Hendi-laadkraan: de ideale en betaalbare hijshulp tot 250 kg

Zwaar materieel in uw bedrijfswagen tillen is geen pretje, zeker niet als u dat vaker moet doen. Om daar een oplossing voor te bieden, heeft Broekhuis Carplus in samenwerking met lokale partners een unieke hijshulp ontwikkeld: de Hendi-laadkraan, inclusief een CE-goedkeuring! Zwaarder materieel tot 250 kilo staat zonder enige moeite zo in uw laadruimte.

Een unieke laadkraan met toegevoegde waarde

Met onze Hendi-laadkraan tilt u eenvoudig zware dingen in uw laadruimte, zoals materiaalboxen, oliedrums en gereedschapskisten. Deze innovatieve laadkraan is voorzien van een elektrische lier en neemt u al het zware hijswerk volledig uit handen. Wie vaak zware dingen tilt, weet maar al te goed dat dit op de lange duur kan leiden tot gezondheidsklachten, zoals een versleten rug of pijnlijke gewrichten. Met onze Hendi-laadkraan behoort dat schadelijke tilwerk tot het verleden en houdt u meer energie over voor uw kerntaken als ondernemer. Daarnaast werkt de laadkraan een stuk sneller en efficiënter in vergelijking met handmatig tillen.

Hendi-laadkraan

Goedgekeurde kwaliteit en vakkundige inbouw

Er zijn diverse oplossingen voor het tillen van zware materialen in de markt, maar ons doel was een betaalbare en solide oplossing inclusief keurmerk, en deze was er tot op heden niet. Tot nu!

Hendi-laadkraan

De Hendi-laadkraan is voorzien van de CE-markering, wat betekent dat hij voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Uiteraard bent u verzekerd van een deskundige montage van de Hendi-laadkraan in uw laadruimte. Onze inbouwspecialisten zorgen voor een solide constructie, die garant staat voor een betrouwbare verankering. Ook is hij Arbo-goedgekeurd. Kortom, deze unieke laadkraan voor uw bedrijfswagen staat voor kwaliteit, minimaliseert uw fysieke belasting, biedt u alle gemak van de wereld en tilt het interieur van uw bedrijfswagen naar een hoger niveau.

En de prijsstelling? Die zal u aangenaam verrassen. De aanschafprijs is nog geen € 2.000,- (excl. BTW), met CE-keurmerk en inclusief deskundige inbouw door onze specialisten.

Persoonlijke service bij Broekhuis Carplus

Als klant bent u bij Broekhuis Carplus verzekerd van een vast aanspreekpunt en persoonlijke service. Onze inbouwstations bevinden zich in Harderwijk, Goor en Beverwijk, maar bepaalde werkzaamheden kunnen we ook op locatie voor u verrichten.

Meer weten over de Hendi-laadkraan voor bedrijfswagens? Neem contact op via onderstaand formulier voor meer informatie of een vrijblijvend inbouwvoorstel!

De heer / mevrouw *
Selecteer het product
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1