Waarom wagenparkbeer via Broekhuis Lease?

Ook met een wagenpark dat u zelf heeft aangeschaft, kunt u gebruikmaken van de diensten en de expertise van Broekhuis Lease. Als wagenparkbeheerder zijn controle en beheer essentieel. Het goed beheren van een wagenpark kost heel veel tijd, zeker wanneer u dit ook nog moet doen naast uw andere werkzaamheden. Wij begrijpen als geen ander dat u zich daar niet de hele dag mee bezig wilt houden. Daarom kunnen wij u het gehele beheer van uw wagenpark uit handen nemen.

Of u de auto’s nou zelf heeft gekocht of leaset bij Broekhuis Lease; het maakt voor ons geen verschil. Met dezelfde passie beheren we graag uw wagenpark. Voor u ontstaan direct een aantal belangrijke voordelen, zowel organisatorisch, operationeel, administratief als financieel. Wat we u uit handen nemen:

  • Broekhuis Lease wordt het aanspreekpunt van uw berijders;
  • Wij voeren uw autoregeling correct uit;
  • Wij houden u op de hoogte van fiscale en juridische ontwikkelingen;
  • Wij bewaken de beleidskaders die u heeft opgesteld en zorgen ervoor dat uw berijders binnen de kaders zorgeloos mobiel blijven.

Broekhuis Lease heeft verstand van auto’s en van alles wat daarbij komt kijken. Wij doen het er niet bij, maar het is ons vak. Technische beslissingen, inkoop en verkoop van auto’s, schadeafwikkeling, zorgen voor tijdelijke mobiliteit, 24/7 hulpdienst; dat is onze dagelijkse kost. We weten waar we moeten zijn, hoe we dat het beste kunnen regelen en nemen beslissingen rationeel en met verstand van zaken. Het verwerken van facturen, aan- en afmelden van auto’s bij de verzekeraar, administratie rondom een schade, verwerken van bekeuringen en brandstofadministratie. Voor u een dagelijkse last, voor ons een geroutineerd proces. Zodra wij uw wagenpark gaan beheren, nemen wij deze zaken direct van u over.

Hoe werkt het?

Zo werkt wagenparkbeheer

Vragen over het onderhoud, zoals 'Is dit echt nodig' en 'Valt dit onder de garantie?' komen allemaal op u af. Vraagt u zich dan ook wel eens af hoe u dit allemaal beantwoorden? Broekhuis Zakelijk biedt dan uitkomst. Met onze complete beheerservice voor uw eigen wagenpark kunnen wij u van a tot z helpen en expertise bieden.

Onze expertise, systemen en rapportages zijn altijd beschikbaar om u professioneel te ondersteunen en werk uit handen te nemen. Zeker wanneer op een donderdag het management belt en meldt dat het voor 12 uur nog een up-to-date overzicht verlangt van kostenontwikkelingen zoals onderhoudskosten, brandstofverbruik, schade inzicht en aan- en verkoop van voertuigen. In zo'n is het handig dat wij alles voor u klaar hebben staan. Volledig digitaal en up-to-date zodat u doelgericht en eenvoudig uw management voorziet van alle gewenste inzichten.

Met Broekhuis Zakelijk hebben wij het totale beheer teruggebracht tot één vast en betrouwbaar aanspreekpunt voor u. En zo kunnen wij ook alles terugbrengen naar één digitale factuur per maand, volledig uitgesplitst op kenteken, kostenplaats, kostensoort en automatisch in te lezen in uw backofficesysteem.

Vergroening wagenparkbeheer

Milieuvriendelijk, maatschappelijk verantwoord en minder kosten: kies voor een groen wagenpark. Wilt u vrijblijvend ondervinden hoe uw wagenpark groener kan worden? Laat ons een CO2-check uitvoeren! Vraag direct online een CO2-check aan.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Bel ons 0341 - 751 100 Bekijk klantenservice pagina
1