Uitstekende service en een aantrekkelijke premie

Met de belofte ‘meer voor minder, reken maar’ staan de professionals van Broekhuis Verzekeringen voor u klaar. Zij adviseren u graag op het gebied van een autoverzekering of bestelautoverzekering. Bij Broekhuis Verzekeringen kunt u rekenen op deskundig advies, uitstekende service en aantrekkelijke premies.

Onderdeel van de Broekhuis Groep

Broekhuis Verzekeringen is sinds januari 2001 onderdeel van de Broekhuis Groep. Hierdoor kunt u naast het kopen van een nieuwe of gebruikte auto of bedrijfswagen deze ook verzekeren bij Broekhuis. Daarnaast bent u met uw auto of bestelauto welkom in onze werkplaatsen voor onderhoud, reparatie en schadeherstel. Bedrijfswageninrichting nodig, financieringsmogelijkheden bespreken of een voertuig leasen? Ook dan staan de specialisten van Broekhuis voor u klaar. Kortom, voor alle zaken rondom mobiliteit kunt u bij Broekhuis terecht.

Alles onder één dak

  • Advies & Aanschaf
  • Onderhoud & Reparatie
  • Schadeherstel
  • Leasing & Wagenparkbeheer
  • Financieringen & Verzekeringen
  • Autoverhuur

Broekhuis Verzekeringen & Broekhuis Financiële Diensten

Sinds 2001 kunt u bij Broekhuis terecht voor een autoverzekering of bestelautoverzekering. Door uitbreiding van ons dienstenpakket met de dienstverlening van financieringen werd de naam van Broekhuis Verzekeringen in 2007 gewijzigd naar Broekhuis Financiële Diensten. Onder deze naam bedienen wij onze klanten dus met zowel verzekeringen als financieringen.

Om onze service van verzekeringen meer onder de aandacht te brengen treden we nu apart naar buiten als Broekhuis Verzekeringen. Daarbij kunt u ons herkennen aan onze slogan ‘meer voor minder, reken maar’. Zo kunnen we besparen op onnodige kosten en kunnen we de kwaliteit waarborgen, doordat we service en schadeherstel in ‘eigen huis’ uitvoeren. Met een uitstekende service en aantrekkelijke premie als gevolg. U profiteert!
 

Met de belofte ‘meer voor minder, reken maar’ staan de professionals van Broekhuis Verzekeringen voor u klaar.

Beloningsbeleid Broekhuis Financiële Diensten

Broekhuis Financiële Diensten valt als financieel dienstverlener onder de Wet op het financieel toezicht (Wft). De Nederlandse wetgever hecht grote waarde aan een transparant en beheerst beloningsbeleid. Het beleid dient erop te zijn gericht om de risico’s op onzorgvuldige behandeling van consumenten door de financiële onderneming tegen te gaan. Broekhuis hecht hier grote waarde aan en daarom geven wij hier aan hoe wij worden beloond en hoe wij onze medewerkers belonen.

Broekhuis Financiële Diensten is alleen binnen Broekhuis actief en biedt de volgende financiële diensten:

  • Consumptief krediet
  • Schadeverzekeringen particulier
  • Schadeverzekeringen zakelijk

Over de door onze bemiddeling afgesloten financiële diensten ontvangen wij een beloning op basis van (doorlopende) provisie van de banken en verzekeraars. Onze dienstverlening is erop gericht een langdurige klantrelatie op te bouwen in de volle breedte van het producten aanbod van de organisatie Broekhuis. Een beheerst beloningsbeleid van onze medewerkers is daar ook een belangrijk onderdeel van. Broekhuis Financiële Diensten betaalt haar medewerkers geen variabele beloning of loon, maar een vast marktconform salaris en eenmaal per jaar 8% vakantiegeld. Mede hierdoor stimuleren en borgen wij een zorgvuldige behandeling van onze klanten op het gebied van Financiële dienstverlening.
 

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1