Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,2 gemiddeld
4.264 reviews
6

Daarom ben ik niet enthousiast

"vreemd gevoel"

"Om te beginnen moet je maanden vooraf je afspraak maken. Volvo is in staat de kilometerstand in te zien en kan dus bijtijds ons een mailtje sturen met welk onderhoud er moet en een aantal optionele data. Dan willen jullie de auto een hele dag hebben en moeten wij de leenauto betalen. Waarom? Als ik daar een opmerking over maak zegt de heer aan de balie dat ze hun best zullen doen om eerder klaar te zijn. Dus ik lever de auto in om 8 uur en vertrek met mijn partner om een telefoontje te krijgen om 9.30 dat de auto klaar is ????? Vreemd. Is alles wel gedaan vraag ik me af? Al met al , veel twijfel bij ons."

22-07-2024 | M.C. merhai, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service!"

"Na een uiterst vriendelijke ontvangst aan de balie kon ik, onder het genot van een kop koffie wachten op het geplande onderhoud. Ik werd keurig van de vorderingen op de hoogte gehouden, een fijne ervaring dus!"

22-07-2024 | Ed, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt Ed, voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te zien dat alles naar volle tevredenheid is verlopen onder het genot van een kop koffie. Wij zien u graag de volgende keer en zal de koffie weer voor u klaarstaan. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Harderwijk

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer prettig geholpen."

"Goede uitleg ,duidelijk ."

18-07-2024 | E.L Elbertsen, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Harderwijk

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service fijn en vriendelijk personeel"

"Goede service fijn en vriendelijk personeel"

18-07-2024 | Annemieke Leppers, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Annemieke, Hartelijk dank voor uw mooie review. Het doet ons goed dat de service die wij aanbieden u zo goed is bevallen. Graag zien wij u de volgende keer, tot dan! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Barneveld

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"De auto was toe aan zijn eerste beurt. Afspraak in eerste instantie gemaakt voor 22-7, maar er kwam aan mijn kant iets tussen. Gelukkig was men zo flexibel om mij op 10-7 te kunnen helpen. Beurt naar tevredenheid uitgevoerd en de auto kwam mij zelfs schoon tegemoet rijden. Topservice van Broekhuis Harderwijk."

16-07-2024 | Marco Oussoren, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Marco, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. Veel rijplezier en graag tot het volgende bezoek. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Harderwijk

9

Daarom ben ik enthousiast

"klantvriendelijk en deskundig"

"Adviseur nam de tijd om onze wensen voor een occasion met inruil te bespreken en met een deskundig voorstel te komen. De follow-up was uitstekend"

16-07-2024 | Gerard, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Gerard, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn dat u alles naar tevredenheid is verlopen. Mochten wij in de toekomst iets voor u kunnen betekenen, bent u van harte welkom. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Harderwijk

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige auto"

"Heerlijke auto en top service, vond het prachtig dat de auto bij mij voor de deur is afgeleverd, nog nooit eerder meegemaakt"

15-07-2024 | Gerda, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Gerda, Hartelijk dank voor deze mooie review. Wat fijn dat u zo tevreden bent over uw auto en de service. Veel mooie kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Harderwijk

10

Daarom ben ik enthousiast

"Snelle actie en een luxe tweedehands V60"

"Een paar weken voor de vakantie afscheid genomen van onze 18 jaar oude Volvo. Samen met de verkoper een mooie tweedehands uitgezocht. Door een snelle actie van Stijn deze V60 naar Harderwijk laten komen, en is het de werkplaats gelukt om de auto op tijd rijklaar en gepoetst af te leveren. Bedankt voor het meedenken en de service. Wij gaan met een veilig gevoel op vakantie."

13-07-2024 | Erik, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Erik, Hartelijk bedankt voor uw review! Wij hebben met plezier voor u klaargestaan en meegedacht. We zijn blij dat door de snelle actie van onze collega uw auto op tijd klaar stond en u met een veilig gevoel op vakantie kan gaan. Wij wensen u veel rijplezier en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Harderwijk

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede communicatie, alles volgens afspraak en alles in een prettige sfeer. "

"Goede communicatie, alles volgens afspraak en alles in een prettige sfeer."

12-07-2024 | Nico, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Nico, Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn dat alles geheel volgens afspraak is verlopen. Wij staan de volgende keer graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Zwaag

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en vakkundig geholpen. "

"Onze ervaring is erg goed. Ook de vorige auto bij Broekhuis gekocht. Heel erg tevreden , en goed geregeld."

