtingen ook de persoonlijke beschermingsmiddelen en de laadruimtebeveiliging.

Wilt u ook als klant centraal staan in de voor u meest optimale manier van samenwerken?

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1