Onze achtergrond

Broekhuis Lease is een volle dochter van de Broekhuis Groep en daarmee onderdeel van een echte automotive organisatie.

De Broekhuis Groep behoort tot de top 5 van grootste dealerholdings in Nederland en is in 80 jaar uitgegroeid tot een sterke stabiele automotive organisatie met meer dan 1800 medewerkers, 65 dealerbedrijven, een sterke universele leasemaatschappij, 15 schadeherstelbedrijven. Ook is de organisatie een specialist op het gebied van bedrijfswageninrichting en het inbouwen van accessoires. Ondanks de grootte van de onderneming is Broekhuis een mensgericht familiebedrijf dat wordt geleid door echte ondernemers.

Een sterk familiebedrijf in de automotive branche met een rijke historie sinds 1932.

In de maatschappij

Maatschappelijk verantwoord ondernemen ziet Broekhuis als morele plicht in het rentmeesterschap dat zij heeft als mens en bedrijf in de wereld. Medewerkers, Maatschappij en Milieu zijn de drie begrippen die worden toegepast. De invulling is altijd concreet en effectief. 

De missie van Broekhuis

Broekhuis is authentiek en transparant en staat voor een duurzame relatie. Onze medewerkers hebben één doel voor ogen: enthousiaste klanten. Met die belofte halen wij het beste uit onszelf, zodat u - onze klant - onbezorgd mobiel blijft. 

Onze positie

Broekhuis Lease behoort tot de oorspronkelijke pioniers in de leasebranche. Ons dienstverleningspakket is zeer divers en modulair opgebouwd, zodat wij onze diensten naadloos laten aansluiten op de behoeften en wensen van onze relaties. Als universele leasemaatschappij opereren wij merkonafhankelijk en bieden wij alle mogelijke vormen van leasing en professioneel wagenparkbeheer. Of het nu gaat om het leasen van een enkele auto of het beheer van een groot wagenpark, Broekhuis Lease verrast haar relaties met creativiteit en vakmanschap. Niet voor niets is onze pay off “ónze aanpak, úw winst”.

Onze kwaliteitsborging

Afspraak is afspraak! Dat past bij Broekhuis en onze medewerkers; daar mag u ons op afrekenen. Vandaar dat wij veel waarde hechten aan borging van kwaliteit binnen onze organisatie. We hebben hier dan ook volop in geïnvesteerd.

Kwalitatief hoogstaand backofficesysteem
Workflow-management
ISO certificering
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Bel ons 0341 - 751 100 Bekijk klantenservice pagina
1