11-07-2024 | Ineke, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Ineke, Hartelijk dank voor uw bezoek en het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze service, daar doen we het voor. Wij zien u graag de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Harderwijk

10

Daarom ben ik enthousiast

"Keurig afgeleverd"

"Mijn tweedehands Volvo V60 stond keurig gepoetst klaar. De besproken punten zijn allemaal opgepakt. Thuis gekomen ontdekte ik nog een paar kleine puntjes. Even contact opgenomen en geen enkele discussie. Binnenkort komen ze de auto ophalen en na reparatie de zelfde dag weer terugbrengen. Prima service!"

10-07-2024 | Ron, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Ron, Bedankt voor uw positieve review! Het doet ons goed te zien dat de service die wij aanbieden u zo goed is bevallen. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Harderwijk

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Zeer klantvriendelijk en ter zake kundig."

10-07-2024 | Mieke, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt Mieke, voor uw positieve review. Dit waarderen wij enorm. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Harderwijk

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer netjes behandeld door verkoper Dave"

"Uw verkoper Dave Poulisse heeft onze deal vakkundig en netjes geregeld."

10-07-2024 | JB, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt voor uw complimenteuze beoordeling. Daar doen we het voor. Veel rijplezier gewenst en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Doornspijk

10

Daarom ben ik enthousiast

"helemaal goed!"

"onze zoon zijn eerste ford fiesta aangeschaft. toen wij kwamen kijken naar een zwarte fiesta die op internet stond, kwam verkoper Patrick naar ons toe, zag dat wij interesse hadden, en zette er vervolgens nog een fiesta naast. we hadden toe n keuze uit 2! proefrit gemaakt, en onze zoon was verkocht. direct alles afgehandeld, goede snelle service, en een tevreden zoon. voor on s een aanrader!"

10-07-2024 | fam van eck, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Hartelijk gefeliciteerd met uw zoons eerste auto! Wat fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is geregeld. Veel mooie kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford De Bilt

8

Daarom ben ik enthousiast

"achteraf zeer tevreden"

"als je een andere auto koopt, en ze stellen een verwachtte levertijd voor dan hoop je vanzelf dat die ook gehaald wordt. maar door drukte en vakanties kan het uiteraard een paar dagen later worden. maar we zijn heel blij."

09-07-2024 | herman jonk, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Herman, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Purmerend

10

Daarom ben ik enthousiast

"Degelijke service zoals je bij Volvo ( Broekhuis) verwacht en krijgt"

"Vriendelijke ontvangst, keurig volgens tijd afspraak geholpen"

09-07-2024 | Bert Ran, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Wij bedanken u voor uw bezoek en het achterlaten van uw beoordeling. Dat u zo tevreden bent over de service die wij aanbieden is voor ons fijn om te zien, daar doen we het voor! Wij staan bij een volgend bezoek graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Harderwijk

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Goed geholpen geen gedoe en ook ni worden vragen goed beantwoord"

05-07-2024 | Jan Burger, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Jan, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Uiteraard helpen wij u graag. Met vriendelijke groet, Broekhuis Purmerend

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede en professionele begeleiding"

"Ik ben heel goed geholpen met het zoeken naar een gebruikte auto. De verkoper was zeer professioneel en enthousiast!"

04-07-2024 | Rees, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt voor deze mooie review. Wat fijn dat u naar volle tevredenheid bent geholpen. Wij wensen u veel rijplezier en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Zwaag

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend "

"Goed advies en direct een scherpe aanbieding zonder allerlei verkoop-spelletjes"

03-07-2024 | Roeland, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt Roeland, voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te zien dat u dit als uitstekend omschrijft, dit doet ons erg goed! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Bilthoven

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect "

"Geweldig om weer een auto te kopen bij zeer ervaren verkoper. Niets is te veel, en altijd welkom met alle eventuele vragen."

02-07-2024 | B. Rutten, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Hartelijk bedankt voor deze mooie en positieve review. Met plezier heeft onze collega voor u klaargestaan en bij eventuele vragen bent u van harte welkom! Veel rijplezier en veilige kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Barneveld

8

Daarom ben ik enthousiast

"Leuk verkopersteam mooie auto's "

"Geholpen door Koen Bijsterbosch.Uiteindelijk onze brandweerrode Poema gekocht.Ik wacht nu al wel een tijdje op nalevering van een thuisbrengen.Koen?"

30-06-2024 | cor grooters, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Klantgericht "

"Goed gesprek met verkoper. Neemt de tijd en beantwoordt de vragen die je stelt professioneel. Is vriendelijk ook na de koop. Broekhuis toont hier opnieuw een prettige Seat-dealer te zijn"

26-06-2024 | Ton, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Ton, Wij bedanken u voor uw review. Dat u naar tevredenheid bent geholpen en u Broekhuis een prettige dealer vindt, doet ons goed om te zien. Wij wensen u veel rijplezier toe en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Purmerend

10

Daarom ben ik enthousiast

"Superleuk geholpen aan een V60 door Stijn, alles top geregeld!"

"Stijn heeft me fantastisch geholpen en alles wat we hadden afgesproken volledig waargemaakt. Mijn volgende Volvo ga ik weer hier kopen!"

25-06-2024 | Kees, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Kees, Hartelijk bedankt voor deze mooie review en complimenten voor onze collega. Met plezier heeft hij voor u klaargestaan! Wij wensen u veel rijplezier toe en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Harderwijk

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service en buitengewoon vriendelijk"

"Alles klopte"

24-06-2024 | Ray, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Hartelijk bedankt Ray, voor deze mooie woorden! Dat u zo tevreden bent over onze service is voor ons erg fijn om te zien. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Harderwijk

9

Daarom ben ik enthousiast

"Het voelde meteen goed."

"Ik heb een hele mooie zwarte Passat gekocht. Auto zag er echt keurig uit. Deal was na de proefrit snel gemaakt. En na drie weken wachten is de auto keurig afgeleverd precies zoals afgesproken en naar wens."

24-06-2024 | Maarten de Boer, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Hartelijk bedankt Maarten, voor uw beoordeling. Wat fijn om te zien dat u naar volle tevredenheid bent geholpen bij de aanschaf van uw mooie Volkswagen! Wij wensen u veilige kilometers en veel rijplezier toe. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Purmerend

5

Daarom ben ik niet enthousiast

"Uitleg prima"

"Maar dat je bij het ophalen van een auto ter waarde van 45000 euro nog geen bloemetje of flesje wijn krijgt, is toch wel heel bijzonder"

24-06-2024 | Pietje Bel, | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Naar aanleiding van uw review hebben wij contact met u opgenomen. Wij hebben u tot op heden niet kunnen bereiken. Wilt u ons terugbellen of mailen? Dit is mogelijk via: 030-6066860 of volvohouten@broekhuis.nl Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Houten

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"Zeer slechte ervaring "

"Ik had pech met mijn Golf GTE . Mijn auto werd gebracht door de ANWB naar broekhuis garage. Daarna hebben ze mij gebeld dat ze pas kunnen kijken naar de auto op 7 Augustus en dat betekent na 2 maanden . Ik zei ja ik ga gewoon wachten omdat ik heb al een keer mijn eerste pech hulp bij de ANWB gebruikt .Een dag later konden ze tijd vinden om te kijken naar de auto en ze hebben mij gebeld om te zeggen dat de auto een storing heeft met het accu systeem en het gaat mij 7800 euro’s kosten en als ze vocht vinden op de hybride accu het kan dat het noch meer zou kunnen kosten. Ik zei tuurlijk Nee dat is veel te veel en ik moest toch 147 euro’s betalen voor de neppe diagnose die ze hebben niet eens gedaan omdat ik vroeg foto’s van de uitlezing en die konden ze niet laten zien. Ik heb de auto gebracht naar een Volkswagen garage van den Berk in Schijndel. Er was helemaal niks met de auto .een kleine fout met coderen met de 12V accu . Mijn auto was gemaakt voor 190 euro’s maar. Door hun heb ik tijd en geld verloren en een week gestrest."

24-06-2024 | Mohamed , | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Mohamed, Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Naar aanleiding van uw review hebben wij contact met u opgenomen. Bedankt voor het prettige gesprek dat wij met u hebben gehad! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Zwaag

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantgericht én geduldig"

"Als kritische koper vraag ik details, cijfers, onderbouwing van statements en zwart-op-wit bevestigingen. Geen probleem voor deze Ford-dealer, waar ik al 20 jaar kom. Met begrip en geduld voldoet de vestigingsmanager aan mijn vragen en wensen. Klantgerichtheid is hier een inhoudsvol begrip."

21-06-2024 | Erik, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Erik, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring! Ook na 20 jaar staan we graag voor u klaar. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford de Bilt

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer vakkundig en plezierig geholpen"

"Ik ben zeer goed geholpen door Marnix van Eijck voor de aanschaf van een X60 recharge occasion. Ik ben zeer kundig te woord gestaan, er werd ruim de tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden. Tot aan het moment van het ophalen van de auto werd op al mijn vragen per e-mail of telefoon snel gereageerd. Bij het ophalen van de auto werd er alle tijd besteed om door de verschillende functies van de bediening van de auto te gaan. Over het geheel was ik uitermate tevreden."

20-06-2024 | Andre, | Volvo Utrecht | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Andre, Bedankt voor uw complimenteuze beoordeling! Veel veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Utrecht

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima geholpen"

"prima geholpen"

19-06-2024 | GJ Van der Gulik, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Hartelijk bedankt voor uw review! Fijn om te zien dat u prima geholpen. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Zwaag

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik heb maar een woord nodig ——— TOP"

"Wij zijn supergoed begeleid om onze keuze te kunnen maken door Peter Kuin ! Echt klasse !"

18-06-2024 | RP Fiege, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Hartelijk bedankt voor het delen van uw positieve ervaring bij ons in Purmerend. Wat een mooi compliment mogen wij ontvangen voor onze collega, dit waarderen wij enorm! Wij wensen u veilige kilometers toe en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Audi Purmerend

8

Daarom ben ik enthousiast

"Met wat strubbeling uiteindelijk tevreden"

"Bij maken afspraak APK gevraagd of er nog een beurt nodig was. Antwoord: nee, volgend jaar pas. Toen APK was gedaan, bleek er toch ook nog een kleine inspectie noodzakelijk. Moest hier voor terug komen. Toen ik auto weer kwam ophalen, bleek monteur per ongeluk kabeltje kapot gemaakt te hebben. Zodoende moest ik de volgende dag weer terugkomen om mijn auto op te halen. Uiteindelijk is alles goed gekomen. APK was gratis."

18-06-2024 | Edwin, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt Edwin, voor uw review. Dat na wat strubbeling u uiteindelijk tevreden bent en alles goed is gekomen, is voor ons fijn om te zien. Graat tot de volgende keer bij ons in Zwaag! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Zwaag

8

Daarom ben ik enthousiast

"Onze eerste auto van Broekhuis"

"Na veel zoeken op internet vonden we een auto die aan al onze wensen voldeed, hij stond bij Broekhuis in Barneveld. Een kleine 100km gereden want we wilden hem goed bekijken, eenmaal aangekomen zijn we zeer vriendelijk ontvangen onder genot van een bakje koffie. Na de koffie de auto bekeken met de verkoper (Theo). Uiteraard een proefrit in de Opel Grandland Hybride gemaakt en onze Opel Crossland laten taxeren, bij terugkomst waren we er redelijk snel uit en zijn we de trotse eigenaren van deze prachtige auto geworden. Zeer tevreden over hoe alles gegaan en geregeld is."

18-06-2024 | J.P Kwestroo, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaring bij ons in Barneveld. We zijn blij om te zien dat u zeer tevreden bent over hoe alles is gegaan en geregeld. Met plezier hebben wij u voorzien van onze service! Wij wensen u veel rijplezier en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Barneveld

9

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal goed"

"Met Tomas als verkoop adviceur hebben we een hele mooie Tiquan gekocht. Zelfs na werktijd heeft Tomas gewacht op ons, na het debacle van het RDW (het kenteken op naam zetten)om de auto alsnog op te halen. Nu maar hopen dat we elkaar over 2 jaar weer zien...."

17-06-2024 | Martin, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Martin, Bedankt voor uw review. Dat uw ervaring helemaal goed is geweest en u naar tevredenheid bent geholpen door onze collega, is voor ons fijn om te zien. Daar doen we het voor! Graag staan wij voor u klaar wanneer u ons nodig heeft en hopen u over 2 jaar weer te zien. Veel rijplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Koog aan de Zaan

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer vriendelijk geholpen"

"Wij zijn zeer goed geholpen met de koop van onze nieuwe auto. Fijne en goede communicatie gehad met verkoper Dave."

17-06-2024 | Marieke, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Marieke, Bedankt voor uw review! Dat u zeer goed geholpen bent door onze collega met de koop van uw nieuwe auto, is voor ons fijn om te zien. Graag staan we weer voor u klaar wanneer u ons nodig heeft en wensen u fijne kilometers toe! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Doornspijk

10

Daarom ben ik enthousiast

"Bijzonder goed"

"Prettig en professioneel contact met Matthijs van Vliet. Correcte en vlotte afwikkeling van de aankoop en inruil."

17-06-2024 | David, | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste David, Gefeliciteerd met uw aankoop! Het doet ons goed te zien dat u zo goed geholpen bent door Matthijs. Veel mooie en veilige kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Houten

6

Daarom ben ik enthousiast

"Aankoopproces ging goed, vanaf aflevering slechte ervaring"

"We hebben een occasion Ford focus station gekocht. De ontvangst was vriendelijk, de proefrit en het sluiten van de overeenkomst met extra afspraken ging goed. Dat gaf vertrouwen. Echter, daarna begon de ellende. Toen de auto geleverd werd bleken gemaakte afspraken niet nagekomen te zijn (oa. APK was nog niet uitgevoerd, de bestelde banden waren niet gemonteerd maar zaten in de kofferbak, auto was niet schoongemaakt, krassen waren niet bijgewerkt etc). De auto meteen teruggegeven om eea op te lossen. We kregen wel een leenauto, maar dat vond ik niet meer dan logisch. Na een tijd kregen we de auto terug, echter met een dikke kras van ongeveer 20 cm erop. Een kras die er eerst niet op zat. De verkoper bevestigde dit ook. Zo ga je niet met andermans zaken om. Na weer een week verder werd de auto dan eindelijk goed geleverd. We kregen alleen maar mondelinge excuses. Dat is wel heel makkelijk. Op vragen voor compensatie werd niet gereageerd. Een bloemetje of iets dergelijks voor het ongemak zou ook al gewaardeerd worden. We zijn erg teleurgesteld. UPDATE 21-6-24 Inmiddels heeft Broekhuis contact met me opgenomen en hebben we een goed gesprek gehad over de situatie. Naast excuses is er ook een attentie aangeboden. Dat waardeer ik zeer. Ik zal de score daarom ook aanpassen naar een voldoende en aanbevelen op Ja zetten"

14-06-2024 | Jos, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Jos, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Naar aanleiding van uw review hebben wij contact met u opgenomen om uw ervaring te bespreken. Update 24-06-2024: Hartelijk bedankt voor het goede gesprek dat we met elkaar hebben gehad en de update die u heeft toegevoegd aan uw review, dit waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford De Bilt

7

Daarom ben ik enthousiast

"Service bovenaan"

"De adviseur van Broekhuis (Richard), in Harderwijk heeft ons ontzettend goed geholpen, we waren niet tevreden met onze aankoop maar Richard heeft daar zijn menselijkheid laten zien en ons niet in de steek gelaten maar oplossingen gezocht zodat beide partijen tevreden waren ,Er zijn garages die zeggen ja jammer joh maar Richard niet, toppie Richard dank hier voor. M.v.g. Alfons"

12-06-2024 | A., | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Alfons, Bedankt voor het delen van uw ervaring! Dit waarderen wij enorm. We zijn blij om te zien dat u tevredenheid bent over de service die onze collega heeft aangeboden en het vinden van de juiste oplossing. Namens Richard, heel graag gedaan en wij wensen u fijne kilometers toe! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Harderwijk

6

Daarom ben ik enthousiast

"Onderhoud goed, vervangend vervoer teleurstellend"

"Mijn auto netjes de dag voor onderhoud gebracht in Harderwijk, service is snel, netjes gebeld om de werkzaamheden door te spreken. Service verder prima verleend. Helaas een elektrische scooter meegekregen zonder laadkabel en slechts 40 km kunnen rijden. De scooter moeten achterlaten in het centrum van Harderwijk toen ik hem terug wilde brengen en vanaf daar een eind moeten lopen. Erg jammer en vervelend."

11-06-2024 | Niels, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Niels, Bedankt voor uw beoordeling en de feedback. Dit is heel waardevol voor ons. Naar aanleiding van uw review hebben wij contact met u opgenomen, bedankt voor dit gesprek. Wij zien u graag de volgende keer bij ons in de vestiging. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Harderwijk

10

Daarom ben ik enthousiast

"Het kon niet beter"

"Stijn is een gedreven verkoper, die zijn uiterste best doet om ons maximaal te informeren en op de hoogte te houden van onze nieuwe auto. Stijn nam uitgebreid de tijd bij de aflevering van onze Ex30."

10-06-2024 | Kees, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Kees, Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe EX30! Wat fijn dat u zo goed geholpen bent door Stijn. Veel mooie en veilige kilometers toegewenst. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Harderwijk

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren