Broekhuis Zakelijk van uw business onze business

In een wereld waar we continu op zoek zijn naar meer efficiency – de juiste dingen doen binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek – neemt het verlangen naar ontzorging toe. Want hoe fijn is het als u als ondernemer nergens anders over hoeft na te denken dan uw eigen business? Broekhuis Zakelijk maakt het mogelijk.
Onze bedrijfswagen merken

Een bedrijfswagen die bij uw business past

Met onder andere het aanbod van 6 bedrijfswagen merken staan de specialisten van Broekhuis Zakelijk voor u klaar. Als officieel dealer van Citroën Bedrijfswagens, Fiat Professional, Ford, Opel, Peugeot en Volkswagen Bedrijfswagens bent u bij ons aan het juiste adres voor alles omtrent uw bedrijfswagen.

Lees meer
 

Inrichting voor uw bedrijfswagen

Ook voor de inrichting voor uw bedrijfswagen kunt u bij Broekhuis terecht. De vakkundige professionals van Broekhuis Carplus staan voor u klaar met diverse bedrijfswageninrichtingen op maat.

Ontdek de mogelijkheden

Compleet wagenpark bij één contractpartner

De professionals van Broekhuis Business Services (BBS) maken het mogelijk om complete wagenparken onder te brengen bij één contractpartner - ongeacht de omvang en variatie. Met 16 verschillende merken personen- en bedrijfswagens in onze groep, een professioneel team en geoliede processen, zijn service en transparantie in de zakelijke markt bij ons net zo vanzelfsprekend als mobiliteit.

Wagenpark
Wagenparkbeheer

Wagenparkbeheer uit handen geven

Het goed beheren van een wagenpark kost veel tijd, zeker wanneer u dit ook nog moet doen naast uw andere werkzaamheden. Wij begrijpen als geen ander dat u zich daar niet de hele dag mee bezig wilt houden, daarom kunnen wij u het gehele beheer van uw wagenpark uit handen nemen. 

Meer weten?

Heeft u vragen over wat Broekhuis Zakelijk voor u kan betekenen of wilt u meer weten over ons aanbod? Neemt u dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1