Broekhuis Lease is uw partner

Bent u verantwoordelijk voor het wagenpark binnen uw organisatie? Broekhuis Lease is de partner voor uw mobiliteitsmanagement. Onze professionals denken proactief met u mee over zaken als verduurzaming, de invulling van flexibele mobiliteitsregelingen en op maat gemaakte overzichten. Dat doen zij met één doel; u zoveel mogelijk ontzorgen én adviseren op het gebied van wagenparkbeheer.

Wagenpark kopen of leasen

Of u nu uw auto’s koopt of leaset; het maakt voor Broekhuis Lease geen verschil. In beide gevallen kan Broekhuis Lease u volledig ontzorgen. Voor een wagenparkbeheerder zijn controle, kennis en inzicht essentieel. Het goed beheren van een wagenpark kan veel tijd kosten, zeker wanneer u dit ook nog moet doen naast uw andere werkzaamheden. Wij begrijpen dan ook als geen ander, dat u zich daar niet de hele dag mee bezig wilt houden. Daarom kunnen wij voor u het beheer van uw wagenpark professioneel uit handen nemen.

Van operationeel druk zijn naar strategisch beheer

Onze specialisten staan voor u klaar met deskundig advies, nemen uw administratieve werkzaamheden over, maken verantwoorde operationele keuzes en voorzien u van complete, overzichtelijke rapportages. Wij zorgen er voor dat u zich kunt richten op het inrichten van het mobiliteitsbeleid en het realiseren van beleidsdoelstellingen. Ondertussen nemen wij op professionele wijze uw operationele werkzaamheden uit handen en zijn wij het directe aanspreekpunt voor uw berijders.

Flexibele mobiliteit

De oplossing die verder kijkt dan de leaseauto

Heeft u nog een traditionele auto- of leaseregeling? Ga dan met ons het gesprek aan en ervaar de kansen en mogelijkheden van een moderne mobiliteitsregeling. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Een mobiliteitsbudget: waarmee uw personeel flexibiliteit krijgt in de manier waarop zij reizen
  • Een vakantieauto regeling: hiermee kunt u versneld elektrificeren en ontzorgt u het personeel voor de vakantie

Duurzame mobiliteit

De oplossing voor de toekomst

Tegenwoordig gaan steeds meer bedrijven over op een mobiliteitsregeling die gericht is op duurzaamheid. Bent u er ook aan toe? Wij kunnen u helpen met:

  • Elektrificeren van uw wagenpark: wij begeleiden u bij elke stap
  • Een fiets van de zaak: milieubewuster forenzen voor uw personeel
  • Een deelauto: een auto die het personeel kan gebruiken voor afspraken buiten kantoor

Inzicht en rapportages

De oplossing waarmee u overzicht krijgt

Broekhuis Lease helpt u graag door u en uw personeel te ontzorgen en duidelijk overzicht te bieden. Hoe wij dat kunnen doen? Dat leest u hier:

  • Online rapportages: inzicht in de kosten van uw wagenpark en het rijgedrag van uw medewerkers
  • Berijderapp: de app die de berijder informatie geeft over de auto
  • Mobiliteitspassen: Voor het tanken of elektriciteit laden, waarmee de tank- en laadtransacties tot op detail inzichtelijk worden

Private Lease Relatiecollectief

Waarmee alle medewerkers profiteren van onze samenwerking

Broekhuis Lease heeft speciaal voor zakelijke klanten een Relatiecollectief Private Lease ontwikkeld. Hierdoor kunnen ál uw medewerkers profiteren van de relatie die u als bedrijf met ons heeft opgebouwd. Wij bieden uw medewerkers vanuit dit Relatiecollectief vele voordelen zoals een lagere leaseprijs, gratis upgrade van diensten en nog meer aantrekkelijke voorwaarden. Meer weten over het Private Lease Relatiecollectief?

Maatwerk voor het kopen en beheren van uw wagenpark

Wij brengen onze expertise en systemen in en helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van uw voertuigen en met het operationele beheer van uw wagenpark. Voor u ontstaan daarmee direct een aantal belangrijke voordelen, zowel organisatorisch, operationeel, administratief als financieel. Neem nu contact op voor meer informatie!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Bel ons 0341 - 751 100 Bekijk klantenservice pagina
1