Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

9,3 gemiddeld
3.640 reviews
9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed advies van ervaren personeel"

"Onlangs heb ik een Mini gekocht in Enschede. Ik ben goed geholpen en kreeg eerlijk advies."

2022-05-25 | Laura, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en begrip vol "

"De verkoper (Cas)was heel vriendelijk en begrip vol. Heeft het netjes gedaan ."

2022-05-25 | Eijsbouts , | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Bespreking werd ervaren als zeer professioneel. "

"Ik kwam met een bepaald doel en werd zeer goed geholpen. Geen omheen gepraat over mooier ietsvertellen dat het was."

2022-05-25 | Gerjan, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Weer goed werk geleverd door Broekhuis Zeewolde "

"Altijd weer een prettige afstemming en professionele manier onderhoud geleverd aan mijn auto. En ook erg fijn dat de auto wordt opgehaald en teruggebracht."

2022-05-25 | Marco , | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende communicatie met Rik"

"Van het begin tot het eind een hele goede communicatie met Rik Barnhoorn. Het feit dat Broekhuis het risico neemt in het productieproces bij VW is echt een pre voor het bedrijf. Echte ondernemer, en met Rik werd het plaatje compleet."

2022-05-25 | Robin, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Meedenkend, sympathiek en professioneel "

"Zeer prettig contact met verkoper, auto was idd in zeer goede staat zoals vermeld. Snelle afwikkeling en toen er een kleine reparatie nodig was, is dat snel opgelost bij mij in de buurt. Fijne zaak, ik zou zo teruggaan voor een volgende auto."

2022-05-25 | Daniëlle , | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Ok, altijd tevreden"

"Twee kleine punten van kritiek Het is prettig dat de auto ook van binnen wordt schoongemaakt; de bagageruimte leek wel vergeten Op de checklist staat aangevinkt dat de klok op zomertijd is gezet, dat bleek niet het geval. Geen ramp maar zoiets geeft dan twijfel over de andere vinkjes. Tenslotte, de pluspas. Op zich een goed initiatief maar in mijn geval lastig met het onderdeel pechhulpdienst omdat mijn caravan niet mee mag doen waardoor ik voor pechhulpdienst op de anwb ben aangewezen."

2022-05-25 | Ed, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"word altijd prima geholpen"

"hele fijne service, altijd thuis gebracht na inleveren auto voor beurt en weer thuis opgehaald als de auto klaar is."

2022-05-25 | Jannie, | Broekhuis Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Netjes geholpen"

"Alles goed verlopen"

2022-05-25 | Rob, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Onze FordKuga staat na reparatie weer te shinen"

"Veel dank !!"

2022-05-25 | M Allewelt, | Autoschade Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zeer goede service en fijne ontvangst"

"ik ben nu een paar keer geweest 1 x voor een update van het systeem en nu voor het eerste onderhoud van onze auto . wij zijn in beide gevallen erg fijn ontvangen en netjes behandeld bij het onderhoud zag de monteur dat er een update was voor het navigatie systeem en er werd gelijk gevraagd of ze dat gelijk konden doen koste een uurtje extra maar dan was het gelijk gedaan en alles weer up to date . dus super tevreden en op vragen van mijn vrouw over het elektrisch rijden kregen eerlijk te horen dat we beter nog even kunnen wachten omdat de afstanden die wij rijden te groot zijn met de huidige accu pakketten zodat wij te vaak zouden moeten laden in de hoop dat er met 1 of 2 jaar grotere afstanden mogelijk zijn zodat we bij Peugeot kunnen blijven"

2022-05-25 | Ronny, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"kleine servicebeurt uitstekend uitgevoerd"

"Nieuwe ruitenwissers erop gezet , voor en ook achter , werken uitstekend, je hoort ze niet , geen vegen , auto remvloeistof bijgevuld plus wat motor olie en koelvloeistof, auto rijdt heerlijk , bandenspanning bijgewerkt, niets op aan te merken"

2022-05-25 | Frank, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik niet enthousiast

"kan beter"

"ik ben wel gastvrij ontvangen. Er werden een aantal suggesties gedaan , waarmee ik niet akkoord ben gegaan. De airco zou vervangen moeten worden , uiteindelijk nog een 8 in de beoordeling. Ruitenwissers waren luidruchtig, klopt maar ze werken nog prima. Remschijven vervangen, naar mijn oordeel te snel bij 30.000 km, Advies is krachtiger remmen , wat ik nu doe. Jammer dat dit alles buiten de garantietijd valt."

2022-05-25 | Dirry Dollen, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel, meedenkend. "

"Zeer correct!"

2022-05-25 | D.A.Nijhuis , | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Snel en goed"

"Net als voorheen bij Nefkens werd ik ook deze keer goed, snel en vriendelijk geholpen."

2022-05-25 | Evert Spijkerman, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"De Onderhoudsbeurt was tot mijn volle tevredenheid uitgevoerd."

"Een groot compliment voor Technicus : Demi van Hees. Mijn Fiësta loopt weer als een naaimachientje. Ik zag dat de mijn automat ook nog gestofzuigd was. Hr.Demi : Heel Hartelijk Bedankt, de 5 sterren zijn dik verdiend. Y.van Ingen Veenbesstraat 370 3765BK Soest."

2022-05-25 | Yvonne , | Broekhuis Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Is Goed"

"Uitstekend"

2022-05-25 | Hielke en Jantje Bron, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"10"

"afspraak gemaakt voor onderhoud en gezegd dat ik wilde wachten de koffie stond klaar extra reparatie is in overleg gegaan kortom alles goed gegaan hele vriendelijke medewerkers en de nota gelijk afgerekend kortom alles heel goed verlopen"

2022-05-25 | Wilma, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"keurig netjes geholpen"

"Ben netjes geholpen door vriendelijke medewerkers zowel bij de aanschaf van een andere auto als het werkplaatspersoneel"

2022-05-25 | H.G Middelweerd, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd prettig om er te komen en vriendelijk als altijd"

"Enkele jaren nu al bij Broekhuis en blijft altijd een goed en duidelijke communicatie over de te uitvoeren werkzaamheden, altijd in overleg en zeer vriendelijke en meedenkend. Bij de balie altijd goed ontvangen en zeer vriendelijk, kennis op hoog niveau en oplossingsgericht"

2022-05-25 | Eddy, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service en volgens afpraak"

"Reparatie is keurig uitgevoerd en de auto is na afloop gewassen."

2022-05-25 | Nico, | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vlotte en uitstekende service "

"Duidelijk wat de de reparatiekosten zijn, met foto's en tekst via email"

2022-05-25 | Henk , | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig service. "

"Ik had 2 dagen voor mij auto moest komen mij arm en voet gebroken niks aan de hand zeggen ze we halen en brengen je auto. Netjes gedaan heren van Broekhuis."

2022-05-25 | Tony Schouten, | Broekhuis Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Accuraat, vriendelijk en zorgvuldig"

"Het begeleiden van de keuze van een nieuwe auto en de afhandeling van een en ander wekt veel vertrouwen. Fijn dat er echt tijd wordt genomen voor alle vragen en dat er zo daadkrachtig wordt gehandeld. Alles bij aflevering tiptop in orde, zowel voor wat betreft de auto als alle documenten."

2022-05-25 | Belinda, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Auto was klaar op afgesproken Tiid"

"Auto was klaar, maar er waren nog wat zaken niet in orde bij de plaatsing van de trekhaak. Worden nog opgelost."

2022-05-24 | Jan, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima, vriendelijk en snel geholpen"

"afspraak online gemaakt voor onderhoudsbeurt en APK. Klantvriendelijk en snel geholpen bij het brengen van de auto en een leenfiets stond klaar. Gebeld over de kosten. Toen de auto weer klaar stond weer gebeld en doorgenomen wat ze gedaan hadden. Onderhoudsboekje was keurig bij gewerkt."

2022-05-24 | Wil, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik voelde me serieus genomen !!"

"Als vrouw zijnde word je niet altijd serieus genomen zeker als het gaat om auto's. Bij Broekhuis ben heel erg vriendelijk en goed behandeld. En bovendien een mooie auto die naar wens rijklaar is gemaakt. Toppers!"

2022-05-24 | Fatima , | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Uiterst vriendelijk en vakkundig geholpen"

"Na eerst telefonisch inlichtingen te hebben ingewonnen bij afdeling verkoop stond de auto voor mij klaar voor een proefrit. Na een succesvolle rit werd de koop gesloten, op voorwaarde dat er een aantal kleine beschadigingen gerepareerd zouden worden. Bij het afleveren bleek dat uitstekend te zijn gedaan, het overtrof mijn verwachtingen. Een van de argumenten om bij Broekhuis een auto te kopen met garantiepakket, is dat ik de auto bij een Broekhuis vestiging bij mij in de regio kan laten onderhouden of, indien nodig, terug te vallen op de garantie. Ik ben tot nu toe erg tevreden."

2022-05-24 | Dorien van Baarsen, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"erg tevreden over het onderhoud van mijn auto "

"ik heb mijn auto weggebracht voor onderhoud en ben er erg tevreden over ik ben netjes en klantvriendelijk geholpen"

2022-05-24 | Rijk Snellen, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig geholpen "

"Kwam onverwacht binnen maar heel goed geholpen en er werd tijd voor me gemaakt. Goeie service en vriendelijke mensen."

2022-05-24 | Winfried, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Eerste klas"

"Receptie altijd zeer klantgericht en geven service die je buitengewoon kunt noemen!"

2022-05-24 | Eduard Mendlik, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima Service"

"Prima service, correcte uitvoering controle, navigatie update en de auto netjes schoon afgeleverd."

2022-05-24 | Margo, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis doe wat ze beloven..."

"Prettige ervaring met autobedrijf Opel broekhuis in Apeldoorn...ik heb een citroen c1 aangeschaft en prettig zaaken kunnen doen..niet dat opdringerig..maar gewoon. ze behandelen je gewoon als klant...en het belangrijkste houden contact met je als klant...en je weet waar je aan toe bent...ik ben dik tevreden en volgend jaar heb ik een nieuwe gebruikte bestelbus nodig...dan kom ik zeker weer bij jullie langs...en we komen er weer uit samen.."

2022-05-24 | Jmj van der mispel, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect "

"Super goede service"

2022-05-24 | Niels , | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Goed met een maar"

"Beurt goed uitgevoerd echter kosten voor leen auto onterecht doorbelast. Door een fout van Peugeot een week lang een leen auto moeten gebruiken echter zelf moeten opdraaien voor de kosten hiervan. Broekhuis erkent dat ze de kosten van de leen auto niet kunnen claimen bij Peugeot en daarom maar bij de klant neerleggen. Slechte zaak. Voorgelegd bij rechtsbijstand, wordt vervolgd."

2022-05-24 | Gebo ICT, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service tegen een goede prijs. "

"Prima service met goede opvolg service door de monteur!"

2022-05-24 | Jan, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima ervaring bij de aankoop van mijn nieuwe auto "

"Onlangs een Volvo V40 gekocht bij de Broekhuis vestiging van Volvo in Groningen. Samen met mijn vriendin op vriendelijke wijze ontvangen. Direct een proefrit kunnen maken en tenslotte op uitstekende wijze verder geholpen. Ook bij de aflevering goede service en uitleg van verkoopadviseur Patrick."

2022-05-24 | Dirk , | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer vriendelijk en bekwaam geholpen"

"Ik ben zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen."

2022-05-24 | Jolanda, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"Opel Crossland gekocht bij Broekhuis Deventer. Werd uitstekend geholpen door Bart. Klein sterretje zagen zij over het hoofd in de voorruit maar wordt kosteloos gerepareerd.. Dik tevreden over de afhandeling betreft de verkoop."

2022-05-24 | Henk de Wit, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima, al jaren zeer goed behandeld."

"Prima, verkoper Erik Haveman al jaren onze vaste verkoper , eerst bij de firma zieleman in Hasselt , toen ging hij werken bij auto palace in ijsselmuiden , wij naar ijsselmuiden , nu verkoper in Apeldoorn , en wij zijn hem weer achterna gegaan voor een nieuwe auto. Dus denk dat dit genoeg zegt , over de service."

2022-05-24 | Hilda, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren