Zakelijk occasion lease

Veel van onze auto’s komen na een korte leaseperiode in perfecte staat retour en kunnen daarom prima nog voor een tweede leasecontract ingezet worden. Zoekt u een auto voor een kortere looptijd, die snel leverbaar en bijna niet van nieuw te onderscheiden is? Kijk dan snel naar ons aanbod.

Hoe werkt zakelijke occasion lease?

In de meeste opzichten werkt zakelijk occasion lease hetzelfde, als een nieuwe auto leasen. Daarom bieden wij onze occasions graag aan op basis van full operational lease, maar ook financial lease is mogelijk. Wij ontzorgen u volledig met zaken als onderhoud, reparatie, verzekering, schade afwikkeling en vervangend vervoer. Maar u heeft ook geen risico van een lage restwaarde!

Omdat de auto niet volledig nieuw is, is occasion lease vaak net iets voordeliger. Daarnaast zijn de looptijden een stuk flexibeler. Hierdoor kan het voor een nieuwe medewerker met een jaarcontract voordeliger zijn om voor occasion lease te kiezen. Mocht de medewerker na zijn jaarcontract aanblijven, dan is het meestal mogelijk om het leasen van de desbetreffende auto te verlengen.

Voordelen zakelijke occasion lease

  • Korte lease periode: De auto is eerder ingezet. Hierdoor is de restwaarde gedaald. Naarmate de auto “ouder” wordt, gaat de restwaarde ook minder snel omlaag. Hierdoor kunnen we deze vaak voordeliger aanbieden met looptijden vanaf 12 maanden.

  • Een occasion is snel leverbaar: U kunt een occasion binnen 2-3 weken rijden.

  • Proefrit met de auto: U kunt een proefrit maken met de occasion van uw keuze, zodat u vooraf weet hoe de leaseauto rijdt.

  • Een betrouwbare auto: Een occasion heeft voor ons geen geheimen. De auto is vanaf dag 1 bij ons in huis geweest en heeft al het noodzakelijke onderhoud gehad. Wij zorgen er dan ook voor dat u de eerste 6 maanden niet voor regulier onderhoud of apk naar de garage hoeft. De auto wordt altijd eerst even gecheckt en rijklaar gemaakt.

Hulp nodig?
Wij helpen u graag met al uw vragen rondom mobiliteit.
Neem gerust contact met ons op!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1