Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

9,3 gemiddeld
1.448 reviews
9

Daarom ben ik enthousiast

"Keurig geholpen, alles perfect geregeld"

"Zeer goed"

2022-01-20 | Herman | Ford De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geholpen en duidelijke gecommuniceerd over de meerkosten"

"Op zoek naar een officiële Fiat garage kwam ik bij Broekhuis terecht en werd ik prima geholpen. Voor degeneratie werd ik gebeld en was het bedrag in eerste instantie stuk hoger, maar opgebouwd uit verschillende delen waardoor ik de keuze had om prioriteiten te stellen op basis van het afgegeven advies. Kortom prima geholpen."

2022-01-20 | Loet | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne verkoper!"

"Auto ingeruild bij Broekhuis Harderwijk. Fijne onderhandelingen gehad en prettig contact met de verkoper."

2022-01-20 | Peter | Ford Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Het uitzien naar mijn nieuwe auto die ik alleen nog maar op papier gezien had was uitmuntend."

"Omdat ik de auto alleen nog maar op papier gezien had was het nog verrassender hoe die er in werkelijkheid uit zou zien en of die net zo was als op het plaatje. Hij werd keurig bij mij thuis afgeleverd met de uitleg die hier bij hoorde. Mijn auto werd keurig meegenomen, natuurlijk had ik deze ook even een wasbeurt gegeven. Een zeer tevreden klant is blij met zijn nieuwe Volvo XC40. Groeten Eldo"

2022-01-20 | Eldo Reinds | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"super snel en netjes geholpen."

"En heb nu ook een fijne ander auto."

2022-01-20 | Ada van de Velde | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service!"

"Rij al enkele jaren Ford via vestiging Broekhuis te Doorn. Dit tot grote tevredenheid! Prima service, klantvriendelijk en altijd alle aandacht. Voor zowel onze 'verkoper' Martijn vd. Weerd als overige medewerkers; onze dank!"

2022-01-20 | Erik | Ford Doorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne persoonlijke garage/dealer"

"In december 2021 een occasion gekocht bij Broekhuis Epe. Een fijne no-nonsense garage. Geen gladde praatjes maar gewoon een eerlijk gesprek en goede onderhandeling. Ik kom hier zeker terug. David heeft ons keurig geholpen."

2022-01-20 | P. Jansen | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Alles goed geregeld en in orde."

"Alles goed geregeld en in orde."

2022-01-20 | Gert | Peugeot Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk!"

"Ik kwam samen met mijn vader voor mijn eerste eigen autootje kijken bij Broekhuis. We werden zo vriendelijk geholpen! Nadat bleek dat er iets met de achterbanden aan de hand was, hebben ze daar direct naar gekeken en hebben ze het meteen opgelost. Ik heb mijn autootje nu bijna 2 weken en ik ben er zo ontzettend blij mee!"

2022-01-20 | Elke | Broekhuis Schagen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen"

"De zaak is voor mij op zoek gegaan naar een auto en heeft me daarbij deskundig geadviseerd. Heel plezierige hulp, en snel resultaat. Gisteren is de auto voor de deur afgeleverd, heel blij mee."

2022-01-20 | Renske | Ford Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geholpen"

"Na een lange, hele lange tijd van denken welke auto ik wilde kopen een potentiële kandidaat gevonden. Helaas was die auto niet meer beschikbaar. Ik heb mijn wensen en grenzen met de verkoopadviseur besproken en de adviseur kwam met een goed voorstel. Op de dag van de levering heeft de verkoopadviseur de tijd genomen om de (meeste) functies van de auto in te stellen en uit te leggen. Voor, tijdens en na de aankoop heb ik het gevoel gehad dat de verkoopadviseur er voor mij was en niet puur om een auto te verkopen."

2022-01-20 | Rob | Ford Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"PPP Prettig Prima en Professioneel Bedrijf"

"Hier geen behandeling als "we verkopen een broodje". Een prettige persoonsgerichte mensvriendelijke verkoper van een hele fijne Ford Fiësta die tot in de late uurtjes nog eens bereikbaar was ook (de verkoper dus). Menige garage kan jaloers zijn op een dergelijke inzet....."

2022-01-19 | Frans de Bie | Ford Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geholpen ."

"Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop wij zijn geholpen met de aanschaf van onze ze nieuwe auto."

2022-01-19 | Henk | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne en snelle communicatie"

"Plezierig te woord gestaan bij de koop van een hele mooie auto. Vragen middels Whatsapp werden snel en adequaat beantwoord. De verkoper, in dit geval Nordin, was zakelijk, maar toch heel open en gemakkelijk in de omgang. Kortom, heel fijn door hem geholpen."

2022-01-19 | Sjaak | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima aankoop ervaring"

"Na een proefrit in een demo V90 in Hoogeveen bleek dit niet “mijn” auto te zijn. Wel hybride, maar geen plug in. Verkoopadviseur Jordy Bezema heeft vervolgens in de algehele Broekhuis voorraad een prachtige V90 voor mij gevonden, welke ik ongezien heb gekocht. Deze week afgeleverd en geheel aan de verwachtingen voldaan!"

2022-01-19 | Henk | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"precies wat we zoeken, eerlijk en transparant! "

"Rolf Slotman heeft ons enorm goed geholpen naar onze wensen! Geen gladde praatjes maar een goed gevoel, eerlijk gesprek, goed advies, eerlijke prijs voor inruil en aankoop. Wij vonden het contact met deze vestiging erg fijn! Bedankt Martin en Martino"

2022-01-19 | Martino | Ford Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een dealer die de hoge verwachtingen waar maakt"

"Het gehele proces tot en met de levering van de auto stemt tot grote tevredenheid. Het opvolgen van vragen of updates over de levering werden adequaat (en soms in eigen tijd) door dhr J. Bezema afgehandeld. Voor de aflevering werd veel tijd genomen om de werking van de vele systemen uit te leggen. Al met al een prettige dealer, waarvoor het de moeite waard is om een stuk te rijden."

2022-01-19 | Swanny | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en to the point geholpen"

"Goed gevoel bij aankoop gekregen door aantal kleine acties"

2022-01-19 | Leo | Opel Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon goed"

"Goede aflevering van onze Mokka e. Plezierige ontvanst en veel tekst en uitleg. Dirk, bedankt!"

2022-01-19 | Frank | Opel Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal prima verlopen. "

"Ik kwam met de vraag voor een andere auto en ben prima geholpen van receptie tot verkoop. Ik hoop nog lang rij plezier te hebben van de nieuwe aankoop"

2022-01-19 | Jeroen | Peugeot Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Top!"

"Prima service"

2022-01-19 | Jose | Lease Harderwijk, Lease Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Correct afgehandeld "

"Perfect afgeleverd het instructie boekje van Tiguan moet ik nog ontvangen heb ik alle vertrouwen in dat het goed komt. Dit alles mede dankzij uw verkoper Joey van de POL"

2022-01-19 | Geert | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

2

Daarom ben ik niet enthousiast

"Na 15 goede jaren maakt Broekhuis Volvo Assen een uitglijder"

"Broekhuis Volvo Assen was voor mij altijd de beste plak voor onderhoud aan je auyot; niet alleen voor onze Volvo, maar ook voor de andere niet-Volvo's. Tot nu dan. Begin december breng ik mijn Volvo voor APK. APK kan niet worden afgemaakt: roetmeter is defect. Ik denk: "de auto is OK, komt door APK". 9 dagen later terug voor roetmeting. Blijkt APK heleaal niet afgemaakt te zijn: 4x4 tussenbak is totaal versleten. Er kan eigenlijk niet eens meer met de auto gereden worden. Dus vervangen alsook de aircopomp waarvan ik wist dat-ie defect was. Maar dat kan pas na de kerst. € 2000 lichter. Breekt bij testrit van monteur een veer achter. Beide zijden dan maar vervangen, immers nét € 2.000 aan die aut0o uitgegeven, maar pas in het nieuwe jaar. Meteen schokbrekers ook maar. Onduidelijke prijsindicatie: ik heb nog specifiek gevraagd: prijs per set. Antwoord van monteur: "Ja". Blijkt achteraf per stuk. Al met al heb ik een maand niet in die auto kunnen rijden omdat het allemaal zo lang moest duren. Dat het allemaal € 3.000 kostte, is even slikken, maar die motor gebruikt na 4½ ton nog geen spat olie. Goede auto, maar service kan veel beter (vooral sneller)."

2022-01-18 | Gerard | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

" Uitstekend"

"Prettige sfeer en goede uitleg bij ophalen nieuwe auto."

2022-01-18 | Aart Rozendaal | Peugeot Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk te woord gestaan "

"Zeer tevreden! Binnen 1 week was de auto klaar. Fris gewassen afgeleverd Hartelijk dank"

2022-01-18 | Dinie | Autoschade Holten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect!"

"Zeer kundig en professioneel geholpen door de medewerkers van Broekhuis! En we zijn heel erg blij met de aankoop!"

2022-01-18 | Koos | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Erg tevreden over herstelwerkzaamheden "

"Vriendelijk en goed geholpen. De nieuwe bumper werd sneller dan verwacht gemonteerd. De auto is zelfs schoongemaakt en ook nog een paar kleine checks gedaan! Erg tevreden dus!"

2022-01-18 | Marinus | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn contact en een goedlopend aankoopproces bij deze garage!"

"Wij waren al langere tijd op zoek naar een jonge Volvo V60, met alle opties. Deze vonden wij een uur van onze woonplaats bij Broekhuis Houten. Na een kort berichtje via de website, werden wij binnen enkele uren al teruggebeld door een enthousiaste en vriendelijke verkoper. Hij stond ons ook zeer correct te woord bij de proefrit. Alle vragen werden beantwoord en er werd goed met ons meegedacht. Voor onze 'oude' auto werd een correcte prijs geboden en we waren snel uit de onderhandelingen. Bij aflevering stond de auto netjes klaar en ontving mijn vrouw zelfs nog een erg leuke attentie. Kortom, wij zijn zeer tevreden met de aankoop en het aankoopproces!"

2022-01-18 | Benno | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Makkelijk met afspraak maken. Snel tot een deal gekomen. "

"Prima snelle reactie op verzoek voor een afspraak. (weekend) Bereid om auto enige dagen vast te houden. Correcte en snelle hulp en info. Redelijk bod op inruil auto. Snel tot overeenstemming gekomen. Alle afspraken nagekomen. Prima dealer. Na een week nog zeer tevreden over auto en niets waargenomen wat niet klopt of werkt."

2022-01-17 | Jan en Tinie Deenen | Opel Arnhem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk, met know how en goede service"

"Goede ervaring, snel, accuraat en plezierig"

2022-01-17 | C | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Als je een eerlijk verhaal en goed advies wil ontvangen moet je zeker naar Broekhuis gaan!"

"Voor het eerst een Volvo gekocht. Na een overtuigende proefrit gedegen advies gehad. Klantvriendelijk personeel en fijn bedrijf. Erg positief dat we na inruil van onze auto nog een gratis Volvo voor de vakantie kregen aangeboden. Aanrader!"

2022-01-17 | Ton van der Linden | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Meedenkend"

"Gewoon fijn dat de verkoop en beleid meedenkt tot het komen van een deal…."

2022-01-17 | Jan | Opel Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Auto keurig afgeleverd, doen net dat beetje extra!!"

"Onze dochter heeft haar eerste auto gekocht, en is erg goed geholpen door Maarten. De auto zag er bij aflevering als nieuw uit dus wij zijn zeer tevreden."

2022-01-17 | Esther | Peugeot Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Keurig"

"Klantvriendelijk. Niet opdringerig. Goede service om nog extra ochtend voorlichting over electrisch rijden te geven."

2022-01-17 | Fia Pronk | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima ontvangen en goed en netjes geholpen"

"Vriendelijk ontvangen en prima geholpen door Mark Klop."

2022-01-17 | Jan Wens | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"De koop van onze auto is goed verlopen, netjes en beleefd geholpen. We hopen dat de samenwerking verder op dezelfde manier zal verlopen."

2022-01-17 | Jolanda | Opel Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Ontvangen in goede en ongedwongen sfeer en prettig zaken gedaan. "

"Geeft vertrouwen aan de klant."

2022-01-17 | Wim | Ford De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima contacten en deal"

"Goed contact met verkoper. Mooie auto en goede prijs. Geen 5 sterren omdat verkoper in eerste instantie de auto niet kende en moest zoeken in eigen bedrijf. Daarna alles prima."

2022-01-17 | W | Ford Meppel | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige ervaring"

"Prima ervaring en dienstverlening. Fijn contact en service."

2022-01-17 | Wilco | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Oprecht vriendelijke, klantgerichte en terzakekundige medewerkers!"

"Zie boven"

2022-01-17 | Francine | Autoschade Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren