Uitstekende service en een aantrekkelijke premie

Met de belofte ‘meer voor minder, reken maar’ staan de professionals van Broekhuis Verzekeringen voor u klaar. Zij adviseren u graag op het gebied van een autoverzekering of bestelautoverzekering. Bij Broekhuis Verzekeringen kunt u rekenen op deskundig advies, uitstekende service en aantrekkelijke premies.

Onderdeel van de Broekhuis Groep

Broekhuis Verzekeringen is sinds januari 2001 onderdeel van de Broekhuis Groep. Hierdoor kunt u naast het kopen van een nieuwe of gebruikte auto of bedrijfswagen deze ook verzekeren bij Broekhuis. Daarnaast bent u met uw auto of bestelauto welkom in onze werkplaatsen voor onderhoud, reparatie en schadeherstel. Bedrijfswageninrichting nodig, financieringsmogelijkheden bespreken of een voertuig leasen? Ook dan staan de specialisten van Broekhuis voor u klaar. Kortom, voor alle zaken rondom mobiliteit kunt u bij Broekhuis terecht.

Alles onder één dak

  • Advies & Aanschaf
  • Onderhoud & Reparatie
  • Schadeherstel
  • Leasing & Wagenparkbeheer
  • Financieringen & Verzekeringen
  • Autoverhuur

Broekhuis Verzekeringen & Broekhuis Financiële Diensten

Sinds 2001 kunt u bij Broekhuis terecht voor een autoverzekering of bestelautoverzekering. Door uitbreiding van ons dienstenpakket met de dienstverlening van financieringen werd de naam van Broekhuis Verzekeringen in 2007 gewijzigd naar Broekhuis Financiële Diensten. Onder deze naam bedienen wij onze klanten dus met zowel verzekeringen als financieringen.

Om onze service van verzekeringen meer onder de aandacht te brengen treden we nu apart naar buiten als Broekhuis Verzekeringen. Daarbij kunt u ons herkennen aan onze slogan ‘meer voor minder, reken maar’. Zo kunnen we besparen op onnodige kosten en kunnen we de kwaliteit waarborgen, doordat we service en schadeherstel in ‘eigen huis’ uitvoeren. Met een uitstekende service en aantrekkelijke premie als gevolg. U profiteert!
 

Met de belofte ‘meer voor minder, reken maar’ staan de professionals van Broekhuis Verzekeringen voor u klaar.
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1