Meer voor minder, reken maar!

De professionals van Broekhuis Verzekeringen staan voor u klaar met het motto ‘alles voor een enthousiaste klant’. Zoekt u een autoverzekering of bestelautoverzekering die bij uw situatie past? Met een Broekhuis Goed Verzekerd verzekering gaat u onbezorgd op weg. Wij bieden u uitstekende service en aantrekkelijke premies waarmee wij de belofte ‘meer voor minder, reken maar’ waarmaken!

Autoverzekering bij Broekhuis

Met een Broekhuis Goed Verzekerd autoverzekering bent u binnen de dekking die u gekozen heeft, snel en vakkundig geholpen bij schade. Doordat wij service en schadeherstel in 'eigen huis' hebben, bespaart u op onnodige kosten en kunnen wij de kwaliteit waarborgen.

Bestelautoverzekering bij Broekhuis

Iedere mobiliteitsbehoefte is anders; hoe gebruikt u uw bestelauto? Bij Broekhuis Verzekeringen denken we daarom graag met u mee over de verzekering die het beste bij u en uw business past. Zo kunt u naast uw bedrijfswagen ook de bedrijfswageninrichting en accessoires meeverzekeren. Wel zo handig!

Wie zijn wij?

Broekhuis Verzekeringen is sinds januari 2001 onderdeel van de Broekhuis Groep. Hierdoor kunt u naast het kopen van een nieuwe of gebruikte auto of bestelauto deze ook verzekeren bij Broekhuis. Schade gereden? U bent dan van harte welkom in de werkplaatsen van Broekhuis Autoschade.

Vind de passende autoverzekering of bestelautoverzekering bij Broekhuis Verzekeringen en ga onbezorgd op weg!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1