Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
4.733 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige service en klantvriendelijk!"

"Al vele dealers gehad maar deze Peugeot dealer steekt met kop en schouders boven ALLE dealers uit, wat een geweldige klant- en servicegerichte houding van alle personeelsleden! Iedereen is zeer vriendelijk, flexibel, gastvrij, professioneel, vakkundig en na de onderhoudsbeurt werd zelfs mijn auto keurig netjes gewassen waardoor ik weer met veel plezier en zeer tevreden op weg kon gaan."

18-08-2022 | R.B., | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en plezierig"

"Kwaliteit van dienstverlening met een persoonlijke bejegening verdienen een compliment. Aandacht en meedenken tav onderhouds vragen."

18-08-2022 | Ron, | Broekhuis Doorn | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"We zijn tot nu goed geholpen bij de aankoop van onze auto."

18-08-2022 | Joop, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Zeer vriendelijke verkoper; Er wordt tijd genomen om de klant te voorzien van alle informatie; Per mail op de hoogte gehouden van proces van aankoop tot levering"

18-08-2022 | Geeske, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

2

Daarom ben ik niet enthousiast

"Koop afspraken kloppen niet. "

"Zie hier boven ."

18-08-2022 | G, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

3

Daarom ben ik niet enthousiast

"In het begin super, de nazorg is discutabel, maar misschien wordt het nog wat......"

"Op 30 juni een occassion Audi Q3 voor bijna 19.000 euro aangeschaft bij Broekhuis Epe via een ad op de ViaBovagsite. Omdat ik vlak hiervoor twee Q3 miskopen had gedaan, heb ik bij de verkoopgesprekken heel duidelijk aangegeven dat ik dit keer voor een GOEDE Q3 zou gaan. Dat zou helemaal in orde komen. Daar hoorde ook een aankoopkeuring bij, die had ik gepland op 15 juli (kon niet eerder). Vanwege de afstand Alkmaar Epe kon ik de auto (na vooraf betaling) alvast meekrijgen. Toegezegd is toen dat zaken die bij de aankoopkeuring (achteraf) naar voren zouden komen bij de afleverbeurt van 21 juli zouden worden meegenomen. Tot dusver dikke pluim! Bij de aankoopkeuring kwamen diverse zaken naar voren. Waaronder een diep ingescheurd cardanrubber achter, zeer matige remmen voorzijde, en een matige koppeling. De voorremmen(helaas pas na enig over en weer mailen - mmmm) zullen worden vervangen. De loszittende cardanring wordt ook gemaakt:-). De koppeling zou, zo erkende Broekhuis, weliswaar matig zijn, "maar eigenlijk toch wel goed, omdat hij niet slipt". Vooraf is mij echter een GOEDE auto beloofd. Een matige koppeling is niet GOED. Broekhuis gaf aan dan bij de het tweede deel van de afleverbeurt aanstaande maandag 22 augustus een proefrit te maken. En als de koppeling dan DEFECT zou blijken, die uiteraard vervangen zou worden. Hij is echter niet defect, maar (zeer) matig. Inmiddels is door een tweede Audi expert vastgesteld dat de koppeling echt matig is en op niet al te lange termijn aan vervanging toe is. Van een extra proefrit wordt die koppeling niet opeens van matig tot goed. Op mijn dringende verzoek (nu al drie keer herhaald) om bij de afleverbeurt in het licht van gedane toezeggingen en afspraken nu toch echt ook de koppeling te vervangen is tot dusver niet gereageerd. Na een goede veelbelovende start is dit ZEER teleurstellend. Maar misschien komt het nog goed. Ik heb een hoge pet op van Broekhuis en nog steeds vertrouwen in een goede afwikkeling. We gaan het zien."

18-08-2022 | donne schmidt, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijke en volledige informatie"

"Vriendelijke en service gerichte benadering door receptie. Duidelijke informatie en goede afspraken over geconstateerde problemen."

