Reparatie van uw auto, bedrijfswagen of motor

Heeft uw auto of bedrijfswagen een defect of functioneert iets niet zoals dat wel zou moeten? Voor vakkundige reparaties bent u bij Broekhuis aan het juiste adres. Wij zijn namelijk officieel dealer voor 18 automerken en 6 bedrijfswagen merken. Daardoor kunt u in onze werkplaatsen rekenen op snelle, vakkundige en trefzekere service.

originele onderdelen

Garantie op reparaties met originele onderdelen

Onze technici zijn merk-specialistisch opgeleid en voeren de reparatie werkzaamheden uit met specialistische apparatuur. Daarbij bieden zij reparatie volgens fabrieksvoorschriften, waarbij zij gebruikmaken van originele onderdelen. Maken wij tijdens de reparatie van uw voertuig gebruik van originele onderdelen? Dan heeft u garantie op alle werkzaamheden, de arbeidstijd én op de originele onderdelen die tijdens de werkzaamheden gemonteerd zijn

Goede en betaalbare reparaties

Altijd eerlijk advies geven, dat beloven wij in onze werkplaatsen. Het kan bij duurdere reparaties namelijk soms voordeliger zijn om universele of gebruikte onderdelen te monteren. Indien mogelijk en wanneer u dat wenst bieden wij dit alternatief aan. Zo denken wij graag mee in goed en betaalbaar onderhoud.
 

Vlot, vakkundig en trefzeker

Onverwachte reparaties zijn al vervelend genoeg, daarom staan wij voor u klaar met een vlotte en vakkundige diagnose en gebruiken wij de specifieke kennis van onze merken om de exacte oorzaak vast te stellen. Na het vaststellen kunnen wij vaak al op korte termijn de reparatie uitvoeren doordat we veel onderdelen op voorraad hebben. Tijdens de reparatie kunnen wij u onze Mobiliteitsservice aanbieden. Zo blijft u onbezorgd mobiel en krijgt u de excellente service die u van ons verwacht.

Reparatie op maat

Uw voertuig bij Broekhuis laten repareren betekent dat u kiest voor een reparatie door een merkspecialist. Wij kennen uw auto technisch gezien het beste en zijn daarom in staat om vaak sneller én gerichter de reparaties uit te voeren dan niet gespecialiseerde bedrijven. Hierdoor kunnen we deze reparaties ook vaak goedkoper uitvoeren. Heeft u vragen over de reparatie of valt het reparatiebedrag tegen? Dan mag u hier altijd naar vragen bij onze service adviseurs.

Schade repareren

Ook voor het repareren van kleine en grote schades bent u bij Broekhuis aan het juiste adres. Zo kunnen wij voor u klaarstaan met ruitherstel, velgreparatie en spotrepair. Maar ook bij grotere schades staan onze technici met specialistische apparatuur voor u klaar.

Bij Broekhuis bent u aan het juiste adres voor reparatie en onderdelen.
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1