Uw zaak is onze zaak

Bij Broekhuis draait het om de mens achter het stuur, ook bij de zakelijke rijder. Samen met u kijken we naar een geschikte bedrijfswagen die perfect bij u, uw wagenpark of uw bedrijf past. Groot of klein. Bij Broekhuis begrijpen we dat u als ondernemer vooral ontzorgd wilt worden. Daarom bieden we alles wat u zakelijk nodig heeft. Van verkoop en zakelijke lease tot wagenparkbeheer of van regulier onderhoud tot snelle en vakkundige reparaties met originele of universele onderdelen. Op zoek naar professioneel maatwerk voor uw mobiliteitsvragen? Bij Broekhuis krijgt u altijd goed en eerlijk advies!

Zakelijke Lease

Van operational lease, financial lease, flexlease tot shortlease; bij Broekhuis Lease bieden we alle gangbare leasevormen. Onze ervaren mobiliteitsmanagers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Een groot verschil met veel andere leaseaanbieders is dat we zijn ontstaan vanuit de autobranche. Wij hebben dus ook echt verstand van auto's, mobiliteit en autoregelingen.

We opereren geheel merkonafhankelijk. En altijd met een eerlijk en deskundig advies.

Bedrijfswagens

Bij Broekhuis begrijpen we dat u als ondernemer vooral zorgeloos wilt rondrijden. Daarom bieden we alles wat u nodig heeft en kijken we samen met u naar een bedrijfswagen die perfect bij u, uw wagenpark of uw bedrijf past. Zowel nieuw als gebruikt.

We hebben altijd een ruim assortiment aan nuttige en technische accessoires in huis en desgewenst richten we uw bedrijfswagen geheel op maat in.

Wagenparkbeheer

Er komt veel kijken bij het beheren van een wagenpark. Zo gaat er veel tijd verloren aan het op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen. Onze professionals denken proactief mee over zaken als verduurzaming, de invulling van flexibele mobiliteitsregelingen en op maat gemaakte overzichten. Dat doen zij met één doel; u zoveel mogelijk ontzorgen én adviseren. Zo kunt u ons ook als partner inzetten voor het beheren van uw wagenpark. Wilt u het zelf blijven doen? Ook dan staan wij natuurlijk klaar om u zo goed mogelijk te adviseren.

Fleetsales

Broekhuis Business Services biedt totaaloplossingen voor al uw zakelijke mobiliteit. Als officiële dealer van 18 automerken en 6 bedrijfswagenmerken kunt u al uw voertuigen bij ons onderbrengen. 

U heeft één contractpartner voor uw complete wagenpark. Wij adviseren en coördineren gedurende het hele proces, van offerte tot aflevering.

New Mobility

New Mobility verwijst bij Broekhuis naar de evolutie in de manier waarop mensen zich verplaatsen en gebruikmaken van vervoersmiddelen. Waarin innoveert de mobiliteit en wat zijn de gevolgen hiervan? Wat zijn de duurzaamheidoplossingen van nu, maar ook voor de toekomst? En op welke manier is mobiliteit het meest efficiënt voor uw organisatie of voor u als ondernemer ingericht? Het zijn vraagstukken waar Broekhuis altijd antwoord op kan geven. We zijn op de hoogte van de actualiteit en de nabije toekomst. Voorbeelden hiervan zijn keuzes voor elektrische voertuigen. Is uw doel emissievrij ondernemen? Dan is ons doel om dit samen met u te bewerkstelligen.

Shortlease

Heeft uw bedrijf behoefte aan één of meerdere auto's zonder langdurige verplichtingen? Dan biedt shortlease voor zakelijk gebruik een perfecte oplossing. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u een auto nodig heeft voor medewerkers die nog in hun proeftijd zitten of op projectbasis werken. Ook als ZZP'er die graag flexibel blijft, is shortlease een geschikte optie. Daarnaast kan het voorkomen dat u al een definitieve leaseauto heeft besteld, maar dat het nog even duurt voordat deze arriveert. Kortom, er zijn diverse situaties denkbaar waarin shortlease een uitkomst biedt voor bedrijven.

Onze merken

Audi
Volkswagen
SEAT
Skoda
Fiat
Alfa Romeo
Volvo
Citroën
DS
Audi
Volkswagen
SEAT
Skoda
Fiat
Alfa Romeo
Citroën
DS
Jaguar
Land Rover
Opel
Peugeot
Hyundai
Jeep
Ford
Cupra
Lancia
Jaguar
Land Rover
Opel
Peugeot
Volvo
Hyundai
Jeep
Ford

Klantbeloftes

Mobiliteit is mensenwerk

Mensgericht en oplossingsgericht werken zit in het DNA van onze medewerkers. Om dit zo goed mogelijk uit te dragen, doen wij u deze vier beloftes:

  1. We helpen u hoe dan ook

  2. We kunnen u recht in de ogen kijken

  3. We laten u graag thuiskomen

  4. We zijn altijd dichtbij

Klantbeloftes

Mobiliteit is mensenwerk

Mensgericht en oplossingsgericht werken zit in het DNA van onze medewerkers. Om dit zo goed mogelijk uit te dragen, doen wij u deze vier beloftes:

  1. We helpen u hoe dan ook

  2. We kunnen u recht in de ogen kijken

  3. We laten u graag thuiskomen

  4. We zijn altijd dichtbij

Wij zijn pas tevreden als u dat óók bent!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1