18-08-2022 | Henk, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service "

"Werdt meteen goed geholpen en koffie aangeboden goede uitleg van de nieuwe auto"

18-08-2022 | Piètro Kools, | Broekhuis Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk goede service en duidelijk nota"

"Goede dealer klantvriendelijk, personeel goede verzorging tijdens het wachten, belangstellend voor de klanten en uitleg over de reparatie"

17-08-2022 | Berrie van Gelder, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig ontvangen daar en doen wat word beloofd "

"Als je aankomt rijden en het imposante gebouw ziet van Bmw Broekhuis. Dan heb je een bepaalde beeldvorming daar werken alleen mannen strak in het pak. Maar zodra je binnen bent merk je direct hier word niet naar persoon gekeken maar naar wat de persoon wil en behoefte aan heeft. Je word er geweldig ontvangen en luisteren naar je wensen en waar ik bij verschillende andere bedrijven direct papieren moest tekenen voor koop word daar met geen woord over gesproken en alles word afgeleverd zoals afgesproken dikke 10 plus voor het hele team van broekhuis motoren."

17-08-2022 | Luc, | BMW Motorrad Enschede | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Toegankelijk en vriendelijk"

"Onze eerste auto gekocht bij Erdoan. Vriendelijke en toegankelijke dealer. Heeft ons goed geholpen met het vinden van een mooie Peugeot voor de juiste prijs. De auto is twee weken later gepoetst en rijklaar opgeleverd. Ook alle vloeistoffen bijgevuld, er zat enkel nog een sterretje in de voorruit maar ook die hadden ze tijdens het tenaamstellen snel opgevuld."

17-08-2022 | Isabelle en Saber, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"netjes en vriendelijk geholpen"

"als je nog iets wil weten je kan altijd bellen en ze helpen je."

17-08-2022 | lies pap, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Bastiaan is de bom"

"Bastiaan heeft ons rustig alle informatie gegeven zonder ons op te jagen. We voelden ons welkom. De auto stond te glimmen bij aankomst en we kregen een presentje mee. Het was een fijne ervaring."

17-08-2022 | Stef, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service "

"Fantastisch"

17-08-2022 | Bert, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Keurige aflevering occasion"

"Occasion is keurig volgens afspraak geleverd. Op de dag van levering bleken nog niet alle werkzaamheden gedaan te zijn, maar daar hebben we goede afspraken over gemaakt en is naar volle tevredenheid opgelost. Een goede eerste kennismaking met Broekhuis Volvo Zeist!"

17-08-2022 | Harry, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Erg goed geholpen"

"Erg goed"

17-08-2022 | Dirk Schütten, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"prima service"

"gewoon goed."

17-08-2022 | MARIANNE GIJSBERTHA BERNARDINA AGATHA HACQUEBARD, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"eerste indruk met nieuwe eigenaar goed verlopen."

"keurige ontvangst , snelle afhandeling volgens afspraak"

17-08-2022 | Evert Bezembinder, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk en prima service "

"Plezierig ontvangen met een kopje koffie en ruim de tijd voor informatie. Goede uitleg bij levering. 8"

17-08-2022 | Ina, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Service zoals je niet vaak meer ziet!"

"Echt een heel fijn "kooptraject" ervaren van een Volvo bij deze Opel Dealer. De verkoper is fijn, geinteresseerd, niet opdringerig en neemt de juiste tijd voor het geheel. Ook de juiste follow-up na eerste gesprekken en tekenen koopcontract met adequate en snelle reacties. Zelf ooit in de automotive gewerkt en dat kwam ik toen al niet veel tegen en in deze tijden is het vaak helemaal een kwestie van "dozen schuiven". Nu nog even afwachten hoe het verder zal gaan met de auto en "after sale service" mochten er zich problemen voordoen maar ook daar heb ik wel vertrouwen door het eerdere 'traject'. Overigens was de verkoper Joram (zal achternaam achterwege laten)."

17-08-2022 | Michel, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige, laagdrempelige dealer die afspraken nakomt"

"Onlangs prettig een occasion Volvo V90 gekocht bij Broekhuis Volvo Harderwijk. Verkoper Rob heeft ons erg goed geholpen, zonder gladde verkooppraat of ingewikkelde onderhandelingen. Wat mij betreft een no-nonsense dealer waar de 'gewone' man ook goed terecht kan voor de aanschaf van een jonge occasion. En ik weet dat hij een drukbezet man is, maar vraag zeker eens naar Rob;)."

17-08-2022 | Ramon, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zie hieronder "

"Zeer klantvriendelijk, oplossingsgericht.,aardige mensen"

17-08-2022 | Wim, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en vriendelijke verkoper."

"We zijn vanaf het eerste moment vriendelijk te woord gestaan. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en daaruit is uiteindelijk de koop van een schitterende Peugot 3008 tot stand gekomen. Ook bij de aflevering werd er alle tijd genomen om de “ins and outs” van de auto uit te leggen. Dus we reden als zeer tevreden klanten bij de garage vandaan."

17-08-2022 | J. J., | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Bereid mee te denken met klant en houdt zich aan afspraken."

"De aflevering van de aangekochte auto duurde wat langer dan voorzien. Probleem was dat tussentijds de APK van de inruilauto verliep en daarmee formeel niet meer mocht worden gereden. In overleg werd besloten dat ik de nieuwe auto na een inspectiebeurt alvast in gebruik kon nemen, zodat ik niet zonder vervoer zou zitten. Tegelijkertijd is een afspraak gemaakt voor een afleveringsbeurt. Deze vindt binnenkort plaats."

17-08-2022 | Henny Schipper, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige verkoper, nette auto"

"2e hands peugeot 2008 aangschafd. Verkoper Henri een prettige vekoper. Hij nam voor ons alle tijd. Uiteindelijk onze oude 207 ingeruid voor een leuke 2008 die al na iets meer dan 1 week opgehaalt kon worden. Tot nu toe erg tevreden over onze aankoop, hopelijk vele jaren rijplezier."

17-08-2022 | Sjaak, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Bij Broekhuis wordt je goed geholpen door professionals!!"

17-08-2022 | John Geurink, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"Niet tevreden"

"4 mei auto betaald, Peugeot 208 GT Line. Prachtige auto maar geen boekje van auto aanwezig, moet aangevraagd worden, raar want auto is 2 jaar oud met 4200 nog wat op km stand. We kregen geen garantie? Maar met onze vorige auto van 2010, golf wel 3 maanden.... 2 weken geleden ging ik een boodschap brengen in onze woonplaats Lelystad bij een vriendin, onderweg 3 keer stilgestaan, auto gestopt en rook heel veel benzine. Uiteindelijk bij vriendin aangekomen en Broekhuis Lelystad gebeld, mijn nummer doorgegeven en situatie uitgelegd. Ik zou teruggebeld worden en ze wisten op welk adres ik zat... Na 2 uur niks gehoord en teruggebeld werd me verteld dat er niemand komt alleen bij een kapotte accu? ANWB toen maar gebeld, gelukkig al vele jaren lid, die zag al gelijk wat t was., Slang kapot en deze meneer vroeg mij over garantie en hoe lang we deze auto al hebben, ik verteld en hij vond t schandalig. Meneer van ANWB netjes opgelost! Volgende dag ga je naar Broekhuis, wat is t probleem mevrouw? Nou volgens ANWB moet er een slangklem op de brandstof toevoer. Ik neem maar bakkie koffie blabla pauze zus zo,...na een uur komt meneer en zegt ja mevrouw idd slang zus zo maar geen slangklem. Moet nieuwe slang op. Ja ik maak maar afspraak dan ervoor. Ja over 2 weken... Ok eind augustus 2022 half 9 auto brengen. Top! Kom ik thuis... Ja garage al gebeld. Ik zeg huh? Kom er net vandaan. Ja zegt manlief, vertelden me even wat t ga kosten,! Ik zeg ooowh waarom zeggen ze dat niet tegen mij dan? Ik was r net? Paar dagen later geef auto een beurt aan,... Kom er ook nog eens bij! Mijn man heeft deze auto kunnen kopen omdat hij een schadevergoeding heeft gehad van defensie voor Chrome6! Daarvan konden we eindelijk een aardig nieuwe auto kopen... Maar door dit gezeur zijn we er eigenlijk klaar mee! Dankjewel Broekhuis Lelystad!"

17-08-2022 | Erwin en patricia, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Verkoopster vakkundig, professioneel, behulpzaam en representatief voor de vestiging in Hengelo ov "

"Zeer positief kom in de toekomst zeker terug voor onderhoud."

16-08-2022 | Jeroen, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd weer tevreden"

"Tijdens mijn jaarlijkse bezoek word ik altijd zeer vriendelijk ontvangen en alles wordt duidelijk besproken. geen verrassingen!"

16-08-2022 | Rita, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"geweldig"

"ik zou nergens anders heen willen"

16-08-2022 | Henk, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne service "

"Alles is goed gedaan , alleen mijn navigatie doet het nu niet , ( en het is ge-update ) , dus ik zou graag willen , dat hier zsm naar gekeken kan worden , dit is voor mij dus een min puntje"

16-08-2022 | Lummie, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal top"

"Goede en duidelijke communicatie"

16-08-2022 | Cees, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk "

"Ervaren vakkundige medewerkers."

16-08-2022 | Aart J.D.Haverkamp, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Bij de aankoop van mijn nieuwe Opel corsa e prettig geadviseerd. "

"Bij de aankoop van mijn nieuwe Opel corsa e prettig geadviseerd."

16-08-2022 | Renate Uppelschoten, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Ondank wat kleine missers een goede ervaring en uitstekende service."

"Na enig mailverkeer over een grandland besloten we thuis een proefrit te maken, op de afgesproken tijd stond de auto netjes op de oprit. Na de proefrit de auto gekocht. Hierna ontstonden enkele onvolkomen heden met de nota. Dit is prima opgelost. Na aflevering thuis zagen wij dat de dop van het remvloeistof reservoir miste. Ook prima opgelost. Hierna zagen wij nog enkel onvolkomenheden die met de andere onvolkomenheden voorkomen hadden kunnen worden. Ondanks dat is alles prima door de betrokken persoon verholpen. Klasse."

16-08-2022 | Jaap, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect! "

"Snelle, korrekte en adequate verkoper in de persoon van Bastiaan Schaasberg. Vriendelijk, snel en eerlijk reageren en Komt afspraken stipt na."

16-08-2022 | Jmi Cremers, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig "

"Geweldig geholpen. Robin Schouten is een topper. Hij krijgt van mij een dikke vette 10. Wees zuinig op hem."

16-08-2022 | Hilbert, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"een betrouwbare garage"

"Onze ervaring met garage Broekhuis is al jaren zeer prettig. Deskundige medewerkers en zeer vriendelijk in de omgang."

16-08-2022 | Ans en Klaas Muller, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed"

"Het onderhoud naar tevredenheid uitgevoerd."

16-08-2022 | Leen, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Vakkundig transparant en redelijk in kosten"

"Mijn ervaring met Broekhuis is positief. Men overlegt altijd over extra kosten die nodig zijn en dat laatste wordt ook altijd goed uitgelegd. Ik kom er graag de koffie en service is goed. In een leenauto had ik een zonnebril laten liggen. Dat is goed opgepakt. Na een telefoontje kon ik hem ophalen. Ze wilden hem zelfs wel langs brengen maar dat vond ik niet nodig. Prima ervaring"

16-08-2022 | Cliff, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren