Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

9,3 gemiddeld
498 reviews
4

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis (opel) komt gebreken niet na"

"Ik heb mijn vorige auto bij Broekhuis Ford in Harderwijk gekocht. Omdat ik zeer tevreden was heb ik besloten ook nu een aankoop te doen bij Broekhuis, dit keer bij Opel in Harderwijk. Tot aan de aanschaf van de auto ging alles goed, na de proefrit heb ik aangegeven dat ik bij de echter banden een raar geluid hoorde daar zou nagekeken worden. bij het ophalen van de auto werd er gezegd dat er een steentje in de band zat wat er uit is gehaald, Na een dag rijden in de auto kwam ik er achter dat de banden een brommend en bonkend geluid maakten. Na een korte rit met een monteur heeft de verkoper met moeite besloten om de achterbanden te vervangen en de voorbanden niet omdat er genoeg profiel op zat, profiel op alle banden waren zelfde dat was het probleem ook niet, het brommende geluid en gebonk hoorde bij de eigenschappen van deze banden werd mij verteld, we hebben het over Michelin banden. Dit is een klacht die ik niet eerder ervaren heb met Michelin banden Het is voor mij teleurstellend hoe Broekhuis Opel met deze klacht is omgegaan. Met vriendelijke groet, A.Yirci"

2021-10-23 | Attila Yirci | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima transactie"

"De ontvangst, informatie en verkooptransactie zijn op een professionele en vriendelijke wijze afgehandeld. Zeker een reden om een keer terug te komen"

2021-10-23 | Jan | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Met een goed gevoel mijn auto ingeruild."

"Altijd toch wel weer een dingetje…onderhandelen over de inruilwaarde. Ik moet eerlijk zeggen dat verliep prima. Eerst per mail en daarna op de locatie van Broekhuis in Almelo. In prima sfeer tot een overeenkomst gekomen tot tevredenheid van beide partijen. Wat mij opviel was de gemoedelijke sfeer en de klantgerichtheid binnen het bedrijf. Top…!!! De 3008 kon binnen een week worden opgehaald. Oplevering was op een prettige wijze en de uitleg over de auto was uitstekend. Ook leuk om even voorgesteld te worden aan de heren van de receptie. Dit had ik nog niet eerder meegemaakt. Klein puntje van kritiek, de binnenkant van de auto vertoonde wat gebruikersporen. Dit had wel wat beter gereinigd kunnen worden. Al met al een tevreden klant."

2021-10-23 | Jan-Willem | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"prima adviezen"

"goede advisering m.b.t. aankoop en onderhoud"

2021-10-22 | Harm Hoekerswever | Ford Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Als van ouds de service en het onderhoud."

"Zeer vriendelijke medewerkers,duidelijke uitleg en prijsopgave.Mijn al wat oudere auto kan weer een jaar de weg op,daar kan ik weer op vertrouwen."

2021-10-22 | Dirk | Ford Doorn | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"vriendelijk, keurig en netjes fouten hersteld"

"APK keuring en onderhoudsbeurt laten doen. Bij de eerste rit na dit onderhoud begonnen meerdere lampjes op het display te branden. Na contact met de garage is de auto opgehaald. En de fouten, door een technisch medewerker veroorzaakt, hersteld en de auto weer teruggebracht. Jammer dat dit is gebeurd, maar tevreden over de reactie en snelle afhandeling van de garage."

2021-10-22 | Bram Kraal | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"een beetje teleurgesteld"

"De haal- en brengservice is heel klantvriendelijk en een uitkomst voor mij. Afspraak kon digitaal worden ingepland. Helaas is niet alles volgens afspraak verlopen. 1. Het opgegeven schadegevalletje (reflector links achter) was niet verholpen. (verkeerde besteld?) 2. Kon hiervoor de volgende dag zelf langskomen. 3. De volgende dag verholpen, echter ook een lamp vervangen, was niet bekend dat deze stuk was. 4. Afspraak dat de bumper met bumperzwart zou worden behandeld is niet gedaan. 5. Afspraak dat de auto gewassen zou worden teruggelverd is niet gedaan. Ben deze nalatigheden niet gewend van mijn dealer."

2021-10-22 | Henk Schenk | Ford Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en netjes geholpen "

"Meedenkend en met vragen kun je altijd terecht."

2021-10-22 | Bert Knol | Opel Dronten | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"+punt Aftersales -punt auto huren"

"Na telefonische afspraak voor groot-onderhoud en APK voor mijn Peugeot Expert is bij afleveren niet door gekomen dat ik een huur-auto had besproken. Dit is alsnog geregeld maar de 1e afrekening voor de huur auto klopte niet. Gelukkig zijn we er na contact uit gekomen en blijf ik toch terug komen bij deze garage! Vriendelijk bedankt."

2021-10-21 | Mart Herink | Peugeot Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Topbedrijf "

"Broekhuis regelt het allemaal perfect!"

2021-10-21 | Richard de Bruin | Lease Harderwijk, Lease Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer klantvriendelijk en behulpzaam."

"Auto voor grote beurt en APK en wederom was de service top. De onderhoudskosten worden besproken en zijn transparant. Het geeft mij een veilig en vertrouwd gevoel dat ik er van op aan kan."

2021-10-21 | Irene | Ford De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service "

"En een goede uitleg van de auto en vriendelijke personeel"

2021-10-21 | Jan van den berg | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Vlotte no nonsense afhandeling."

"We zijn al jaren klant bij Broekhuis, en altijd naar tevredenheid. Auto op de website uitgezocht en besteld. Alles werd vlot in orde gemaakt en de papieren waren binnen 2 dagen binnen. Na 14 dagen kon ik al rijden."

2021-10-21 | Jimmy | Lease Harderwijk, Lease Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vakkundig onderhoud en advies tegen markt conforme prijzen "

"Inmiddels heb ik mijn (nieuw gekochte) Volkswagens al 22 jaar en 570.000 km in onderhoud bij Broekhuis (voorheen Heron) Zwaag. In al die jaren heb ik louter positieve ervaringen over zowel mijn auto’s als het onderhoud. Het onderhoudsadvies is altijd kundig en het geeft vertrouwen als er wordt aangegeven dat een bepaald onderdeel nog niet vervangen hoeft te worden. Dat geeft een goed gevoel dat er wordt meegedacht en bovenal dat het niet alleen gaat om geld te verdienen. Het geeft veel vertrouwen dat, door onderhoud door een VW dealer, met gebruik van officiële VW onderdelen, je een mobiliteitsgarantie krijgt voor heel Europa tot aan de volgende onderhoudsbeurt. Incidenteel is het voorgekomen dat ik mij kon beroepen op ( fabrieks) garantie en daar heb ik louter positieve ervaringen mee."

2021-10-20 | Peter | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en goed geholpen"

"Aflevering auto. To the point, professioneel, genoeg tijd en heldere uitleg."

2021-10-20 | Johan | Ford Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super tevreden!!!"

"Fijn geholpen"

2021-10-20 | Yusuf | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed contact en een prettige service!"

"Contact kwam online tot stand en we zijn voortreffelijk geadviseerd en geholpen door Dennis Mous!"

2021-10-20 | Jacob en Willy Faber | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goed geregeld,en de auto is weer als nieuw."

"Ben tevreden als klant bij jullie garage."

2021-10-20 | Dorrit | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en lekkere koffie"

"Werd goed in/voorgelicht over de mankementen aan de auto"

2021-10-20 | Herman Analbers | Peugeot Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geholpen bij de aankoop van een Volvo V60"

"Voor een nette prijs en dito inruil bij Jelmer Bos een mooie V60 gekocht. Auto stond op afgesproken tijdstip keurig gepoetst en nagekeken in showroom. Lekker flesje wijn erbij. Kortom alles zoals het hoort en een klant behandeld wil en moet worden in een ongedwongen en vriendelijke sfeer."

2021-10-20 | Henk | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Aardige verkoper en goede inruilprijs voor mijn auto."

"Goede ervaring qua aankoop en inruilprijs voor mijn eigen auto."

2021-10-20 | Marcel | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

" mijn ervaring met vertegenwoordigers en iedereen er omheen is geweldig !"

"Vriendelijk en correct zijn alle medewerkers op de werk vloer bij Broekhuis Opel in Zwolle !"

2021-10-19 | Gerda Lourens | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer positief"

"Prettig contact"

2021-10-19 | Gijs | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig goed en bekwaam "

"Goede communicatie met klant"

2021-10-19 | Ben Gijsbertse | Ford Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Wij zijn prettig en goed begeleid bij het kopen van een auto."

"Er is goed geluisterd naar onze wensen bij het zoeken naar een auto die bij ons past. Keurig afgeleverd met duidelijke uitleg. Hartelijk dank."

2021-10-19 | Fam. A Scheer van der | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Helder en duidelijk."

"Bij de aankoop van onze nieuwe auto heel goed geholpen."

2021-10-19 | Wilhelm | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ze zijn snel en serviceverlenend"

"Ik woon in Haarlem en de Broekhuis-dealer waar de Volvo van mijn keuze stond, zit in Hoogeveen. Dat bleek geen probleem. De auto werd naar Haarlem gereden waar ik een proefrit maakte. De schatting van mijn in te ruilen Alfa Romeo Mito ging op basis van foto's en verder verliepen de onderhandelingen keurig volgens het boekje. Ik zal wel niet het onderste uit de kan hebben gehaald haha. Alle WhatsAppjes, mailtjes en telefoontjes werden heel snel en adequaat afgehandeld door mijn contactpersoon Jordy Bezema. En alles liep ook op rolletjes bij het ophalen. Daarvoor ben ik wel naar Hoogeveen gereden, want ik wilde graag uitleg en hulp bij het aansluiten van mijn mobiele telefoon."

2021-10-19 | Greetje | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige en vriendelijke hulp!"

"Ik werd op woensdag 13 oktober 2021 aangereden door een achteruit rijdende auto met mijn kleinzoontje achterin. Ik heb direct Broekhuis gebeld om de schade te melden. Werkelijk iedereen die mij geholpen heeft, zowel per telefoon als per mail, was zo ontzettend vriendelijk (lief) begripvol en behulpzaam. Ik was heel erg geschrokken en daarvoor was alle begrip. De afhandeling van de schade wordt volledig uit handen genomen en de volgende dag stond er een vervangende auto voor de deur! Alle afspraken worden keurig nagekomen maar de vriendelijke manier maakt het verschil. Het maakt een nare ervaring echt zoveel minder naar. Dus voor iedereen die mij geholpen heeft bij Broekhuis: ontzettend bedankt en petje af!"

2021-10-19 | Isabele | Lease Harderwijk, Lease Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"de eerste ontvangst was prettig en vriendelijk de verdere gang van zaken was ook heel goed complimenten voor Mark"

2021-10-19 | Arjen | Opel Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal prima"

"We zijn goed geholpen."

2021-10-19 | Harrie | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Jaarlijkse beurt is prima gedaan"

"De jaarlijkse beurt is volgens afspraak prima en snel gedaan. De wachtruimte was uitstekend met koffie en lectuur."

2021-10-19 | Wijnand | Opel Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geen klachten dus uitstekend ."

"Uitstekend"

2021-10-19 | Jan | Ford Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel goed op de hoogte gehouden en afgehandeld."

"Nette garage, goede informatie en overleg over de reparatie. Ik heb een paar keer gebruik gemaakt van de diensten, niets op aan te merken gehad."

2021-10-19 | Wilbert Wormgoor | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service!"

"Wederom super geholpen door Laurens"

2021-10-19 | Maarten | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed geholpen"

"Van de afspraak tot en met de aflevering zeer goed"

2021-10-19 | Joop Hartman | Opel Deventer | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"prima service"

"de service is prima alleen werd de ruitenwisser vloeistof in rekening gebracht ondanks dat dat het tankje vol was en vooraf bij de receptie was afgesproken dat er niet naar gekeken hoefde te worden. Vandaar de 9 in plaats van de (terechte) 10."

2021-10-19 | H.G Middelweerd | Opel Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Het klopt allemaal bij Ford De Bilt."

"Ontspannen en toch bij de les."

2021-10-19 | Cees de Graaf | Ford De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Nieuwe auto gekocht prima service en goed geholpen."

2021-10-19 | John | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede kennismaking met private lease "

"Op zoek naar een nieuwe auto (private lease) ben ik bij Opel Broekhuis in Zwolle terecht gekomen. Online heb ik een leuke Opel Corsa gezien, samengesteld en het contactformulier ingevuld. Tijdens het gesprek in de showroom heb ik alle vragen over de mogelijkheden kunnen doorspreken met de adviseur. EN natuurlijk hebben we ook een proefrit mogen maken met de Corsa. Aangezien ik nog nooit een nieuwe auto gekocht heb en nog noit gebruik gemaakt heb van private lease vond ik het erg fijn dat ik alle tijd kreeg om al mijn vragen hierover te kunnen stellen. Inmiddels heb ik mijn Corsa nu een week en ik ben dik tevreden!"

2021-10-19 | Arthur | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"De jaarlijkse autobeurt is prima gedaan."

"De afspraak is nagekomen en de auto is keurig nagekeken."

2021-10-18 | Theodorus | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

1
Filteren