Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,2 gemiddeld
7.672 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Een geweldige fietsenzaak waar ze nog weten wat service is."

"Een nieuwe fiets gekocht doordat de verkoper goed geluisterd had wat ik wilde, en daar een goed advies op gegeven heeft. De aflevering was ook in een tijdsbestek zoals was aangegeven met de daarbij nodige tijd voor afstelling en uitleg. Gewoon zoals het hoort."

22-05-2024 | Tuijp`s Bandenhuis B.V., | Fietsen Limmen | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Van harte gefeliciteerd met uw aankoop! Wat fijn dat alles naar volle tevredenheid is geregeld. Veel mooie en veilige kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en snel"

"Fijne en snelle communicatie."

22-05-2024 | Nicole, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt Nicole, voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat u het contact met de collega's zo goed heeft ervaren. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Harderwijk

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Goede service en accuraat"

22-05-2024 | Mike, | Fietsen Limmen | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt Mike, voor uw mooie beoordeling. Het doet ons goed te zien dat de service die wij aanbieden u zo goed is bevallen. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen

7

Daarom ben ik enthousiast

"Te druk misschien meer personeel."

"Probleem met de fietstas die we uitgezocht hadden was er niet meer na 2wkn. maar het werd wel gelijk opgelost."

22-05-2024 | Diana Kuipers , | Fietsen Limmen | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Diana, Bedankt voor uw beoordeling. Uw feedback is heel waardevol voor ons. Fijn dat het naar tevredenheid is opgelost. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima garagebedrijf"

"Bij de aankoop van onze tweedehands auto goed geholpen. De auto is I.v.m. een actie gratis helemaal nagekeken en gezorgd dan we voorlopig zonder zorgen kunnen rijden. Banden ook vervangen door banden met een goed profiel. Wij zijn blij met onze auto."

22-05-2024 | Frank, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Frank, Van harte gefeliciteerd met uw aankoop! Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. Wij wensen u veel mooie en veilige kilometers toe, Met vriendelijke groet, Team Koog aan de Zaan

10

Daarom ben ik enthousiast

"Hartelijk"

"Prettige ontvangst en aandacht"

21-05-2024 | Hans, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt Hans, voor het delen van uw positieve ervaring. Daar doen we het voor. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Harderwijk

8

Daarom ben ik enthousiast

"Het kost wat, maar dan krijg je ook waar voor je geld"

"Alles wat niet goed was is vakkundig gerepareerd. Ik ben vooral blij dat de automatische achterklep openen het weer goed doet."

15-05-2024 | Dimitri , | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Dimitri, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Het doet ons goed te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford De Bilt

9

Daarom ben ik enthousiast

"Voor het eerst een elektrische auto gekocht en daarbij goed geïnformeerd door Broekhuis."

"Vooral bij de toe te passen opties is een goede uitleg gegeven. Geen ingewikkelde discussie over de waarde van de in te ruilen auto. Een goede voorspelling over de levertijd van de nieuwe Audi Q4 e-Tron. Kortom goede service."

15-05-2024 | Ton, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Ton, Van harte gefeliciteerd met uw aankoop! Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is geregeld. Veel mooie en veilige kilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Audi Purmerend

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service "

"Fiets computer was stuk, nieuwe op gezet. Geen kosten ivm 2 jaar garantie"

14-05-2024 | Corina , | Fietsen Limmen | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt Corina, voor uw positieve review en de mooie 10! Fijn dat we u weer snel op weg hebben kunnen helpen. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer professioneel en vriendelijk geholpen"

"Goed geholpen om juiste keuze te maken bij de aankoop van mijn nieuwe e-bike."

14-05-2024 | Koos Geldof, | Fietsen Limmen | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Koos, Gefeliciteerd met uw nieuwe E-Bike! Het doet ons goed te zien dat u zo goed geholpen bent. Wij wensen u veel rijplezier toe. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Je voelt je welkom als je binnen komt bij Opel Broekhuis in Barneveld. Iedereen is super vriendelijk bij de receptie, de werkplaats en natuurlijk ook de verkopers zijn toppers. Voor alle vragen kan ik terecht!"

14-05-2024 | Mar, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt voor deze mooie woorden! Dat u naar volle tevredenheid bent geholpen en u vol lof over ons schrijft doet ons erg goed om te zien. Dit waarderen wij enorm. Wij blijven u in de toekomst graag voorzien van onze service, tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Barneveld

6

Daarom ben ik enthousiast

"Snel maar duur"

"Ik heb mijn Volvo XC60 gekocht bij Nieuwenhuijse Zwolle. Bij aflevering 09-05-2023 heeft deze auto een afleveringsbeurt gekregen: Afleverpakket Volvo Selekt - 2 jaar Volvo Selekt garantie - Volvo Selekt Afleveringsbeurt - Service 2.0, incl. Softwareupdates - Nieuwe APK (indien nodig) - Volle tank brandstof - Volvo Assistance,Wegenwachthulp Europa Het feit dat Harderwijk dichter bij Nunspeet ligt dan Zwolle ben ik klant bij Broekhuis geworden. Een jaar na aflevering een afspraak gemaakt voor een servicebeurt. 06-05-2024 Servicebeurt uitgevoerd. Totale duur van deze servicebeurt 70minuten. Factuur: € 683,36 Geen offerte op voorhand gekregen voor de servicebeurt. Eén probleem is nog niet verholpen: Opladen tijdens rijden op benzine doet hij niet. Kan uren rijden zonder dat er maar een kilometer bij komt. Klopt niet. Hoor graag van u. De keuze hieronder is lastig te maken. Wellicht een extra keuze toevoegen "Weet niet""

14-05-2024 | Paul, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Paul, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Vervelend om te lezen dat dit uw ervaring is. Naar aanleiding van uw review hebben wij contact met u opgenomen. Bedankt voor dit prettige gesprek. We waren blij om te horen dat alles voor u nu duidelijk en opgelost is. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Harderwijk

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en professioneel, meedenkend, mooie showroom"

"Onlangs voor onderhoud aan mijn V60 bij Broekhuis Harderwijk geweest. Bij het inplannen van de afspraak vroeg ik hoe lang de onderhoud zou kunnen duren en ze gaven meteen al aan dat ze het nog korter kunnen laten duren door twee monteurs in te plannen. Van te voren stuurden ze nog even de offerte voor de verwachte onderhoudskosten op zodat ik al een goed idee had wat ik kon verwachten. Ter plekke nog even gevraagd of ze toevallig een EX30 beschikbaar hebben voor een korte proefrit en die mocht ik meteen proberen. Flexibel en transparant dus! Enigste minpuntje was dat de airco behandeling spray (met die citroen geur) die ze in de ventilatie roosters gesproeid hebben de dashboard en touchscreen vies had gemaakt met overal spetters van de spray, dat hadden ze nog wel even mogen opruimen wat mij betreft."

13-05-2024 | Raymond, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Raymond, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij ons in Harderwijk. Fijn dat we u weer snel op weg hebben kunnen helpen en u hebben voorzien van een proefrit. Wij hopen u de volgende keer weer te mogen verwelkomen bij ons in de vestiging. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Harderwijk

3

Daarom ben ik niet enthousiast

"Ondanks de hoge verwachtingen tot nu toe helaas teleurstellend."

"Onze zakelijke Ford Ranger Wildtrack voor een grote beurt. Na aankoop van deze Ford met een km stand van 45658km bij De Groot in Rhenen vonden wij het tijd over te gaan tot vast onderhoud in de buurt bij een Merkdealer aangezien wij gevestigd zijn in Ermelo & Putten. Een werkplaatsafspraak mk per telefoon is vrijwel onmogelijk bij deze vestiging aangezien er simpelweg niet wordt opgenomen. Dan maar langs de vestiging. Bij de balie werd mij verteld nadat er 2 klanten geholpen waren dat het erg druk was met de vraag of ik even nog 10 min nog tijd had om te wachten aangezien de dienstdoende medewerker 'even dit afmaken waar ik mee bezig ben' staande achter zijn PC mij dit kon vertellen. Mijn voorstel was visitekaartjes ruilen waarbij ik aangaf wat de bedoeling was en ik vroeg gebeld kon worden voor de afspraak. Helaas niets gehoord. Uiteindelijk kwam ik er telefonisch zelf een keer door teneinde een afspraak te maken via de klantenservice die mij belde nadat ik er een mail aan had gewaagd met verzoek. Deze klantenservice medewerker was zeer correct en drukte mij op het hart dat dit niet de normale werkwijze was, ik een bevestiging zou krijgen van de afspraak via administratie werkplaats en er een, als kleine goedmaker, interessante vervangende Ford zou klaarstaan op de dag van onderhoud. De vervangende auto werd een standaard Opel bij afleveren van onze Ford. Op de dag van onderhoud werd gevraagd of de extra zaken die geconstateerd waren vervangen mochten worden. Nu staan wij daar voor open maar: Is het erg vreemd wanneer er volgens een accumeting een nieuwe accu moet worden op (02-05-2024) geplaatst terwijl er op 09-01-2024 een nieuwe Bosch accu is geplaatst doordat de oude ermee ophield. Er zijn geen aanwijzingen voor een zwakke accu bij de Ford. Zo zijn er nog een paar zaken discutabel. Meest teleurstellend is het niet terugkomen op de remblokken bestelling, wél op de factuur. Niet vervangen. U wordt gebeld wnnr ze binnen zijn, 11 dagen verder: Geen Bericht"

13-05-2024 | Aanhangers en Trailers B.V., | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Spijtig vinden wij het om te zien dat dit uw ervaring is geweest. Naar aanleiding van uw review hebben wij contact met u opgenomen. Wij hebben u uitleg mogen geven over de situatie. Bedankt voor dit prettige en positieve gesprek! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Harderwijk

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende zaak"

"Ik kwam een half uur voor sluitingstijd op een zaterdag een nieuwe fiets uitzoeken. Er werd nog alle tijd voor me genomen. Ik wilde de fiets heel graag in de meivakantie gaan gebruiken voor een lange fietstocht. Gewoonlijk zou de levering een kleine 4 weken duren, maar Maaike zou haar best voor me doen. En ja hoor ... na een goede 2 weken kreeg ik al een mailtje dat de fiets er was. En hij fietst ook nog eens heerlijk!"

12-05-2024 | Angela , | Fietsen Limmen | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Hartelijk bedankt Angela, voor het delen van uw positieve ervaring bij ons in Limmen. We zijn blij om te zien dat het is gelukt om uw fiets te leveren voor de Mei vakantie zodat u de mooie lange fietstochten heeft kunnen maken en hiervan heeft kunnen genieten. Wanneer u ons nodig heeft dan zullen wij weer voor u klaarstaan, graag tot dan! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen

5

Daarom ben ik niet enthousiast

"Werkplaats mensen ok"

"De werkplaats is telefonisch zeer slecht te bereiken"

08-05-2024 | Rene , | Fietsen Limmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en vriendelijk geholpen "

"Mijn e-bike had storing en dat is onder garantie verholpen."

08-05-2024 | Aad, | Fietsen Limmen | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt Aad, voor uw positieve review! Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. Veel rijplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen

8

Daarom ben ik enthousiast

"Wet van Murphy was van toepassing"

"Kwam fiets brengen voor service beurt- zeer geschrokken van wat er allemaal niet in orde zou zijn. Ook de daarmede verbonden kosten vielen enorm tegen. ook monteur sprak van " Murphy". Wel aangenaam getroffen door de coulance en goede service en begrip werkplaats."

08-05-2024 | C.J. van den Dungen, | Fietsen Limmen | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Het doet ons goed dat we met u mee hebben mogen denken. Mocht u ons een volgende keer nodig hebben, staan we graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima winkel met Prima sevice "

"2 elektrische fietsen afgelopen jaren. Nu in onderhoud en bij een defect alles onder garantie vervangen. Monteurs zijn vaklui."

08-05-2024 | René , | Fietsen Limmen | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste René, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Het doet ons goed te zien dat de service die wij aanbieden u zo goed is bevallen. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen

10

Daarom ben ik enthousiast

"Afspraken worden prima nagekomen!"

"-"

08-05-2024 | Hans Dasselaar, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt Hans, voor de mooie 10! Dit waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet, Broekhuis Audi Purmerend

8

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk en goed geholpen naar definitieve keuze"

"Helaas was de fiets bij het afhalen niet direct top. Achterlicht en afstelling niet in orde. Gepland fietsweekend hierdoor vervallen. Na 3 dagen terug en zijn de zaken prima verholpen."

08-05-2024 | Jacques Groen, | Fietsen Limmen | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Jacques, Dank u vriendelijk voor het delen van uw ervaring gedurende uw aankoop. Vervelend om te zien dat de aflevering in eerste instantie niet naar tevredenheid is gegaan, maar wel goed dat we dit naar tevredenheid hebben kunnen verhelpen. Wij wensen u veel mooie kilometers toe! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen

9

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon goed geholpen "

"-"

08-05-2024 | Erik van Schooten , | Fietsen Limmen | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt Erik, voor uw positieve review en de mooie 9! Dit waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen

8

Daarom ben ik enthousiast

"Inrichting wordt prima verzorg, naar de wensen die worden gevraagd."

"Alle inrichtingen worden uitgevoerd zoals wordt aangevraagd. Er zit alleen een misser met het vermelden van de extra wensen van de berijder, deze worden soms niet allemaal doorgegeven door de andere Broekhuis vestigingen. Maar Carplus lost dit snel op."

08-05-2024 | Marjo Dorp, | Carplus Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Marjo, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Goed om te zien dat we alles naar tevredenheid hebben opgelost. Veel plezier met de nieuwe inrichting! Met vriendelijke groet, Broekhuis Carplus Harderwijk

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke monteur en snel geholpen!"

"Kwam zonder afspraak langs en werd direct geholpen! Fijne medewerker en deskundig."

07-05-2024 | Ben, | Fietsen Limmen | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Ben, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Fijn dat we u weer snel op weg hebben kunnen helpen. Mocht u ons de volgende keer nodig hebben, staan we graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen

8

Daarom ben ik enthousiast

"Tevreden "

"Ik ben tevreden over de manier waarop ik ben geholpen met advies om een keuze te maken"

07-05-2024 | Jos, | Fietsen Limmen | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt Jos, voor uw positieve beoordeling. Dit waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel tevreden met verkoop- en afleveringmedewerkers"

"Niet op aan te merken. Goed geholpen zowel bij verkoop als bij aflevering van mijn nieuwe Koga fiets"

07-05-2024 | Edwin, | Fietsen Limmen | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Gefeliciteerd Edwin, met uw mooie Koga. Fijn dat u zo tevreden bent over de service die wij aanbieden. Veel mooie en veilige kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geadviseerd "

"Uitstekend geadviseerd bij het kopen van een nieuwe racefiets. Zeer tevreden met de levering en het voorgestelde serviceplan."

07-05-2024 | Eric, | Fietsen Limmen | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Eric, Gefeliciteerd met uw nieuwe racefiets! Het doet ons goed te zien dat u zo tevreden bent over de levering en het voorgestelde serviceplan. Veel rijplezier gewenst en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen

3

Daarom ben ik niet enthousiast

"Zeer slechte service - onvriendelijk personeel in de werkplaats"

"Alles wat mis kon gaan ging mis. Beloftes werden niet nagekomen. Informatie over Producten en aflevering werden absoluut niet nagekomen. Horkerig en niet empathische monteurs!!"

07-05-2024 | Jules ten Heggeler, | Fietsen Limmen | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste heer ten Heggeler, Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Naar aanleiding van uw review hebben wij contact met u opgenomen. Bedankt voor het goede gesprek dat wij met u hebben gehad, uw feedback is voor ons heel waardevol. Bij een volgend winkelbezoek zal er een vervolggesprek plaatsvinden en de koffie zal dan voor u klaarstaan! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Zeer tevreden over verkoper Stijn Buitink, die zorgde voor vlotte levering en zorgde dat alle afspraken netjes werden nagekomen."

06-05-2024 | Jochem, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt Jochem, dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn om te zien dat onze collega heeft gezorgd voor een vlotte levering en dat alle afspraken netjes werden nagekomen! Wij wensen u veel rijplezier en veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Harderwijk

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige omgang, goede service"

"Inruilen Ford Cmax voor Kuga Vignale PHEV, Auto werd geleverd met een thuis kabel, terwijl ik een kabel voor openbare laadpalen nodig had. > werd alsnog vlot geleverd. Verder keurige afhandeling van een en ander."

02-05-2024 | Leo, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Leo, Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring. Goed om te zien dat alles uiteindelijk naar tevredenheid is geregeld. Veel mooie en veilige kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Ford De Bilt

8

Daarom ben ik enthousiast

"Top ervaring "

"Goed geholpen met het uitzoeken van een andere auto. Zeer prettige medewerkers."

01-05-2024 | Henny Spaan, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt Henny, voor uw positieve review. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. Veel rijplezier gewenst en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Enkhuizen

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk en deskundig"

"Voor onze vragen ovee onze nieuwe Seat Tarraco werd goed de tijd genomen om deze te beantwoorden. Samen de auto bekeken en voor de Seat connect app konden we altijd bij hun terecht met vragen. Klantvriendelijk en deskundigheid zijn goed. Ik zou deze dealer zeker aanbevelen."

01-05-2024 | Lisette, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Lisette, Wij bedanken u voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie review. Dat u ons aanraadt doet ons erg goed om te zien, wij hebben met plezier voor u klaargestaan! Wij wensen u fijne en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Purmerend

9

Daarom ben ik enthousiast

"Nieuwe SEAT Tarroco gekocht"

"Jerome, heeft ons echt op weg geholpen. De keuze was eerst Skoda daarna Volkswagen en uiteindelijk Seat. Wij zijn heel tevreden over de manier waarbij hij ons heeft geholpen. Seat was nog niet eerder in mijn gedachten opgekomen maar komt het dichtst bij al mijn wensen."

30-04-2024 | Roy, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Roy, Bedankt voor uw complimenteuze beoordeling en van harte gefeliciteerd met uw nieuwe Seat. Het doet ons goed te zien dat u zo goed bent geholpen in deze door Jerome. Veel rijplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Purmerend

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Stijn heeft ons geweldig geholpen. Rustig, oprecht en zonder pushen heeft hij ons begeleid in het loslaten van onze oude fijne X5 naar de aanschaf van een Volvo XC 40, die enorm bevalt!"

30-04-2024 | Anja, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Anja, Van harte gefeliciteerd met de mooie Volvo XC40. Wat fijn dat u zo goed begeleid bent in het proces door Stijn. Wij wensen u veel mooie kilometers toe! Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Harderwijk

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig "

"Onderhoudsbeurt prima gedaan . Zelfs auto gewassen en uitgezogen. Super tevreden !"

30-04-2024 | Nico, | Volvo Utrecht | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt Nico, voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent over de service die wij aanbieden. Veel rijplezier in uw schone auto en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Utrecht

9

Daarom ben ik enthousiast

"Deskundig en correct"

"Vriendelijk personeel die heel goed weten waar zij het over hebben!"

25-04-2024 | Johan van der Lee, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Johan, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Het doet ons goed te zien dat u zo tevreden bent over de service die wij aanbieden. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Barneveld

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend "

"Uitstekend geholpen door Wesley"

24-04-2024 | Michael van de Kamp, | Fietsen Limmen | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Bedankt Michael, voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent door Wesley. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen

9

Daarom ben ik enthousiast

"Niet goedkoop. Wel goed service"

"Bij Broekhuis (vroeger Kroone Liefting) onlangs ‘mijn’ 20e (!) fiets gekocht (ook voor vrouw en kinderen). Voor mij nu een Riese & Muller. De verkopers hebben verstand van zaken. Dat vind ik prettig. Ik had 5 fietsen om in te ruilen. Mocht er helaas maar 2 inruilen. Op het stuur stonden enkele dingen verkeerd afgesteld. Dat heeft te maken met mijn persoonlijke voorkeuren die kennelijk anders zijn dan de monteur die de e-bike fietsklaar heeft gemaakt. Ik ben al 2 keer terug geweest. Al mijn wensen werden ter plekke in orde gemaakt. Ook een die geruime tijd van een monteur nodig maakte. Duur kettingslot niet in orde. Onmiddellijk een andere. Een niet goedkope reparatie van mijn vorige fiets werd voor mij gratis gedaan. Kortom, prima service. Ik ben een heel tevreden klant."

24-04-2024 | Joop, | Fietsen Limmen | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Joop, Van harte gefeliciteerd met uw aankopen! Wat fijn dat u al jarenlang een tevreden klant bent, daar doen we het voor. Wij wensen u veel rijplezier en zien u graag een volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne service. Fijne mensen "

"Ik voel me zeer op mijn gemak bij Broekhuis koog aan de Zaan. Als iemand uit de lgbtq+ community voel ik mij hier erg veilig en op mijn gemak. Dankjewel Martijn, Thomas en Peter."

24-04-2024 | Luc, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Luc, Hartelijk dank voor uw bezoek en het delen van uw positieve ervaring. Daar doen we het voor. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Broekhuis Koog aan de Zaan

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en behulpzaam personeel"

"Afgelopen week heb ik mijn nieuwe stadsfiets opgehaald bij Broekhuis. Ik ben zeer tevreden met de service. Bij het aankopen van de fiets werd ik goed geholpen door vriendelijk personeel met veel kennis. Na twee weken kon ik mijn fiets ophalen en wederom werd ik goed geholpen en geassisteerd bij het uitzoeken en afsluiten van een fietsverzekering."

24-04-2024 | Serena, | Fietsen Limmen | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Serena, Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe fiets! Wat fijn dat u zowel het aankopen als de aflevering als zeer prettig heeft ervaren. Wij wensen u veel mooie kilometers toe. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Limmen

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren