Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
5.520 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig zaken doen!"

"Op een prettige ongedwongen manier kochten wij een auto bij Broekhuis. Veel aandacht voor de klant en details, zeer vriendelijke medewerkster."

02-12-2022 | Jenny, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Aangenaam en vriendelijk"

"Zeer positieve ervaring"

02-12-2022 | Parsa, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Deskundig & vriendelijk"

"Snel en goed geholpen. Denken met je mee"

02-12-2022 | Kitty, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Qualiteit en optijd klaar. "

"Voor gesprek en uitgevoerde werk uitstekend. Mij auto us weer als nieuw. Bedankt."

02-12-2022 | Sue Zwart Woodward, | Autoschade Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geholpen"

"Fijn contact, duideijke uitleg over de auto."

02-12-2022 | Nuri, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Goed overleg."

02-12-2022 | Nico , | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"Komt afspraken niet na en zowel receptionist als verkoper kunnen niet luisteren,"

"Het gaat over een creditnota die ver na de verstreken betalingstermijn van 14 dagen nog steeds niet betaald is. 1 december 12.40 uur gebeld. Helaas tijdens lunchpauze maar ik word hierover teruggebeld wordt mij beloofd. 17,02 uur zelf maar even gebeld. De openingstijd is tot 18.00 uur. Ik krijg een verkoper aan de lijn die alleen maar kan zeggen dat de receptie gesloten is om 17.00 uur en niets voor mij kan doen. Ook kan hij niet beloven dat ik de volgende dag teruggebeld ga worden, Kortom een onbeschofte vlerk die ik bij een eventueel bezoek aan de garage niet meer tegen wens te komen."

02-12-2022 | Albert Jan Barendse, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Heel gastvrije ontvangst en goede service "

"De service is TOP, erg vriendelijk en gastvrij. Onderhoud aan auto was heel goed en communicatie over kosten was eerlijk en duidelijk. Betrouwbaar bedrijf, hier hoef je niet bang te zijn dat er onnodige kosten/reparaties in rekening worden"

01-12-2022 | Boudewijn , | Broekhuis Den Helder | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal volgens afspraak onderhoudsbeurt gedaan."

"Onderhoudsbeurt en het wisselen van de banden volgens afspraak gedaan. De interieurfilter was vuil, ik daarover gebeld met de aanbeveling de filter te vervangen. Is ook gebeurt. Bij het ophalen van de auto was deze keurig gewassen."

01-12-2022 | Maarten Struijs, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Met dhr Dijkerman is het prettig zaken doen!"

"Ik heb proces om een nieuwe auto te vinden als zeer prettig en constructief ervaren. Omdat Citroën niet aan mijn eisen, een ev met groot aanhangergewicht, kon voldoen heeft de heer Dijkerman mij toch als klant behouden door een passende auto van een ander te leveren."

01-12-2022 | JW, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"he was een goede ervaring"

"top personeel, ik zou iedereen deze goede garage aanbevelen!"

01-12-2022 | Jannie Polinder, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles netjes geregeld volgens afspraak. "

"Wordt keurig gebeld als er nog wat extra werk bij komt. Vervangend vervoer goed geregeld."

01-12-2022 | Paul, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig ,open en constructief ."

"Ik heb de samenwerking constructief en meedenkend ervaren."

01-12-2022 | Evert Jordaan, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"afspraak is afspraak"

"snel indicatiebod gekregen, daarna nog verder op correcte wijze onderhandeld. Geen telefoon"terreur"zoals veel garages wel doen. Prima. Berthil Jansen was zeer correct."

01-12-2022 | wolfgang van Loo, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top dealer"

"Goed geholpen met aankoop en nazorg is ook prima."

30-11-2022 | Henry , | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Gezellig"

"auto eerder dan gepland geleverd. Faktuur met korting. Uitleg van het dashbord en andere knopjes Koffie jammer zelf pakken. oke 4e skoda dan toch enigszins kind aan huis."

30-11-2022 | patrick, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Keurig geholpen bij broekhuis koog aan de Zaan "

"Alleen de radio en multi media van m’n Skoda enyaq rs doet na 4 dagen al niks meer. Niet echt een eerste goede indruk van de software van Skoda Je zou denken dat dit allemaal al wel opgelost zou zijn. Dit kan je geen kinderziektes meer noemen na zo lang al auto’s met dit systeem uit te leveren."

30-11-2022 | Marcel , | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn auto in vertrouwde handen."

"Al bij de aanschaf had ik een goed gevoel bij Broekhuis Apeldoorn. Ik woon in een bomenrijke omgeving en nu in de herfst, zitten er overal bladeren in en op de auto. Na de onderhoudsbeurt constateerde ik dat de bladeren waren verwijderd en met name om de luchtaanvoer vrij te houden. Prima actie! Stom van mij dat ik het onderhoudsboekje was vergeten, maar dat wordt prima door Broekhuis Apeldoorn opgelost."

30-11-2022 | Richard, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend behandeld door personeel"

"Zoals hierboven uitstekend behandeld door het personeel bij de service en de aankoop van een jongere auto."

30-11-2022 | Henk, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

4

Daarom ben ik niet enthousiast

"Eens maar nooit meer"

"Over de montage geen klachten wel over de wijze waarop de tijd wordt berekend. Op een zaterdag mijn auto gebracht voor vervanging achterlicht Unit. Bij prijs indicatie zou het een uur kosten ongeveer en 100 euro kosten. Opzicht geen probleem. Echter ik heb geklokt hoeveel tijd men bezig is geweest. Van het moment sleutel overdracht tot moment dat ik de sleutels terug kreeg. in totaal 25 minuten. Krijg wel factuur van 1 uur in rekening. Bij navraag wordt doodleuk gezegd dat er 40 minuten was afgeklokt. Later werd er gezegd dat het 0,8 uur is geweest. Blijkbaar is rekenen ook een probleem want 0,8 uur is 48 minuten (voor broeihuis 0,8 x 60 = 0,48). en 40 minuten is 0,67 uur. Voor ons geen afspraak meer bij deze garage."

30-11-2022 | Ger rooth, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Ben tevreden over de Jaarbeurt en APK"

"Goede service en redelijke prijsstelling. Snelle reactie bij maken afspraak. Als auto om 9 uur aanwezig moet zijn zou je toch mogen verwachten dat hij net na het middag uur weer kan worden opgehaald, terwijl ik na 4 uur gebeld werd dat auto weer opgehaald kon worden. De elektrische leenfiets werd gratis ter beschikking gesteld, alleen jammer dat de accu na 20 km leeg was. Service medewerker zei dat de accu hele nacht aan de kabel had gelegen, maar schijnbaar stond er dus niet genoeg stroom op het stopcontact of had men de kabel niet in het contact gestoken."

30-11-2022 | Harman, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden over Broekhuis met het zoeken naar een occasion."

"Bij het inruilen van mijn vorige auto en het zoeken en leveren van een occasion zeer tevreden over de afhandeling en de wijze van zaken doen."

30-11-2022 | Frits, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en zeer klantvriendelijk "

"Goede service en zeer klantvriendelijk"

30-11-2022 | Gert, | Broekhuis Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Verademing na 4 eerdere showrooms"

"Heel plezierige ontvangst en heldere communicatie. Zeer klantgericht. Een verademing na eerdere ervaringen de afgelopen weken bij diverse dealers! Ook de aftersales via WhatsApp contact was supersnel en bereidwillig."

30-11-2022 | MJB, | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Ben zeer tevreden"

"Ik ben al ruim 14 jaar een Volvo-rijder tot grote tevredenheid. O.a. door mijn relatie met de heer Bûtot heb ik eerder aangegeven het onderhoud aan mijn huidige Volvo te willen voortzetten in de vestiging van Broekhuis op Overvecht (voorheen Verkerk Volvo). De kennis en service van het personeel zijn doorslaggevend."

30-11-2022 | Paul E.J., | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne service, mooie auto en goed gevoel"

"Paar weken terug via Internet een mooie auto gespot. Afspraak gemaakt en proefrit gereden. Goede afhandeling van zaken en auto gewoon thuis bezorgd. Perfecte service en prima afgeleverd! We gaan zeker van genieten van deze mooie 208 !!!"

30-11-2022 | Wim Kers, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"We zijn op een deskundige manier geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe auto"

"Er was tijd voor ons, we konden een proefrit maken en kwamen snel tot overeenstemming over de inruil van onze vorige auto. Goede service en alles werd door Dave prima uitgelegd. ook bij het ophalen van de nieuwe auto."

30-11-2022 | J.W. van Ede, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles prima"

"Een afspraak dat aan alles heeft voldaan!"

30-11-2022 | Ineke, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed"

"Prima garage duidelijk en geen gezeik"

30-11-2022 | Frank, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ben zeer te vreden"

"Ben zeer te vreden"

29-11-2022 | Rp, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Goeie betrouwbare verkoper Nette service"

29-11-2022 | Kees, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

4

Daarom ben ik niet enthousiast

"Niet accuraat en langdradig,onbereikbaar "

"Bij service beurt niet vermelden dat ik ook APK gekeurd moet worden binnen vier weken.Als ík dan ga bellen wordt ik tot driemaal niet binnen vijf minuten te woord gestaan.Na dat ik een dame heb gesproken die zij dat zij een terug bel verzoek ging sturen,nog anderhalf uur gewacht.En heb toen maar een andere garage gebeld.Deze had in 2 minuten een afspraak ingepland voor deze APK.Over drie dagen kan ik terecht .Bij broekhuis duurt een afspraak minstens vier weken.Mvg.E.M.Tolsma"

29-11-2022 | Eric , | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed"

"Duidelijke prijsafspraken. Geen verrassingen en duidelijkheid over ophalen auto"

29-11-2022 | Angèle, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Betrouwbaar, correct en vriendelijk"

"Alles verliep in een goede sfeer. Atersale ook prima"

29-11-2022 | Peter Kersloot, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik niet enthousiast

"Goed geholpen wel duur"

"De Volkswagen onderhoudsbeurt groot, is niet meer dan een volledige inspectie en olie wisselen. Filters etc. en remmen reinigen zitten er niet bij, dit heb je wel bij een Profile. Hierom te duur; had me 100 euro kunnen besparen op het totaal met originele onderdelen en had ik de volledige service gehad. Verder kon de garage mijn onderhoudshistorie niet vinden terwijl de auto nota bene gekocht is bij Broekhuis en altijd onderhouden is geweest bij Broekhuis volgens de verkoper... Raar allemaal voor een merkdealer... zeker als je met deze argumenten auto's verkoopt en onderhoud. Al met al betaal je hier snel te veel."

29-11-2022 | ing. Joel, | Broekhuis Den Helder | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Top bedrijven"

29-11-2022 | Christiaan van meel , | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Service en klantgericht."

"Proactief, duidelijke en heldere communicatie meedenken in oplossingen. V.w.b. vakmanschap geen enkele twijfel."

29-11-2022 | André , | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Heel tevreden."

"Heel tevreden, vriendelijke mensen."

29-11-2022 | K.J.M. Warnars, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer klantvriendelijk, vakkundig en meedenkend "

"Ik ben zeer goed van advies voorzien in mijn zoektocht naar een andere tweedehands auto. Er werd goed met ons meegedacht en een servicepakket op maat voor ons samengesteld. De auto is nu helemaal in orde en veilig.... precies zoals we wilden. Dank voor jullie service!"

29-11-2022 | Timo Ewald , | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer vriendelijk ontvangst en goede benadering en gesprek"

"Fijne benadering en gesprek. Wij voelden ons goed begrepen en de verkoper nam alle tijd voor een goed gesprek."

29-11-2022 | M. Waij, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren